Mana darba vieta likvidējas.Nesen tieši biju izveidojusi vienu sarunu.Esmu dekrētā.
Man tagad jāsavāc nodokļu grāmatiņa,bet grāmatvede nezin pēc kāda panta noteikumiem mani atbrīvot no darba (!!!) Ļoti ''gudra'' grāmatvede...
Man pašai esot jāatrod tas pants,un tad viņa ierakstīšot.Murgs,nu!
Vienīgais ko atradu:
101.pants Darba devēja uzteikums ( neesmu nekādu uzteikumu redzējusi,ne saņēmusi)
Darba devējam ir tiesības rakstveidā uzteikt darba līgumu,pamatojoties uz apstākļiem,kas
saistīti :
10.punkts. tiek likvidēts darba devējs — juridiskā persona vai personālsabiedrība.
(Un tur jau ar man nav pārliecība,ka visas filiāles likvidējas,vai tikai mūsējā,ja likvidējas mūsējā sanāk,ka mani atlaist nedrīkst pēc 109.panta noteikumiem par grūtniecēm.Palieku karājoties gaisā???Bet dokumenti man gribot negribot jāsavāc,jo pēc tam tos iespējams vairs neredzēt..)
Bet priekšnieks neko rakstiski nav ne paziņojis,ne uzteicis, vnk neliekas ne zinis, pazudis.Mēs kopā esam 3 darbinieces,viņš pārējām vakarā pazvana,pasaka,lai no rīta krāmē preci kastēs.Lieki teikt,ka cilvēki šokā.Darbs pazūd 2 dienu laikā(!) Un pats turklāt nav dabonams rokā..