Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Par epastu

Reitings 27
Reģ: 10.12.2010
Visu laiku lietoju inbox pakalpojumus savam "oficiālākajam darba" epastam, taču šobrīd vēlos pāriet uz hotmail vai gmail - vai ir iespēja, lai hotmail/gmail epastā pienāktu ziņas no vecā inboxa!? Nevēlos dzēst ārā veco pastkastīti, jo tur bija miljoniem cilvēku un dažādu mājaslapu, no kurām nāca atgādinājumi/jaunumi utt. varbūt kāda saprata, ko es domāju

Un kādus epastus lietojiet jūs? It kā populārāks skaitās Gmail, tomēr Hotmail`s man šķiet ļoti ļoti ērts :))
05.10.2012 19:53 |

Reitings 796
Reģ: 29.01.2009
Par Hotmail nezinu, bet GMailā pastāv iespēja piejūgt klāt visus citus e-pastus, lai visas ziņas ienāk vienā (GMail) pastkastītē.
05.10.2012 20:02 |

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Nesen sāku izmantot gmail, bet neko tur nesaprotu, tur prioritārā, klasiskā, un visādas citas :D Kas jādara, lai redz visus ziņojumus un normāli? Visu mūžu lietoju inbox.lv :D Gmail sāku izmantot, jo darba dēļ vajag, lai uz telefonu atnāk ziņojums, ka kāds ir atsūtījis meilu? Bet tāpat neesmu tikusi skaidrībā ar iestatījumiem, lai būtu, kā es gribu. Draugam uz telefonu nāk ziņojums, bet man nē (ir interneta savienojums patstāvīgi). Kāda varbūt var palīdzēt? :)
05.10.2012 20:05 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits