Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kad savējie tev iesaka citu

Reitings 46
Reģ: 15.02.2012
Tā sanāk, ka nonācu interesantā situācijā. Sākums, kā jau lielākoties notiek, - ļubestība, rozā brilles un tad ba-bah. Kamēr bijām divi vien, viss bija forši, gudrs, jauks, uzmanīgs, nopietns, mīlošs... Vārdu sakot vīrietis, kas no dzimšanas ieaudzināts rūpēties par sievieti, par topošo sievu, ģimeni... Audzināts bezmaz aristokrātiskā garā, bet diemžēl nav iemācīts normāli ģērbties, normāli par sevi rūpēties un normāli iekļauties sabiedrībā. Ar to es domāju, ka viņš vienmēr sarunās bārstās ar Vikipēdijas cienīgām gudrībām, turklāt dara to tā, ka tas apkauno pārējos, ja viņi nezin, kas ir Tesla, piemēram. Tad seko garš un grūti paciešams stāsts par to, kas tas ir un kāpēc. Viņa draugi parasti velk viņu uz zoba, jo gadiem zina, ka tā tas notiek, no malas redzu, ka tas viņiem sagādā jautrību, kamēr manējais, kā ziemeļbriedis izslejas un pārstāv savu taisnību. Nedzīvojam pasaulē divi vien, tāpēc mani baida tas viss. Labi, var iemācīt ģērbties, kaut vai kopīgi iepērkoties un norādot, ka lūk, šādi vilkts krekls izskatās forši, bet tā vilkts padara tevi par Ziemassvētku vecīti ar dubultriepu. Pārāk bieži man ir jāmaina domas no "es ar tevi lepojos" uz "ak, Dievs, kāds apkaunojums".

Kā jau tas gadās, dzīve nestāv uz vietas, jaunas iepazīšanas, draugi, kolēģi. Uzradās viens, ar kuru mēs satuvinājāmies īpaši. Varbūt tāpēc, ka viņā ir visas trūkstošās īpašības, kādas man gribētos redzēt savējā. Toties viņam pietrūkst daudzas no manējā. Visu sarežģī tas, ka mums ar šo čali ir vairāk kopīgu lietu, nekā man ar manējo. Mēs abi mīlam bohēmu, esam mākslas pusē, mīlam brīvību.
Pēdējo pilienu iepilināja draudzene, kādā koorporatīvajā pasēdēšanā pasakot, ka mēs esam kā zemenes ar putukrējumu, ka kopā ļoti harmoniski izskatāmies, ne tā kā ar manu nūģi. Nu.. Aptuveni tādiem vārdiem.
Protams, tas iedūrās un dziļi. Un es sāku apdomāt uz svērt. Cik ilgi "just friends" var būt "just friends", ja uz viņiem spiež lielākā daļa mūsu draugu, paziņas un pat ģimene...

Nu tādas nakts pārdomas. Vairāk ierakstīju tāpēc, ka gribēju redzēt, kā tas no malas izskatās. Varbūt kāda arī bijusi līdzīgā situācijā?
10.10.2012 02:49 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja tevi uztrauc, ko paareejie par tevi domaa, tad taadaam attieciibaam naakotne var buut ljoti apgruutinosha kopaa. ar shaada veida viirieti tikai galiigaakaa pofigiste jutiisies labi, kam ir pilniigi vienaldziigs citu cilveeku viedoklis.
10.10.2012 03:00 |

Reitings 93
Reģ: 25.06.2010
pirmkārt, piekrītu kristai. ir grūti būt kopā ar cilvēku, kuram blakus jūties apkaunota. ir tomēr jāmāk lepoties ar sev blakus esošo personu! savādāk zūd savstarpēja cieņa, iestājas distance, agrāk vai vēlāk attiecības tāpat sāk plaisāt...

otrkārt, arī es pirms kāda mēneša rakstīju, ka man "just friends" situācijai risinājumu uzspiež apkārtējie (nu, savā ziņā ''uzspiež''... - ar tādiem komentāriem, kā minēji). es gan tajā laikā biju brīva. šajā situācijā man, kā skatītājam no malas, daļēji liekas, ka savu izvēli jau esi izdarījusi. savu vīrieti noniecini, sāc piekāpties tai otrai flanga pusei. mēs tagad esam laimīgi kopā. nepamēģināsi - neuzzināsi! varbūt savu īsto vīrieti palaidīsi vējā...

dari, ko sirds liek!
10.10.2012 07:09 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
kāda starpība, ko citi spiež. paskai, ka tā ir taav dzīve, un lai pati tad ņem to labo kolēģi, ja tik ļoti patīk un lai nelien kur navajaga. ar laiku var viss mainīties, bet tam jābūt tavam lēmumam, nevis kādu citu iespaidā.
10.10.2012 09:57 |

Reitings 46
Reģ: 15.02.2012
Paldies par domām. Kristas doma baigi labā. Sirdī vispār esmu pofigs, tikai, kad sarunas iegūst "ģimenes" nokrāsu.. Laikam esmu no tām, kas pēc kāzām mainās, tik nezinu, uz kuru pusi. :D

Ja godīgi, tad, palasot forumu, secinu - nē, nu nav jau man par ko degunu nokārt... Drīzāk līdzjūtību tām, kurām tiek salauzta sirds...
10.10.2012 21:09 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Nevienam cilvēkam jau nav pilna īpašību komplektācija. Tagad iepatiksies otrs, tad atradīsi trešo, kam būs īpašības, kas nav otram. Skaties, ka nesanāk tāds skrējiens pa apli - vienmēr tiecoties pēc kaut ka it kā labāka.
10.10.2012 21:15 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
man vienalga, ko par manējo domā citi ;) īsti nekad neviens nav teicis - jūs esat ideāls pāris, īpaši apdalīta nejūtos, jo es pati zinu, kā ir, kā jūtos...
ja tevi uztrauc tas, kā viņš ģērbjas (man manējā patīk viss, ko viņš velk, pat, ja tas ir galīgi garām, jo zinu, ka tāds viņš ir un tādu viņu iemīlēju), tad varbūt vaina nav apkārtējo komentārus, bet jūsu attiecībās? ka tā varbūt ir zīme, ka tavas jūtas nav īstas?
10.10.2012 21:21 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
un vispār man ir dusma pret tādiem draugiem un tuviniekiem, kuri tā rīkojās. manām draudzenēm (diemžēl kontakts šobrīd ir zudis) nekad nav paticis mans puisis, bet nekad to nav izrādījušas, vienmēr bijušas atvērtas, pozitīvas saskatīt viņā to labo... pat, ja būtu situācija, ka būtu pālī, ballītē, kopā ar kādu, kurš pēc viņu domām man būtu piemērotāks, viņas vienalga mani pavilktu malā un teiktu - NĒ, tev ir tavs puisis!
10.10.2012 21:25 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
It kā jau taisnība, ka galvenais ir tavas sajūtas, nevis citu domas. Taču, ja tu jūties apkaunota, tad jāsāk domāt - cik ilgi tev pašai(bez kādiem draugu vai radu spiedieniem) būs pa spēkam to izturēt? Cik ilgi cietīsies? Varbūt viņš patiešām nav īstais, jo ja būtu īstais, tad sajūtas būtu savādākas un visi viņa vikipēdijas murgojumi nekādas problēmas nesagādātu. Tiesa, ja tiešām nav īstais, tad pie tāda secinājuma tev jānonāk pašai un vadoties pēc savām jūtām, nevis tā jānospriež tikai tāpēc, ka apkārtējiem tā liekas.
Apdomā visu kārtīgi, jo ja tev sākumā bija rozā brilles, tad varbūt tagad tās sāk lēnām pazust un tu ieraugi īsto viņa dabu...
Turklāt, vismaz es noteikti negribētu vīrieti, kurš man vēl jāaudzina kā ģērbties, kā normāli izturēties. Es esmu gatava audzināt tikai savu dēlu, ja man tāds kādreiz būs.
10.10.2012 21:37 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)