jūsu idejas, ko interesantu puisim varētu atstāt pie namdurvīm, kā pārsteigumu, kas sevī ietvertu piedošanas lūgšanu? mana vienīgā ideja ir pica uz kuras ar mērcīti uzrakstīts "piedod"... neko romantisku vai banālu... :)
domaju ka ne.
Tur bija apmeram ta "Fuck you! Nekad man vairs neraksti vai nezvani, tu esi stulbaka sieviete ko es pazistu. Tu doma, ka es meloju. Tava davanina joprojam stav pie manas gultas."
Neticas, ka vins butu stastijis vinai kaut ko.
jā, viss beidzies. tagad prasās piezvanīt draudzenēm, paņemt pudeli un kārtīgi piedzerties, bet te nu es atduros - nav īsti, kam zvanīt. tas ilgais laiks, kamēr biju attiecībās, pārrāva draudzību...:(((
ceru, ka viņš atradīs tādu meiteni, kādu gribējis, bet es... nekad par to neuzzināšu ;)
nē, nebūtu spējīga nokrāpt. esmu no tām meitenēm, kuras, esot attiecībās, pilnībā neredz citus puišus, bet pieķeras tikai vienam... nu vot, tagad tas ir galīgi nevietā ;/ nu nekas, būs labi!
zili_rudzi, acīmredzot Tu tomēr izdarīji kaut ko ļoti, ļoti sliktu, ja reiz vairākas dienas apdomāji iespējamos atvainošanās variantus nevis vienkārši atvainojies. Vai arī īsti nemaz nejuties vainīga, tāpēc vilcinājies.
Nemet plinti krūmos, varbūt viss vēl ir glābjams un rīt Tu jau smaidīsi kā saule. :)
zili_rudzi es tomēr domāju,ka ja tas ir kārtējais strīds,tad tiešām tur vēl nav beigas,ja ir kas lielāks,tad nu...nevaram jau spriest,nezinam,kas notika,jebkurā gadijumā,lai kāds būs iznākums,atceries,ka beigās jau vienmēr būs labi :)
man ar liekas,ka vnk Tev jaasanjemas un japaprasa piedoshana :) un jamegjina izrunaties... nu nevar but,ka esi izdarijusi kaut ko tiiiiik shausmigu,ka nepiedos...:)
šis ir vienīgais atbalsts, kāds man ir ;) tas ir tik forši, ka nepazīstamu cilvēku vārdi var justies labāk...
iepriekš to nebiju tā izjutusi, kad te nācu un savā nodabā kaut ko komentēju :D