Tākā ārā slikts laiks,visu dienu pa mājām un sanāca ar draudzenēm parunāt par to,kādas Jums drēbes vīrietim mugurā liekas pievilcīgas/seksīgas? :D
Man traki seksīgi liekas,kad vecim mugurā šitāda tipa vestes :D
nē, es runāju vispārīgi. arī filmās aktieri. nekad neesmu par nevienu fanojusi vai skatījusies filmu tikai aktiera dēļ. teiksim tā, man nekad nav bijis - ak dievs, cik viņš smuks. :D dzīvē, filmā, sportā vai vienalga kur. jūtos kā outsaiders, kad meitenes par kādu fano izskata dēļ.
Ir sievietes, kuram sievietes labaka ka viriesi patik. Te tema par viriesiem kas patik, uz ko dzive redzot ilgak aizmestu skatienu. Ja laba patik sieviesu glasti, tas nenozime ka jabrinas, ka citam viriesi patik.
bet nepatīk tieši visi tie mežcirtēju/bomzu/laucinieku krekli, jo tie padara vīrieti brutālu.
Tāpat nepatīk apspīlētas džinsas.
ļoti saista ja vīrietim ir kas tāds nedaudz senatnīgs, vai nu noteikta modeļa brilles, vai kaklauts. Un protams, ļoti skaisti, ja tas viss ir tāds melns, tumši pelēks brūns.
Starp citu, es ari neaaprotu ko aktieri te tik populari. Man vairak saista viriesu profesijas- tadas izteikti viriskigas- policisti, ugunsdzeseji, kareivji un lidz ar to viriesi attiecigaja forma/apgerba, it ipasi patik viriesi ar ierociem, ari aukstajiem.