LIELISKIE vīrieši

Reitings 49
Reģ: 31.07.2012
Dārgās dāmas,

Man tāds visai delikāts jautāmums. Kur mūsdienas var iepazīties ar normāliem un foršiem vīriešiem. Spota klubi, bāri...utt.. par to apmēram skaidrs. Bet kāda ir jūsu pieredze- kur un kā ir izdevies satikt savu LIELISKO?

ps. mani vairāk interesē dāmu viedoklis +25g.
09.10.2012 16:37 |

10 gadi
Reitings 2858
Reģ: 29.01.2009
graamatniicaa :)
12.10.2012 16:40 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Kumeliņš traki ar tevi.Tu jau 20 diskusijās kapeiku pie sevis mētā,un domā vai pareizi vai nepareizi dzīvo.Izskatās,kāds tevi ielicis kaut kādā citā dzīvē.Un tu mierini sevi ar domu,ka viss ir labi,jo izejas tāpat tev nav..
12.10.2012 17:44 |

Reitings 49
so.so ja tā padomā, jā laikam ir svarīgi, lai ir līdzās kāds ar kuru padalīties, kad esmu priecīga un brīžos, kad vienkārši gribas kādam ieritināties azotē. Saprotu un pieņemu, ka ne visām tā ir- tā teikt- cik cilvēku tik viedokļu, uzskatu vai vēlmju. Laikam pietiekošu brīdi esmu "gājusi" viena pati pa šo dzīvi, ka gribas kaut ko nedaudz vairāk. Šobrīd dzīve mani lutina ar daudz citām lietām, par ko liels paldies, bet... Nav jau tā, ka bez vīrieša nevarētu dzīvot- varu, bet vai gribu?

Un tagad, tikko aizdomājos, tik ilgi esmu bijusi viena, ka būtu savādi, ka pēkšņi vēl ar kādu jārēķinās. Bet atiesība- pie visa var pierast un ieradumus var mainīt, ja ir ļoti liela vēlēšanās.
12.10.2012 18:25 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
So.so, nee, man nav iipashi svariigi, lai noteikti blakus buutu viirietis. Par lauliibu vispaar neesmu sapnjojusi un domaajusi. Jaasaka, ka palieku ar vinju vairaak taapeec, ka kopaa ar vinju manaa dziivee ir vairaak iespeeju attiistiities, nekaa ja ar vinju neesmu. Dziives materiaalaa puse - diezin vai viena es speeshu izdziivot, iireet dziivokli ar klasisko mazo algu... izklausaas drausmiigi, bet tas ir fakts. Tas nenoziimee to, ka vinju nemiilu, miilu, bet lauliiba nekad nav bijusi mana prioritaate. Vinsh ir labs partneris lauliibas dziivei, tieshi taads, kaa domaaju, kaadam viirietim jaabuut, lai vinsh vareetu preceeties un vispaar buut kopaa ar sievieti. Es buutu laimiiga arii esot viena, bet tad man vajadziigs kaads ar ko dziivot kopaa, sieviete vai viirietis, tas ir pilniigi vienalga. No otras puses, cik tad ilgi es buushu jauna un cik ilgi taa vareshu izklaideties ar viirieshiem - tikai sekss, piemeeram... Nezinu, vai ar laiku taa dziivojot nejustos tuksha. Gruuti visu izskaidrot, taads haoss galvaa.

Lotnija, domaaju, ka tev ir visas iespeejas atrast misteru lielisko. Tu esi skaista, gudra jauna sieviete, ar karjeru, materiaali nodroshinaata - iists gardums viirieshiem :) .
12.10.2012 19:17 |

Reitings 49
Paldies Kumeliņš, bet ne vienmēr ir laikam ir noteicošais.

Bet Tev pašai tomēr iesaku izvērtēt savas sajūtas, iespējas, izmantot sieviešu intuīciju. Man jau pašai liekas, ka ja neredzi pēc 10 gadiem sevi laimīgi (!!!) kopā ar to vīrieti- kas zin, varbūt ir vērts pieņemt kardinālus lēmumus. Bet to saprast varēsi gan jau tikai Tu pati un neviens cits. Lai izdodas!
12.10.2012 19:31 |

Reitings 192
Reģ: 24.05.2009
Lotnija, tā vien liekas, ka raksti par mani. Tik pazīstamas domas un sajūtas!
Dullākais tas, ka lai kā neskanētu: jo vecāka palieku, jo brīvu vīriešu apkārt paliek arvien mazāk. Citi precas, rada ģimeni un bērnus...

