Nu kaa lai tiek no vinjas valjaa? Neapzinati raucu pieri ko lasidama vai daridama, apkartejie ari jau pamanijusshi..(tas vairs nav tikai manas iedomas)..
Vertikalaa grumba uz pieres ...kaa ar to cinities?
bljin man bail, ka taas ir paliekoshas grumbas jau :((( sodien viena kundzite man ieteica beigt raukt pieri.
A par tam injekcijam vipar neko nezinu !!! Ik pa laikam medzu sev pieri maset sedot, nezinu kaa tas no malas izkataas bet jopcik nepalidz laikam jau ka sveshi cilveki jau sak teikt..
Varbuut paaraak sausa aada. Taukaina aada vienmeer izskataas jaunaaka nekaa sausa.. Uzliec pa nakti kkaadu baigi trekno kreemu. Taas grumbas tev nepazudiis bet vari varbuut kaut kaa apstaadinaat lai neveidojas veel dziljaakas.
Redze man ir baigi dranķīga.Jau esmu pierakstījusies pie ārsta,pēc spēcīgākām brillēm.
Man kaut kā ir iegājies,ka riebumā/nesaprašanā raucu pieri un vel kasu galvu. :D
sammia_ man ir taukains adas tips uz pieres,T veida zonaa. Sausais tas nav. Kremus tapec vispar nelietoju, jo spid piere, tieshi otradak - vakara mazgaju ar melnaam ziepeem.
erzeli : man ari redze nav super, domaju, mosh vel tas pie vainas? Kaut gan leecas un brilles piemerotas lietoju.
Paldies Dievam man vēl nav izteiktas līnijas vertikālajai grumbai, bet ņemot vērā manu pieres raukšanas stilu, tas ir laika jautājums.. tāpēc es šovasar cītīgi strādāju pie pieres raukšanas stila maiņas - tagad cenšos pieri saraukt uz augšu (ķip uzraut uzacis) :D Tas gan nav baigais risinājums..bet vismaz nelāgā paraduma maiņa... Nākamgad arī plānoju sākt kādu no filleriem špricēt pierē...
Bet tu taču visu laiku nestaigā ar sarauktu pieri? Es, piemēram, raucu, ja esmu neapmierināta vai izbrīnīta.... :)
Pagaidām vēl nezinu... apmeklēšu speciālistu, kurš ieteiks vislabāko risinājumu. Vidējais noturības ilgums ir 6 mēneši. Bet visa sāls ir tajā, ka tajos 6 mēnešos tev muskulatūra injekciju vietā (botoksa gadījumā) ir "noparalizēta", līdz ar to tev nav iespēja darboties pie tā lai to grumbu padziļinātu ar raukšanu, lai beigās izksatītos šādi:
pirms kādas nedēļas arī ievēroju, ka grumbas ;/ Sapratu, kad krāsoju skropstas tā kā saraucu pieri un vēl ikdienā dažās situācijās, tā sāk kaitināt, nezinu ko darīt, ja jau 20 gados tāda parādās, tad pēc 10 gadiem vispār būs šausmas :D