Plānojam aizlaist kaut kur uz 2 dienām, tākā nekur baigi tālu nesanāk, tad protams Lietuvu vai Igauniju. Neesmu bijusi nevienā no šīm pilsētām. Uz kuru labāk braukt, kurā ir foršāk, ir vairāk ko apskatīt utt? :)
Viennozīmīgi-Tallina-katru reizi jūsmoju par vecpilsētu. Viļņā vecpilsētu neesam atraduši-tur laikam viss centrs skaitās vecpilsēta. :) Arī smuki, bet Tallinu jūtu kā savu pilsētu.
Tallina :) Vrb tāpēc, ka nesen atgriezos no turienes, biju arī pirmo reizi.
Viļņā ir būts, nu tā...
Uz Tallinu noteikti braukšu vēlreiz.
2 naktis palikām viesnīcā...6,50Ls/naktī par 3-tīgo numuriņu (bijām trijatā). Numuriņš super- ar dušu/tualeti, ledusskapi, TV (man bij forši, jo gandrīz visi kanāli krieviski), bija arī igauniski, bet liekas, ka bija arī TV3.. Vēl cenā bija iekļautas brokastis- zviedru galds (putras, kellogsi, augļi, kūka, kafijas/tējas utt.). Vēl viens pluss- 10min. no Vecpilsētas, 15 min. no ostas, Kadriogu pils, Rusalka monumenta utt. Krč, ja braukšu uz Tallinu, tad tikai uz šo viesnīcu. Personāls runā krieviski/angliski.
Es arī balsoju par Tallinu, apskates vērtie objekti viegli izstaigājami kājām, turklāt Tallinas vecpilsēta ir mazāka nekā Vecrīga. Aptuveni stundas laikā var aiziet no Kadrioru parka līdz Piritai.
Tallina ļoti patīk - liekas ļoti moderna un galvu priekšā Rīgai. Esot Tallinā vispār sajūta, ka esmu nokļuvusi kāda Rietumeiropas pilsētā, nevis tepat tuvajos kaimiņos. Viļņa nepatīk. Nav jau slikta, bet pārāk parasta.