Bet es esmu joprojām tajā pašā punktā kur biju savos 18 vai 20 gados. Kaut gan tad likās,ka visa dzīve priekšā un kāda vēl ģimene. Toreiz tusiņi un viss pārējais likās tik pašsaprotami. Tagad jau labu laiku tas ir mainījies. Tusiņi paliek, bet savādāki, iespējams kvalitatīvāki- vīna pasākumi, mājas ballītes... Toreiz varbūt svarīgi likās karjeras izaugsme, bet tagad kad tas ir sasniegts (vienmēr ir kur augt, protams) un materiāli esmu nodrošināta, tad...

nav jā tā, ka izmisīgi kādu meklēju. Patiesībā ikdienā esmu ļoti priecīga, jo apkaŗt notiek tik daudz skaistu un foršu lietu¬ikumu.Vienkārši dažreiz ilgojos pēc otra blakus, pat ļoti. Apkārt man ir daudz vīriešu kārtas draugi, kuriem draudzējos gadiem, bet kuri vienmēr ir bijuši draugi un nekas vairāk, jo neskatamies viens uz otru kā "iekāres objektu", iespējams tāpēc ar daudziem ir saglabājušās tik labas attiecības joprojām (neticēsies, bet uzmetot galvā- sapratu, ka tādi tiešām labi draugi man ir džeki vairāk, nekā meitenes).

Dažkārt liekas, ka iespējams es iepazīstoties kaut ko daru nepareizi. Pagaidām nespēju saprast ko!
Pusei no satiktajiem vīriešiem nekādi nespēj noticēt, ka man nav drauga (nezinu vai tiešām tā ir vai izliekas), otra puse... eh.
Ikdienā neesmu baigā caca vai hipijs, bet tik un tā nespēju saprast kas par lietu.

! Un šai atziņai vispār ar visām rokām un kājām uz 200% esmu par:
Laikam jau viens no būtiskākajiem aspektiem vīrietī- vīrietim jābūt vīrišķīgam un patiesībā ar to arī pietiek, lai salauztu manu sirdi. :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
12.10.2012 20:01 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Esmu no tām, kuras netic mīlestībai un īstajiem.
Es ticu tam, ka dzīvē var gadīties sastapt kādu ar tādām rakstura īpašībām, uzvedību, izgājieniem, vājībām un attieksmi pret otro pusīti, ka tu vēlies saistīt dzīvi tieši ar šo LIELISKO īpašību kopu apveltīto vīrieti. Nav jābūt ideālam, bet tādam, ar kuru kopā ir labi... Citām gribas atrast kādu, ar kuru būs droši un mierīgi, citām - temperamentīgu un neatkarīgu... Un ne vienmēr mēs spējam ar vārdiem noformulēt, kāds ir nepieciešams blakus, lai papildinātu mūsu dzīvi un padarītu mūs labākas, laimīgākas. Bet emocijas nemelo, tās ir primitīvas, vārdiem grūti izskaidrojamas un galu galā spēcīgākas par loģiku. Un tad šīs "mistiskās", grūti saprotamās un niansētās emocijas rada "pārdabisko" un spēcīgo mīlestības sajūtu. Mīlestība (emocijas) saka - nelaid šo cilvēku prom, lai cik dīvaini tas neliktos, tev viņš ir vajadzīgs, viņš ir piemērots tavam raksturam, emocionālajām traumām, būtībai, pat, ja tu to pati nespēj izanalizēt...

Ja pārlasu - pilnīgs murgs. :D Bet tā kaut kā. Tāpēc mierīgi saprotu meitenes, kuras saka, ka ir kopā ar kādu, jo ir ļoti labi, jo mīl, lai gan nav nekāda eiforijas stavokļa vai pārliecības par Zelta kāzu svinībām. Eiforija vienmēr ar laiku pazudīs, nevar uz tās būvēt laulību. Bet uz pārleicības par blakus esošā lieliskumu un piemērotību - gan. Vairāk saskaņas un cieņas attiecībās. :) Vairāk trakas kaisles īslaicīgos romāniņos. :)
12.10.2012 23:30 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
siren, tava bilde par to liecina, ka netici mīlestībai :D
12.10.2012 23:43 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
pēdējā laikā liekas, ka daudzi cilvēki turās kopā, tikai tāpēc, ka vieni paši nevarētu izdzīvot ar savu mazo algu.
12.10.2012 23:51 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Renesanse, sasodīts, tu mani atklāji... :D
13.10.2012 00:22 |

Reitings 49
odyssey- es arī esmu to ievērojusi, ka ir daļa tāda. Varbūt lielākā problēma tā, ka negribas mainīt kaut ko, jo esošājā situcijā ir ērti, kaut vai kā iemeslu minot naudu, bet situācijas ir dažādas.
13.10.2012 13:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)