Man ar paštonējošajiem ir smieklīgas atmiņas. Vairāk lietoju padsmit gados. Protams, nekādus dārgos, tāpēc rezultāts bija vnk graujošs. Tagad paskatoties, kāda izskatos vienā bildē sataisijusie suz tusiņu:D Ārprāts. Rokas bālas, seja brūna. Skats rēcīgs. Man no lētā gala neviens nederēja. Pirmkārt, smaka visiem bija drausmīga. Piemēram, Garnier citas meitenes saka, ka nav smakas, es gan jutu. Tāpat arī ar Sun Ozon - manai sejai nederēja, salīdz porās un izskatījās, ka seja ir nekopta - nemazgāta. Kaut arī pirms tam pīlingu biju taisījusi. Bet pats labākais atgadījums bija, kad es 11 klasē izdomāju saziesties ar avon paštonējošo spreju. Šausmas, pēkšņi ienāku klasē - seja kā nēģerim brūna, rokas baltas ar brūniem pleķiem:D Bet pats graujošākais gadijums bija, kad vakarā izeju no vannas, sazieķelēju Dove paštonējošo(to, kuru MIA ielika) aizeju gulēt. Naktī karsti, plus draugs nakts vidū pieceļas un sāk lamāties, kas te tā smird:D Un no rīta pieceļoties, visa gulta ar brūniem pleķiem no manas ādas, jo biju sasvīdusi.
No tām neveiksmēm ar paštonējošajiem esmu uz Jūs. Protams, neesmu lioetojusi nekādus dārgos, varbut kāds man arī derētu, bet žēl naudas tērēt, labāk staigāju bāla nekā šītā penķerēšanās pēc tam atmazgājot un smaka:D