Čomiskas attiecības?
Kā man šis besij kopš tā laika, kad viens gudrinieks apmēram tā pateica manam puisim. Respektīvi, paralēli darbam, mans puisis strādā arī haltūras, un viens tāds umņiks ir, kurš visu laiku kavējas samaksu par darbu, un, kad manējais sāka teikt, kas un kā, ka tālāk nedarīs, ja nesamaksās, šis uzreiz - nu, es domāju, ka mēs kā čomi, bla, bla, bla...
Puisis nekā, bet es pie sevis padomāju - kāds
nafig čoms? Iepriekš vispār nebija pazīstami, a tagad par velti varbūt viņam kaut kas jādara, jo, redziet, čomi.
Kā arī, runājot par viņa darbu. Sludinājumā rakstīts, ka pēc pārbaudes laika alga x, pārbaudes laiks paiet, maksā par 200 mazāk un katru mēnesi kavējas alga. Sākumā mans puisis arī - darbā baigi forši, ar visiem labas attiecības utt, bet vēlāk, kad jau sāka īrēt dzīvokli, saprata, ka ar tām "čomiskajām" attiecībām nenomaksās rēķinus un nepaēdīs. Beigu beigās jau sāka meklēt citu darbu ar labu atalgojumu, jo viņa jomā tas nav grūti, bet par cik šajā darba vietā bija vienīgais, kurš darīja tādu darbu kā viņš, atbrauca šefi, parunāja, un, redz, jau tikai pie darba datora un cerams, ka ar šo algu viss jau būs ok, vismaz solīja. Ja nē, pāries uz citu.