Esmu dzirdējusi ka drogāsir kaut kādas addatiņas vai kkas tamlīdzīgs,lai tos melnos punktiņus izvilktu.
Manuprāt tas ir tas aparāts ar ko spiež poras, kam otrā galā ir adatiņa, ar kuru var pabakstīt poru, ja nevar izspiest. Pirku līdzīgu The Body Shopā, tikai bez adatas:
ančukiņš, maksā kādi 4ls, iekšā 4 plāksteri degunam un 8 maziņie zodam, pierei... dogās redzējusi neesmu, bet rimi hipermāketos kosmētikas nodaļā ir, pie nivea produkcijas. Nav problēma atrast, jo nosaukums tieši tāds kā rakstīts
sugarmakeup-cik tas ir regulāri? piem.m ja lietotu reizi nedēļā, tas pēc tam man nesagādātu tavas aprakstītās problēmas? es pieļauju, ka katram tas ir savādāk, bet tā apmēram +/-
Pie tām plāksnītēm pielīp tas, kas ir ādā. Poras parasti ir atvērtas, tādēļ tie tauciņi, kas ir oksidējušies un palikuši melni, pielīp un iznāk ārā
Bet parastām pumpiņām jau nekas nav vaļā, tā, ka nav veida kā līdzēt.
Man ļoti patīk Dzintara sejas maska Be Trendy (nopērkama Drogās un Dzintara veikalos par ~0.50LVL) - es viņu uzsmērēju uz iepriekš iztvaicētas sejas un turu 15-20min. un punktiņi no deguna vienkārši pazūd!
Ir bijuši gan tie plāksteri, gan pīlingi ar augļskābēm, bet lētākais un efektīvākais veids priekš manis ir Dzintara maska! :)
Poras sašaurināt nevar ne ar vienu krēmu vai losjonu, tā vismaz man kosmetoloģe saka. Vienīgais veids - ādas dermabrazācijas kurss, jo tad pastāv cerība, ka "jaunā" āda atjaunosies bez tiem milzu krāteriem.
Bet ja tie punkti pa visu seju, labākais būtu rezi mēnesī vai 2 iet uz sejas tīrīšanu