Labdien! Lai cik grūti man būtu lūgt palīdzību, beidzot esmu saņēmusies...
Esmu 24 gadus veca un mani ir piemeklējusi diezgan nopietna zarnu problēma, kas var ne tikai atstāt bojājumus uz zarnām, bet arī parūpēties par to, lai man nekad nevarētu būt bērni, ja infekcija nonāks arī asinīs. Lai veiktu operāciju, man vajag 450ls. Tā kā par to uzzināju jau pirms pusotra mēneša, tad pati esmu iekrājusi un savākusi apmēram 300ls. Lai savāktu visus 550ls, man ir vajadzīgi apmēram 3mēneši, bet tas ir pārāk ilgs laiks. Operācijai bija jābūt jau septembra beigās, bet tai nepietika naudas. Ja būtu kam lūgt, es lūgtu, bet tuvinieku man ir maz un naudas operācijai mums tiešām nav. Nēesam pilsētnieki ar ienesīgiem darbiem un nebeidzamu paziņu loku. Tieši tāpēc pāvarēšu sevi un lūgšu jums noziedot kaut vai 1 santīmu, kas man palīdzēs. Zinu, ka jautāsiet, kāpēc nelūdzu palīdzību draugiem.lv, kur to sadzirdēs daudz vairāk cilvēku, bet neesmu tur reģistrējusies un šo portālu neizmantoju. Tā kā man nav nepieciešami tūkstoši, nevēlos šo problēmu aktualizēt visas valsts mērogā. Es tikai lūdzu kaut nedaudz, lai man būtu vieglāk savākt atlikušo summu, jo arī es kādreiz gribēšu turēt rokas mazu zīdainīti, kurš pēc gadiem mani sauktu par mammu... Saprotu, ka manai dzīvībai briesmas nedraud, bet...
Jau vairāk kā stundu nevaru saņemties publicēt šo diskusiju, jo zinu, ka saņemšu noteikti arī pa kādai negācijai...
Ja nu tomēr kāda vēlās kaut santīmu noziedot
Liene K. Graudiņa
LV11HABA0551024678462
Ja šī diskusija jums izraisa kādas negācijas, lūdzu, vienkārši ignorējiet to...