Ceturtdienas beztēma

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Labrīt, meitenes!
Šorīt gan visas kaut kur pazudušas, parasti jau ap 8 sāk rosīties pirmās cosmo cīrulienes! ;D
Šodien tāds pretīgs laiks ārā, tādā miglā viss,fu.
Nu tāā, ko šodien daram, kāds noskaņojums, kādi plāni vakaram ? :)
Rīt beidzot piektdiena, nevaru vien sagaidīt ! :D
04.10.2012 09:21 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Mēs sievietes pašas jau izaudzinām tos savus vīriešus. Jau mazus esam iegrūž sēdvietā un pašas kājās stāv, arī vecmāmiņas.
04.10.2012 10:04 |

Reitings 1083
Reģ: 15.04.2011
Lacaster, tikko starpbrīdī satiku, atgādināju, bet, iespēja, ka viņš atcerēsies ir ļoti maza. :D

Par to transportu, ir gadījies, ka man ir temperatūra un slikta dūša, tad gan es neceļos, jo man velk uz ģīboni, bet vispār mazus bērnus ar mammām es vienmēr palaižu, žēl taču noskatīties, kā tas mazais ķipas tur dreifē pa autobusu.. :)
04.10.2012 10:10 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Lancaster,
laikam jau citās valstīs ir savādāk ar to bērnu audzināšanu, bet arī nevisur ir labi.
Ļoti daudzās Eiropas valstīs nedod Dievs Tu bērnu pārāk skaļi lamāsi, sitīsi publiski vai pārāk skaļi savā dzīvesvietā. Uzreiz kāds pasūdzēsies attiecīgajām iestādēm un būs problēmas. Tā rezultātā ir bērni, kas izaug un to izmanto savā labā. Dara, ko grib un mājās pasaka, ja neļausi - es skolā pateikšu, ka Tu mani sit vai emocionāli iespaido.
Bet par šo jau ir cits stāsts. Vairāk vai mazāk tāpat uzskatu, ka tur ir vainīgs dzīves līmenis. Latvijā cilvēki ir ar daudz ko neapmierināta - nav darba, nav mīlestības, nav naudas utt.
04.10.2012 10:11 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Runājot par sabiedrisko transportu, mans vīrietis arī nav pārāk zolīds. Viņš principā brauc tikai ar auto un tāpēc nezina/nesaprot sabiedrisko transportu. Bet ir bijis pāris reizes, kad bija jābrauc ar viņu sabiedriskajā. Kad iekāpām, viņš pirmais metās meklēt sēdvietu, jo stāvēt viņam nav pieņēmami, pieradis pie komforta.
Es viņam skaidroju, ka tā nevar, ka tas ir normāli stāvēt sab.tr. Ka ir jāpalaiž sievietes. Ok, vecus cilvēkus viņš palaistu, bet kāpēc sievietes - viņam bija jautājums. Mazliet kauns palika viņa vietā :(
Nu un kā tādu pāraudzināt? gribu, lai viņš ir riktīgs džentlmenis
04.10.2012 10:12 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Roxy
Man vienmēr gadās problēmas ar zeķubiksēm, tāpēc ir jāņem otrs pāris līdz, jo nekad neizdzīvošu dienu ar vienām zeķubiksēm, tāds mans liktenis :D (kur nu dienu, pāris minūtes, stundas un čušš)
Lancaster
Foršie vīrieši, es , manuprāt, būtu vēl kaut ko riebīgu pateikusi...štrunts, ja Tu būtu viena pati, bet ar bērnu, njā..tāda ir mūsu spožā sabiedrība.
Labrīt(l)
Šodien man brīvdiena, rīt arī, vienvārdsakot, brīvdienas līdz pirmdienai, bet tas ir nosacīti, jo cītīgi jāmācās.
Vakar biju tik sagurusi, ka mājas kārtošanai nesanāca laiks, tad nu šodien ar pilnu sparu ķeršos klāt. Bija plāns celties sešos, lieki piebilst, ka es to neizdarīju. :D Neesmu tāda varone.
Mums arī migla, un vējš, vakar gan bija labs laiciņš.
04.10.2012 10:13 |

Reitings 158
Reģ: 18.03.2009
Es šodien neesmu darbā, bet gan guļu slima mājās. Nu šitais vīruss mani ir galīgi piebeidzis, klepoju un puņķojos bez apstājas. Varbūt kaut ko labu varat ieteikt? Kaut gan dzeru un daru jau visu iespējamo, man šķiet...

