Lai cik tas skumji arī nebūtu, jāpiekrīt Zīlei, jo man arī pēc becky apraksta rodas iespaids, ka vecāki vēlas nopelnīt. Krievijā arī nauda viegli nenāk... Reāli padomājot - cilvēki ar gramu smadzeņu sapratīs, ka ne jau tik atgriezti orgāni. Tāpēc uzreiz parādās summa. Kā vispār var novērtēt ko tādu naudā? Cenšoties iestāstīt citiem, ka viņu sirdis ir salauztas, viņi cenšas iedzīvoties. Kā var noteikt cenu savām sirdssāpēm? Tur vienkārši nav loģikas! Mana meita nomirs - skumji. Viņai izņēma orgānus - ārprāts, cik skumji. Iedodiet man 5 miljonus - man vairs nebūs tik skumji. Lēti, pretīgi cilvēki, ko lai saka...
esmu par savu orgānu transplantēšanu citiem cilvēkiem, esmu par asiņu nodošanu un par jebkāda cita veida ziedojumiem cilvēkiem viņu dzīvības glābšanai. Man pietika ar vienu sarunu ar cilvēku, kurš pēc pāris stundām mira. Un viņš man teica - Tu nespēj iedomāties, cik ļoti es tagad mīlu dzīvi! Tas mani tā iespaidoja, ka kopš tā laika es regulāri nododu asinis un zvanu pa ziedot.lv nummuriem, jo arī manam draugam varēja palīdzēt, bet nepaspēja laikā... Ticu, ka, ja man, pfu, pfu, būs tāda vajadzība, tas, ko esmu devusi, man nāks atpakaļ.