Vai tie vīrieši nav stulbi jeb mana sāpe

Reitings 58
Reģ: 09.05.2010
Labvakar, dāmas. Esmu nonākusi situācijā, kad sirds pilna un gribas dzirdēt viedokļus no malas.

Ar puisi nedzīvojam kopā, bet esam kopā jau 6.5 gadus. Abiem 24. Attiecības kā jau attiecības - līku loču, kāpumi, kritumi un tā visu laiku.

Bet - problēmas sākas lūk šeit: Skola abiem tikpatkā pabeigta, esam no mazpilsētas, bet puisim vēl nedaudz jāuztruas Rīgā, kur arī studiju laikā uzturējās, mājās bija pa brīvdienām. Bijām vienojušies, ka pēc viņa skolas beigšanas sākam beidzot normālu kopdzīvi mazpilsētā, strādājam un sākam attiecības jaunā līmenī. Viss bija izrunāts - nekāda Rīga, ka būs labi tepat un stāsts varēja laimīgi turpināties.

Taču nu viņš paziņo, ka mēs neko tādu neesam runājuši, ka viņam vajadzīgs darbs galvaspilsētā. Protams, es pēc šīs sarunsas galīgi sašļuku, morāli nogruvu. Jo viss bija skaisti saplānots, bet viens pēkšņi pasaka - nē, tā nebija, nav, nebūs.

Reāli - neredzu jēgu attiecībām vairs. Sanāk, ka esmu "paķerta uz muļķi" visu šo laiku, kamēr viņš Rīgā studēja, cerot, ka beidzot sāksies mūsu normāla, divu pieaugušu cilvēku kopdzīve. Es savu dzīvi ar Rīgu nekad neesmu saistījusi un par to nemaz nedomāju, un arī mūsu kopīgie plāni nekad pret to pilsētu nekad nav atdūrušies.

Tā nu es nebiju vairs īsti omā, puisis to, protams, juta, bet izlikās, ka neko nesaprot. Tad sāku dot mājienus, ka vēlos beidzot, lai attiecības pāriet jaunā līmenī un ir progress. Jo citādāk - nav vērts mocīt sevi, jo nevēlos būt brīvdienu meitene, kam atkal liek kaut ko pagaidīt pēc diviem, trim gadiem.

Rezultāts? Izlikās, ka nesaprot, par ko es runāju, nemaz nemēģināja saprast, kapēc esmu vīlusies un bēdīga, nemēģināja rast risinājumu vai diskutēt par iepsējamajiem variantiem - vārdu sakot tikai tēloja muļķi un nedarīja neko. Saruna palika bezjēdzīga, jutos enerģiski iztukšota, varēja just, ka zināma distance iestājās. Un finālā viņš vienkārši aizgāja ciemos pie čoma. Aicināja arī mani, bet kad zvanīju un prasīju, kur tad solītais taksis, kad laidīsim, viņš atbild - tikko izskāpu, jau eju.

Tā nu es paliku mājās viena ar piegānītu dvēseli. Nākamajā dienā viņš vienkārši aizbrauca uz Rīgu, 2x piezvanīja, lai paprasītu, kā iet (esmu apslimusi) un vienreiz pateiktu, ka nopircis jaunas kurpes, un ottreiz, ka iet uz treniņu.

Un šovakar viņš man atsūta sms: Kā jūties? Ja slikti, tad veseļojies, ja labi, tad turpini tā justies.

Esmu bez vārdiem. Lieki piebilst, ka parasti sazvanījāmies vairākas reizes dienā.

Ko gribu dzirdēt no jums? Laikam jau apstiprinājumu tam, ka šīs attiecības sevi ir izsmēlušas, ka esmu pati vainīga, ka ticēju un cerēju un jā. Ka tās laikam ir beigas.... Ar vienu prāta pusi saprotu, ka nākotnes jau laikam nav, bet ar otru - grūti sagremot, ka tomēr sapņi nepiepildās un mīļotais ir pievīlis, lai gan vēl tikko viss bija labi.

Ehh. Grūti.
09.10.2012 19:02 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Man gan principā ir vienalga kur dzīvot kopā ar savu mīļoto. Tāpēc viņam bija tā iespēja izvēlēties, un viņš izvēlējās mūsu kopīgo mazpilsētiņu,kur augām un dzīvojām.
Kaut arī tagad pati dzīvoju Rīgā, drīzumā pārvākšos atpakaļ uz savām mājām, uz savu pilsētu..

