Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai ir vēl, kas glābjams?

Reitings 3
Reģ: 09.04.2012
Sveikas, meitenes! Esmu nonākusi situācijā, kad nezinu kā rīkoties. Ar savu puisi esmu kopā 2,5 gadus, ļoti mīlu viņu, bet tajā pašā laikā nejūtos laimīga. Šķiet, ka viņš man vairs nepievērš uzmanību, nenovērtē. Kopš esmu sākusi mācīties Rīgā, tiekamies vairs tikai brīvdienās, kurās viņam arī ir jāstrādā. Esmu Rīgā tikai mēnesi un attiecības jau ir sašķobījušās. Jautāju viņam vai mīl mani, atbilde bija, ka viņš nevar man pateikt ne jā, ne arī nē! Arī to, ka šķirties būtu vieglākais ceļš, bet negrib to pēc tam nožēlot, kad būs jau par vēlu. Ierosināju ieturēt pauzi (kādu ned.), lai saprastu, ko gribam vai esam gatavi strādāt pie tā un ko vispār varam darīt lietas labā.

Varbūt Jūs varat ieteikt, kas uzlabotu mūsu attiecības? Varbūt esat bijušas līdzīgā situācijā un kā tas beidzās?
14.10.2012 10:30 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Ja jūs tiekaties ik pēc nedēļās, tad kā tu domā ieturēt pauzi uz nedēļu ??? Varbūt uz mēnesi pamēģinat. Un tā tās attiecības izjukt, visticamāk.
Tā daudzi šķirās.
14.10.2012 10:36 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Pirmkārt, virsrakstā lieks komats.
Otrkārt, ja viņš šaubās, vai tevimīl, tātad nemīl.
14.10.2012 10:42 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Dod puisim laiku pienemt jaunos apstaklus. Tu esi prom Riga,Tev daudz jauni iespaidi,notikumi... vinam viss paliek pa vecam, tikai Tu vel tiec atnemta pa darba dienam!
14.10.2012 10:45 |

Reitings 3
Vai Jums šķiet, ka ilgāka pauze, ko mainīs? Jūtas taču no tā nevar kļūt stiprākas, tikai pretēji.. Bet nevar būt tā, ka jūtu nav! ja puisis raud, tad taču kko jūt, vai ne? Vai arī vnk nevar man pateikt, ka vairs neko nevēlas un izjūt žēlumu... Esmu tik apjukusi! :(
14.10.2012 10:49 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
pauze vien jau ir raditajs, ka jus esat jau tik pat ka izskirusies....
14.10.2012 10:50 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Esi kā koferis - panest grūti, bet atstāt žēl. Sāc meklēt ko jaunu, jo izskat'ās, ka atšķirtība jums par labu nenāk. Vai nu saki, lai džeks brauc pie tevis ciemos uz Rīgu. Tās jau būs kādas jaunas vēsmas attiecībās.
14.10.2012 10:58 |

Reitings 3
Es it kā saprotu un piekrītu tam, ko sakat. Laikam jau nāksies pieņemt realitāti kāda tā ir, jo dzīvot ar domu, ka "bij tik labi" nevis "ir tik labi" jau arī nav vērts.. :(
14.10.2012 11:54 |

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
Piekrītu par to - ja šaubās, tad nemīl. Kas tās par muļķībām, ka nevar atbildēt? Vai nu ir, vai nav!

Domāju, ka puisim apnikušas tādas attiecības - ir grūti tik reti tikties, cilvēki atradinās viens no otra, aiziet katrs savu ceļu... Un vienalga, vai būtu kopā mēnesi, gadus divus vai desmit. Reti kuras attiecības to tiešām var izturēt, manuprāt.
14.10.2012 12:11 |

Reitings 1
Reģ: 13.03.2013
es pati esmu nonakusi lidziga situacija, tikai atskriba tada ka mes dzivojam kopa un esam kopa jau gandriz 4gadus,katra ieprieks minetaja komentara ir sava patiesiba, bet isteniba katras attiecibas jau ir savadakas, es ari esmu domajusi par pauzi, bet man bail ka puisis neatnas atpakal, tapec labak ir meginat kko glabt tgd, nevis velak,jo ar tada veida darbiem un vardiem kas sarunati strida karstuma var sabojat visu,pilnigi visu.mes sievietes vairak izradam jutas neka viriesi tas saja pasaule ta ir iekartots un tur diemzel mes neko nevaram darit, man ari bij ta ka mes sastridejamies par to pasu vienaldzibu, uzmanibas trukumu utt, un tad kad jau bija pienacis laiks kad beidzot pietie, pajautaju vai mili mani, atbilde-ja, bet velak sarunas turpinajuma sekoja teksts ka es pats nezinu kas ar mani ir jatiek skaidriba ar sevi nezinu vai milu tevi vai ne, viriesi nesaprrot ka tik vienkarsas lietas mus sievietes spej patiesam sapinat, ir gruti pienemt patiesibu, bet labak ir ja pasaka uzreiz vai ir but verts kopa vai ne, protams ja mili tad negribi dzirdet ka ne, bet vai ir verts mocities vel talak un ilgak, bojat savus nervus? es ari vel neesmu tikusi gala ar so situaciju, bet ceret ka viss nokartosies pats par sevi ir mulkigi, nekas pats tapat vien neatrisisnasies,ir vai nu jamegina abiem kkas mainit, ja vien zini ka ir tada ceriba, vai ari lai cik sapigi partraukt visu. nu ja .. katra gadijuma katram ir savi priektati ka rikoties sada situacija, cik cilveku tik viedoklu!
13.03.2013 08:13 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
protams, ka, ja būs pauze, tev ir jārēķinās ar to, ka attiecības tiks pārtrauktas arī pavisam, nevis tikai uz laiku. ļoti retos gadījumos tās tiek atjaunotas, bet vel retākos viņas turpinās ilgi.
vnk jūs tagad neesat tik bieži kopā un viņš varbūt ir sapratis, ka var arī bez tevis dzīvot, bet ir pieradums izveidojies, līdz ar ko viņš pats arī neko nesaprot. tāds ir mans variants. var jau būt arī savādāk. varbūt tomēr, pirms taisat to pauzi, izrunājieties un pajautā viņam, kas viņam traucē jūsu attiecībās, kas nepatīk, ko grib mainīt un ko negrib mainīt.
es domāju, ka šis nav tas trakākais variants, ka tev uzreiz ir jāskrien prom. mēģināt var, bet tikai tad, ja viņam ir vēl kādas jūtas pret tevi. ja nav, tad ar varu nevienu mīlēt nepiespiedīsi. cerams, ka tu to saproti..
un vēl kas - šķiet, ka tu dzīvo vēl jūsu attiecību sākumā, kkādās atmiņās. bet reizēm der paskatīties uz situāciju reāli un kritiski - kas ir tagad?
kāpēc jūs pa šo laiku vēl nedzīvojat kopā? tas ir drīzāk risināms jautājums. man tā šķiet, ka tāpēc arī puisis tagad šaubās. pa 2,5 gadiem jau tā kā vajadzēja uzsākt kopdzīvi. abi strādātu, mestos kopā un dzīvotu tāpat kā daudzi citi. jums šāda tēma vsp kādreiz ir runāta?
13.03.2013 09:02 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits