Pirms uj-cik-sen gadiem internetā iepazinos ar kaut kādu čali. Īpaši nebiju ieinteresēta viņā, tāpēc izpalika tikšanās. Vispār biju pat aizmirsusi par tādu cilvēku. Pagājušogad ap šo laiku šis cilvēks atkal uzradās. Atrada mani draugos. Tā kā tolaik biju viena, nedomāju, ka kaut kas slikts būtu ar džeku sarakstīties. Neko īpašu jau arī nerunājām, tiesa gan ātri sapratu, ka cilvēks ir uzbāzīgs - pēc tā, ko viņš man rakstīja. Radās neomulīga sajūta, ka viņš visu jau plāno uz priekšu - un tā arī izrādās, ka bija - jo no viņa nāca teksti: "tad, kad mēs būsim kopā mīļi" vai "sapartīšu, ja pirmajā reizē tiekoties negribēsi ar mani seksu" aptuveni stundu pēc tam, kad bijām sākuši sarakstīties. Mūžīgais: "Viss būs mīļī, jauki" vai "mēs būsim mīļi jauki"... jau pēc divām dienām sapratu, ka man reāli bail ar tādu tikties. Kādu laiku neatbildēju uz viņa meiliem un čātā, jo cerēju, ka viņš aizmirsīs. Bet nekā. Tad cilvēcīgi paskaidroju, ka mani biedē tāda uzbāzība, bet nekas nemainījās. Sākās teksti: "es taču esmu labs" un "es gribu, lai mums viss būtu mīļi". Es biju ļaunā. Tad es sagāju kopā ar savu draugu, bet arī tas viņam netraucēja. Nācās nobloķēt visos sociālajos tīklos. Bet viņš tik un tā atrod veidus man uzrakstīti - tviterī DM, meilu e-pastā (kaut gan neesmu viņam to devusi), taisa jaunus profilus, sūta uzaicinājumus draugos kā garas vēstules, jo šī cilvēka dēļ, man esmu izķeksējusi iespēju ar mani sazināties cilvēkiem ārpus draugu loka...
Esmu izmēģinājusi visu - ignorēšanu, lūgšanos, apalēšanu pie veselā saprāta, esmu pasūtījusi d!rst, sūtījusi tiešām aizskarošas vēstules, tikai lai tas cilvēks liktu man mieru, bet nekas nemainās!
Un es pat neesmu redzējusi šo cilvēku nevienu reizi savā dzīvē!
Vai ir iespējams vērsties pret šo cilvēku tiesā? Man vienkārši trūkst līdzekļu un izdomas, lai atrisinātu šo situāciju un mans draugs par to tikai ņirdz, lohs.