Nu es saprotu kā jūtās autore, jo tomēr sava pilsēta ir tās mājas, un tur visi pazīstami, draugi ,radi ,viss tur ir .. Bet tomēr mīļotā cilvēka dēļ... Nav jau nemaz tik traki te Rīgā :)
09.10.2012 19:32 |

Reitings 58
Es un Man figurē tādēļ, ka esmu aizvainota. Esmu pacietusi un kalusījusies visus šos "pagaidi, pabeigšu, strādāšu, dzīvosim, būsim laimīgi, precēsimies pēc tik gadiem, bērnus taisīsim pēc tik gadiem" utt. Visu laiku viņš zināja manu nostāju, bijām sīki un smalki visu izrunājuši, kapēc Rīga nē un tagad vienkārši pēkšņi tas viss tā...
09.10.2012 19:32 |

Reitings 6947
Daiga? Tad jau kāpēc jūs vispār domājat par kopdzīvi,ja neviens no jums tam pat nav gatavs ??????? Kāda vispār runa par to, ja abi nestrādājoši ,ar kredītiem un parādiem?
09.10.2012 19:33 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Tātad mutes brūķētājs un dzīvo zem vecāku tupeles, kuri viņam visu dzīvi diktē.
24 gados kojās un bez darba, viņš noteikti tā tālu tiks dzīvē, vai padomāji, ka viņš spētu maz tev bērnu pabarot, vai vismaz palīdzēt pabarot un apģērbt.
09.10.2012 19:35 |

Reitings 276
Reģ: 29.01.2009
Tak nav jāmeklē nekāda loģika, kapēc teica tā, bet tagad ir šitā. Nav visam jānotiek visam pēc Tava prāta-kompromisam jābut, pofig kas ir runāts. Viss vienmēer var vienā dienā mainīties.
09.10.2012 19:35 |

10 gadi
Reitings 13809
Tātad cilvēkam mainījās prioritātes, tur neko nevar darīt. Es patiešām Tevi saprotu un vīrieti neattaisnoju, vienkārši tāda ir dzīve. Jebkurš cilvēks Tavā situācijā justos sāpināts un nodots, bet vai nu jūs atradīsiet kompromisu, kas apmierinās abus, vai nu iesiet katrs savu ceļu.

Droši vien, ka paļauties uz puišela solījumiem un dzīves uzburtajām vīzijām arī ne vienmēr var.
09.10.2012 19:36 |

Reitings 58
Es esmu gatava savā pilsētā, nevis Rīgā. Tas ir daudz vienkāršāk, ērtāk, izdevīgāk. Mjā... Laikam puisim liekas, ka mamma viņa vietā visu izdarīs, nomaksās, nopirks. Jo vairāk domāju, jo sliktāk paliek.
09.10.2012 19:37 |

Reitings 6947
Un kā tad jūsu pilsētā jūs dzīvosiet kopā ? Kur un par kādu naudu ?
09.10.2012 19:40 |

Reitings 58
Jā, kad viņš sāk runāt par precēšanos vai bērniem pēc pāris gadiem, vienmēr jau viņam atbildu - kādi bērnio vai precēšanās, ja pat kopā nedzīvojam, ko tu tiem bērniem dosi ēst, ja pats nevari ne sevi, ne mūs pilnībā nodrošināt. Atbilde? Gan jau viss būs.

Es vienkārši nespēju savākties, jūtos tik piečakarēta. Un dzīvot ar domu - tulīt viss var mainīties kuru katru brīdi - tad kāda jēga vispār dzīvot. Esmu cilvēks, kas plāno, kam ja ir vīzija un mērķis, tad cenšos uz to tiekties... un mēs visu laiku centāmies kopā. Un tagad viņam tas neko nenozīmē? Grūti to saprast.
09.10.2012 19:42 |

Reitings 58
Monro, man ir šeit darbs, arī viņš varētu atrast šeit vai kaimiņupilsētās darbu, šeit ir lētāka dzīvošana, īre. Šeit tā nebūtu problēma!
09.10.2012 19:43 |

Reitings 82
Reģ: 19.09.2009
Vai puisis tevi ir aicinājis līdzi uz Rīgu? Vai viņš vispār grib, lai jūs dzīvotu kopā? Man pēc lasītā radās sajūta, ka iespējams viņš to nemaz nevēlas.
09.10.2012 19:44 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Daiga nelasīju,ko meitenes te raksta diži,bet nekad neļauj nevienam cilvēkam stātīes pretī savai laimei,tev ir jādara tas ko tu vēlies nevis tas ko vēlas citi.
Ja nevēlies dzīvot rīgā tad nedzīvo tur
09.10.2012 19:44 |

