Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

interesēja

Reitings 133
Reģ: 29.01.2009
jautājumam nav nekāda tiešā sakara ar mani, vnk aizdomājos, ja meitene lieto ok un ir tomēr ir nostrādājis tas mazais iespējamības procents un ir sākusies grūtniecība, taču meitenei par to aizdomas nav un tiek turpināts lietot ok.. kas tad notiek tālāk?, ''brīvajā nedēļā'' vnk nebūs asiņošanas? un tad, atklājot, ka tomēr ir iesākusies grūtniecība, vai tas, ka vel laiku pēc tās sākšanās tikušas lietotas tabletes, vai tas nekā neietekmē to visu pasākumu? vai vispār tādu bērniņu var iznēsāt bez problēmām?

p.s. man viss ir kārtībā, lūdzu netēmēt negatīvus komentārus manā virzienā, jo jautājums nav par mani. ;)
15.10.2012 12:02 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
OK nekā neietekmē bērnu intrauterīno attistību.
15.10.2012 12:05 |

Reitings 1202
Nu, tās tabletes protams, ka ietekmē visu to pasākumu. Neesmu gan interesējusies, kas tad notiek, bet receptē jau rakstīts, ka, ja esi stāvoklī, tu nedrīksti turpināt dzert tabletes.
15.10.2012 12:06 |

Reitings 133
nu es saprotu, ka nevar dzert, ja meitene ir stāvoklī, bet ja viņa to sākumā nezin un turpina dzert tabletes līdz brīdim, kad uzzina?
15.10.2012 12:09 |

Reitings 385
Paprātot jau var. Teorētiski nekas nenotiek, jo iespējams, ka sieviete paliek stāvoklī tikko beigusies brīvā nedēļa un tad 3 nedēļas viņa zāles lieto tā vai tā nezinot. Pēc tam brīvajā nedēļā nesāktos mēnešreizes. Bet arī pieņemēmums, jo ir taču tādas, kurām mēnešreizes ir vēl vairākus mēnešus, kad bērns pieteicies, vienīgi nezinu vai arī tām, kas lieto zāles. Praktiski domāju, ka zāles atstāj sekas uz grūtniecību un bērna attīstību. Daļēji tāpēc arī daudziem mazuļiem ir mūsdienās tik daudz veselības problēmu un attīstības sarežģījumu. Jo sievietēm cikls pēc zāļu lietošanas var nostabilizēties vēl vairākus mēnešus. Citām vispār pazūd mēnešreizes uz laiku. Tā kā visādas iespējas. Labi, kad labi, cik nu hormoni vispār ir labi.
15.10.2012 12:19 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Atkārtošu: pētījumi rada, ka OK lietošana grūtniecības pirmajos mēnešos neietekmē bērna attistību.
15.10.2012 12:26 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Nav ne jausmas, cik ātri vai vēlu parasti pēc citām pazīmēm pamana to, ka ir stāvoklī, bet, lietojot OK, var arī nebūt mēnešreizes, tas arī lietošanas pamācībā teikts, ka, ja nav mēnešreizes, tad nav vēl jāsāk satraukties, pārbaudīties uz grūtniecību ir vērts, ja nav 2 mēn pēc kārtas (bet arī tad tas vēl neko nenozīmē).
15.10.2012 12:30 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits