Sveikas, tad nu šodien arī es esmu pilna motivācijas un jau domās redzu,kā mājās taisu presītes un pietupienus :D skatos,ka te skuķiem labi iet..malači... odyssey - kā nometi 3kg? nedēļas laikā tas ir satipri par daudz. tas viss nāks atpakaļ.
mei4uks - es to ūdeni daudz dzeru, nekas nav nācis atpakaļ. kpc lai nāktu - es jau neieturu diētu :D vnk esmu izmainījusi savu ēdienkarti uz visiem laikiem. nav jau tā, ka es tagad ieturēšu pāris nedēļu diētu un pārtraukšu, tam jau nav jēgas!
es tieši rītā atkal atsākšu sevis likšanu rāmjos, izmēģināšu jaunu diētu. Visu laiku veselīgi ēdu, sportoju, pēdējā nedēļā palaidos un jūtu, ka atkal jāieliek sevi rāmjos, šitā nevar.
Es šodien atsākšu skriet un pārtraukšu atkal uz laiku ēst miltus un maizi. Neesmu skrejusi kopš jūlija. Agrāk varēju daudz noskriet, tagad atkal jāsāk ar mazajām, dažu km distancēm.
Man no slimošanas krīt kg nost.It īpaši, ja ir vemšana.
No svētdienas sāku griezt rinķi.Tikai pašlaik tas griešanas laiks aprobežojas ar vienu minūti :D
o, es no rītdienas sākšu savu - neēst pēc 6iem - plānu. Fiziskā slodze man jau ir 2x nedēļā pa 2,5 h tā kā tas ir kārtībā. redzēs kā ies. cerams līdz ziemīšiem būs kāds uzlabojums :)
Es varētu kopā ar tevi ar tievēt, jo kopā parasti ir jautrāk, vismaz tā saka. :) Sākot no rīdienas, man sāksies cita dzīve. :) Sākšu tievēt, jo gribu uz ziemassvētkiem izskatīties smuki. :)
Nogulties uz muguras.Kājas ceļos.Un tad pacelt gaisā, sasprindzinātu dibenu, paturēt 5-10s, nolaist.Un tā vismaz 20 piegājieni.Papildus šim taisu pa 30 pietupienus.