Reitings 895
Te visas runā tā it kā Rīga būtu kaut kāda paradīze zemes virsū! Es varu saprast cilvēkus, kas negrib tur dzīvot! Turies, es domāju, ka šis ir tas brīdis, kad jūsu ceļi šķirsies. Bet tas nav nekas slikts, jo tev līdz ar to paveras daudz citu iespēju! :)
09.10.2012 19:46 |

Reitings 6947
Nu tad runā ar savu vīrieti, mēs nevaram viņa vietā izlemt!
09.10.2012 19:48 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
es saprotu to puisis savā ziņā, jo es arī labāk Rīgā strādātu, pilsēta, labākas izaugsmes iespējas, droši vien labāks darbs, cilvēki. bet nu viņam to vajadzēja maigi pateikt nevis noliedzoši, ka par mazpilsētu nav bijusi nekāda runa. un ja viņš izliekas par muļķi laikam jau tpc, ka pats zin, ka beigas klāt un vnk gaida, kad pati pateiksi atā un negrib tevi sāpināt.
09.10.2012 19:48 |

10 gadi
Reitings 13809
Protams, Tev nav jādzīvo Rīgā tikai tāpēc, ka to grib Tavs puisis, vienkārši, ja jūs paliksiet katrs savā pilsētā, kopīgas nākotnes nebūs. Lai kāds arī būtu Tavs lēmums, galvenais, lai Tu to pēc tam nenožēlo.

Un es domāju, ka tad, kad viņš runāja par jūsu kopdzīvi un nākotnes plāniem, viņš nemeloja. Tajā brīdī viņš tā arī domāja, bet, lai cik arī skumji tas neizklausās - cilvēkiem mēdz mainīties sapņi un plāni. Žēl tikai, ka tāpēc jācieš apkārtējiem.

Bet varbūt viss nav tik drūmi, kā mēs te domājam. Izrunājieties un pieņemiet lēmumu.
09.10.2012 19:49 |

Reitings 58
spidermonkey, viņš zina manu nostāju pret Rīgu, esam par to daudz runājuši. Ir prasījis, vai es galīgi, galīgi negribu? Kad atbildu, ka tas nav reāli, lai padomā pats - atrast normālu dzīvokli (nekādos pļavniekos vai maskačkās pats negrib, grib centru vai tuvu centram), iekārtoties utt. - ka tas nav tik vienkārši. Jo cik zinu, tad ir visādas pirmās iemaksas un vēl visādi brīnumi. Nu nevar tā pēkšņi aiziet un dzīvot Rīgā. Izmaksas ir daudz augstākas, šķēršļu daudz vairāk. Vienīgais - jā, darba iespējas lielākas. Bet pats viņš ir atzinis, ka Rīgā negribētu palikt. Nezinu, varbūt atkal mātes pirksts?
09.10.2012 19:51 |

Reitings 58
odyssey, man šķiet, ka patiesībai varētu atbilst tavs pēdējais teikums. Bēdīgi. Pavisam bēdīgi.

Es vēl varētu to domu par Rīgu apsvērt, ja būtu vieta, uz kurieni iet, viss gatavs priekšā, bet ja viņš pats vēl pŗis mēnešus kojās paliks dzīvot. Kā es varu vispār paļauties un kā te meitenes saka - skriet viņam līdzi uz jebkuru pasaules malu!? Tas ir neracionāli!
09.10.2012 19:54 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Tava profila bilde izskatás péc pautiem.

Ja tev ir labs darbs, neredzu jégu skriet uz Rígu. Varbút vispirms mégini atrast darbu Rígá, tad, ja izdodas atrast, pastrádá, pamé'gini, varbút iepatíkas. Vismaz man iepatikás 'sí pilséta, lai gan riebás kádreiz.
Taçu ja tagadéjais darbs ir labs un patík sava pilséta, nav jégas skriet. Kádél tev jápiekápjas.
09.10.2012 20:05 |

Reitings 58
Ja godīgi, man pat ir bail un trūkst spēka tagad ar viņu celt šo tēmu gaisā. Sazvanīties nav vērts - telefonsaruna neko neatrisinās. Nedēļas nogale vēl tālu. Un ja viņam ir vienalga - kapēc man skriet pakaļ. Ja jūtos slikti un viņš to zina, un zina to, ka šobrīd starp mums nav viss kārtībā un ja tik vien var kā atsūtīt ķeksīša pēc īsziņu... Labāk liekos mierā un cenšos sagremot savu sāpi. Jūtos kā tukša muca, jo šķiet, ka runāt pat nebūs vērts. Nekad nedomāju, ka tik ātri un vienkārši var pienākt visam beigas. Nedomāju, ka tas notiks ar mums. Sajūtas patiešām ir skarbas.
09.10.2012 20:06 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)