gribu jautat jusu viedoklus par to, ja veic virietim oralo baudu vai tiesam vajag pastities uz vinu esmu dzirdejusi ka tas virieti velvairaak uzbudina!
pati to neesmu darijusi,bet gribetos! bet tani pat laika par to domajot jutos neveikli!
esmu iesaceja!
Mācos no Tevis ka saprātīgi domājošas ( ka Tu teici par sevi ) sievietes. :D :D :D :D :D katrā tevis teiktajā ir pērle vienkārši. Vērts mācīties noteikti.:D
Viņa neko, taču tracina ta Inese( ne jau pati) nepietiek ka visur raksta par vinu, tad tauta rej ka kuces nedabūjušas. It ka ta Inese miljonu butu viniem parada. Te labsb piemers ka dieva dots cilveks grib izcelteis uz tada pasa otra diev adota cilvecina fona. Runa ir par jauno vinas iveidoto diskusiju.
kubiete kas tev kais? ja tiesham ko es tev tadu izdariiju???
ja esnu jauna un macos! ka saka ar makslu neviens nau piedzimis!
vai ari tev bija slikta nakts un neesi dabujusi tapeec tada nikna esi!?!
Mirdza, tu domā, ka pēc tam, kad viņš (vai drīzāk sliecos domāt ka - viņa) liek dāmai samaksāt rēķinu restorāna, viņš dabūs orālo seksu? Tādā veidā var dabūt tikai smadzeņu seksu :D
Mirdza, tu domā, ka pēc tam, kad viņš (vai drīzāk sliecos domāt ka - viņa) liek dāmai samaksāt rēķinu restorāna, viņš dabūs orālo seksu? Tādā veidā var dabūt tikai smadzeņu seksu
Atkal jau sarēcos!!!! Klusais smaids ar savu "klātieni" un pat "neklātieni" izraisa jautrību!!!