Es nezinu, kas man šorīt ir uznācis, bet tā vien gribas iejaukties visās diskusijās. :D
Es uzskatu, ka mīlestība un fiziskā iekāre ir dažādas lietas. Fiziska iekāre ir dzīvnieiskais instinkts - mūsdienās gan mazāk, lai "ražotu" vairāk - vajadzību apmierināšanai. Savukārt mīlestība, ir jūtu/sajūtu/izjūtu kopums. Respektīvi - viens sniedz morālo, otrs estētisko un fizisko baudījumu.
Uzskatu, ka sekss neliecina par mīlestību - uzskatu, ka tieši šo lietu savīšana vienā rada tos - "es mīlu" veiksmes stāstus. Jā, tos pašus, kad mīl katru mēnesi citu.
Nedomāju, ka ir nosodāma vēlme pēc cita partnera, tieši seksuālā ziņā. Jo, tieši tāpat kā pāris nomaina - piemēram, interjeru vai nomaina piektdienas vakara izklaides vietu, jo gadiem iecienītā jau apnikusi - ir tikai cilvēcīgi pieņemt to, ka ķermenis spēj nogarlaikot. Tam nav nekāda sakara ar mīlestību, jo otra acīs tas nemaina tavu skaistumu, bet - fiziskā iekāre noplok, jo nepiciešams kas "svaigs".
Šādā gadījumā lieliski palīdz vietas maiņa, rotaļlietas, ja esam drosmīgas - sekss trijatā vai sekss brīvā dabā. Nu, ko nu kuram tā fantāzija ļauj.
Un īstenībā. Nebūtu sievietes tādas mietpilsones, kurām grūti pat ar orālo seksu nodarboties - nebūtu vīrieši tādi brunču mednieki. :D :D :D