Priori, es arī šovasar pirmo reizi braucu kruīzā uz Stokholmu, man jau ļoti patika :) Pati Stokholma it sevišķi man šķiet saistoša, sakopta un skaista pilsēta. Cenas gan tādas salīdzinoši paaugstas, bet ne apģērbam - to gan var iegādāties par līdzīgām cenām kā Latvijā, tā kā drusku pa veikaliem arī pašopingojos :) Bet par prāmi - iesaku laicīgi jau iegādāties zāles pret jūras slimību, jo tagad rudenī varētu vēl jo vairāk šūpot.
04.10.2012 10:13 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Lancaster, es gandrīz katru dienu braucu ar tramvaju, kurš brauc gar Brāļu kapiem. Skaidrs, ka omītes un opīši vienmēr pilns tajās pieturās. Es vienmēr ceļos kājās, ja redzu kādu, kuram nav vietiņas. Bet cik esmu novērojusi, tad parasti palaiž meitenes vai puiši, kas ir tieši manā vecumā(ap 20) vai skolēni, bet vīrieši spēka gados sēž kā sēdējuši. Prieks vismaz par jaunatni.
04.10.2012 10:19 |

Reitings 6037
Lola - par to jūras slimību. Nav ne jausmas kā man būs. bet laikam labāk iegādāt zāles :)
04.10.2012 10:22 |

Reitings 1083
priori, laimīgā!
mēs ar draugu bijām nopirkuši jau biļetes, visu saplānojuši un tad tā pārdevēja ar skaļu "UI, atvainojiet" mūsu prieku izjauca. Biļetes bija nopirktas no 5dienas-7dienai, bet redziet 7dienā nedrīkst braukt tie, kuriem vēl nav 21(man ir 19 vēl.. :D) TĀDA škrobe. naudu atgrieza, bet skumji.
04.10.2012 10:24 |

Reitings 10333
āaā, mans šodienas jautājums :)
Kādas matu ķemmes, sukas jūs izmantojat? Kaut kādas īpašās?
Es gribu nopirkt kārtīgu matu ķemmi, skatījos veikalā matu suku ar cūkas sariem, ir labas? Tā kā mani mati ir biezi un gari, gribas pasaudzēt pēc iespējas saudzīgāk. Un matu suku neesmu pirkusi nez cik ilgi.
Domāju, ka varētu par tādu matu suku maksāt ap 5 Ls...
Jūsu ieteikumi, atsauksmes? :)
04.10.2012 10:27 |

Reitings 1083
Medomoiselle, es arī labprāt ar tiem sariem iegadātos, bet 10ls par tādu maksāt baigi negribas.. jāielūkojas ebay :D
04.10.2012 10:31 |

Reitings 10333
katevate
Es vakar skatījos, ka ir arī par 3,86, bet īsti nezinu, cik laba, tāpēc prasu, jo neorientējos šajā ķemmju klāstā :D Hmm 10 Ls, varbūt varētu sagrabināt....:D
04.10.2012 10:36 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Par vīriešiem transportā-lopi!
Kad mamma bija stāvoklī, tad viņai retu reizi arī sanāca izbraukt ar sabiedrisko un tiešām viņu nelaida sēdēt, kaut gan vēders itšām bija LIELS un nevarēja nepamanīt. Sviests kaut kāds.
Par Stoholmu-esmu braukusi neskaitāmas reizes un viņu vienmēr uztvēru kā apm. autobusu, kas mani pārved un es varu turpināt ceļu tālāk. Parasti noliku mašīnu, uzgaju uz istabiņu, aizgaju paēst, tax free un gulēt :) Vienu reizi ar meitenēm izdomājām aizbraukt prieka pēc. Ak dievs......
Tas bija pagājušo gadu, apm. ap šito laiku- KAAAAAAAA mūs sašūpoja. :( pirmo reizi likās, ka vemšu. (diemžēl zāles nekādas nebija līdzi, tapēc nācās vnk piedzerties, lai jautrāk būtu.)
Tapēc silti iesaku iegādāties zāles, jo nekad nevar zināt kā būs :D

Par šodienu-nenormāli nāk miegs, beidzot nedēļā pirmā diena kad varēšu pēc darba braukt uz mājām un neko nedarīt!!!!!! Sēdēšu pie tv un viss.
04.10.2012 10:41 |

Reitings 49
Reģ: 04.09.2012
Visu rītu mokos darbā, neko nevaru padarīt. Naktī neesmu gulējusi, piemodos no tā, ka nejūtu labās puses plecu, sāpes neizturamas:( Laikam sapūsts, pagriezties nevaru uz vienu pusi:( Ceru, ka nav nekas nopietns.
04.10.2012 10:43 |

Reitings 6037
Paula - Tu mani sabiedēji! :D
04.10.2012 10:46 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Nu man šķiet,ka mums vnk nepaveicās. Bet tur viena meitene, kas pirmo reizi brauca ar tādu kuģi jau prasīja kur glābšanas vestes :D Bet atceroties to pasākumu smiekli nāk. Publika uz prāmja arī nebija tā labākā :D vsp būs ko bērniem stāstīt :D
04.10.2012 10:51 |

Reitings 6037
viena meitene, kas pirmo reizi brauca ar tādu kuģi jau prasīja kur glābšanas vestes

Es arī varētu būt viena no tādām! :D
04.10.2012 11:02 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
yeee, es arī rīt uz hokeju, īpaši jau nefanoju (skatos tikai PČ), bet moš dzīvajā iepatiksies :D

es gan nevarētu sūdzēties, mani dažreiz palaiž normāli vīr.dz. pārstāvji apsēsties :) Ok, ir jau tādi, kas toč ieurbušies telefonā, guļ vai tml., neaudzinātie :D

Bet tādu situāciju, ka mans draugs brauktu sabiedriskajā un nelaistu bērniņu apsēsties, nevaru iedomāties. Ja es būtu bijusi tās meitenes vietā, noteikti to tā neatstātu :D Ok, man arī gribas sēdēt, ņemot vērā to, ka normālu gabalu braucu, bet vienmēr vecos, grūtnieces un bērnus palaižu. Turklāt nereti tie cilvēki, kad kāpj laukā, pēc tam pasauc mani atpakaļ, lai es sēžu :)
04.10.2012 11:03 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Ui, mana pieredze ar prāmi arī nav patīkama. Laicīgi iepirku zāles pret sliktu dūšu, dzēru ik pēc noteiktā laika. Pirmajā vakarā bija ok, otrajā vakarā abiem ar draugu bija ļoti slikti. No sākuma centāmies izlikties, ka nav tik traki, bet neizturējām, aizgājām uz kajīti, un sapratām, ka līdz Latvijai vēl nieka 11 h jāiztur. :D Tas bija drausmīgi. Nekad neaizmirsīšu savu laimīgo seju, uzkāpjot uz saszemes. Un nemaz nebija vētra, bija tikai "palielāki vilnīši". pff :D

Labdien!

Esmu slima. Vakar pilnīgi normāla atbraucu mājās, apsēdos, lai noskatītos UG, piecēlos un sapratu, ka nav labi, tempreatūra, kakls sāp, kaulus lauž. Tas bija viens moments. Biju galīgi kartsa, bet labi, ka atbrauca dežūrārsts. :D :D Sadakterējos, bet tagad saudzīgais režīms.
04.10.2012 11:03 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
* Priori, neklausies tajos briesmu stāstos-ne visus piemeklē jūras slimība. Rudenī, kad braucām, prāmi diezgan stipri šūpoja, viens no mūsu kompānijas visu nakti mīļojās ar podu, bet pārējiem gribējās, lai pašūpo vēl kārtīgāk-forša sajūta. :)
04.10.2012 11:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits