šodiena jau iesākās ar sliktu omu. Jūtu ka draudzenes tuvojās, tapēc gribās kādam iekrāmēt, žēl tikai ka tuvākais ir mīļotais :D
+ vēl esmu apdegusi solārijā, brismīga sajūa pēc ilgiem laikiem... :/
Zinu, ka pilns ar mājasdarbiem un testiem skolā, bet šodien es laižu luni, visu cauru dienu pie kompīša šiverējos pa ebay un vēl visur iespējamām adresēm, labi ka kontā nav atstāta nauda, a to tur būu pilnīgi pa tukšo šobrīd :D
šodien domāju un domāju un nevarēju saprast, kapēc es vienmēr pie visiem kašķiem un pie visa palieku vainīga un viena ? Visi mani mālē tik ārprātīgi melnu,k a pilnīgī riebjās.. nu neesmu nekād saulesstariņš, bet arī galīga k&%%$# neesmu. Nepamet doma, ka vai tiešām es vienīgā šos cilvēkus pazīstu tik labi, ka zinu , ka viņi nav nemaz tik balti, un citiem liekas ka es vienīgā esmu melna jo saku visu ko domāju un taisnību ? ir lietas noklusētas, bettās tāpat nāk gaismā un kaut arīes esmu gribējusi tikai labāk, sanāk kā vienmēr...
pēdējā laikā cenšos nedomāt par to kapēc un kā, bet šodien epastā iepledēja divas jaunas ziņas, itkā jau abas bet ne visai priecē, jo atkal tikšu nostādīta muļķes lomā.. un ez zinu kāda būtu pareizā izeja no šīs ''muļķes lomas'' , tacu es diemžēl nevelos darīt pāri savam ienaidniekam. Laikam pārāk mīkstsirdīga esmu.. Tacu šodien atkal norāva jumtu šī tēma.
Vot tā, atkal izplūdu :)
Veiksmīgu vakaru Jums meitenes :)