Es tieši šo 6dien biju pasākumā arī ar long dress & balck tie dresskodu - pirms tam arī padomāju, kā būtu, ja nebūtu īsti garā kleita utt. Beigās uzvilku garos svārkus no zīdaina un grezna auduma un augšā baltu blūzīti un virsū pieklājīgo žaketi - ne nu īsti garā kleita, bet visamaz kaut kas garš

Otrs variants bija tumši zila mirdzoša samta kleitiņa virs ceļiem. Domāju, ka pa lielam būtu jutusies ērti arī tādā variantā

Vispār biju pārsteigta skatoties uz dažiem eksemplāriem - visekstrēmākais bija sieviete, kurai bija melni zīmuļsvārki un melna žakete un zem žaketes - NEKĀ

Tikai krūšturis - es biju gar zemi.. droši vien vīrieši pie viņas galdiņa arī, jo tur reāli vnk spīdējia pupi visās malās

Vispār biju pārsteigta par to cik daudzām tiešām vakarkleitām bija lieli dekoltē!
Jāsaka gan, ka vairums bija dresskodu ievērojuši - nevienam vīrietim gan nebija smokings - bet vairums bija vismaz ar tauriņiem

Atmosfēra bija brīnišķīga
Tas ko es ieteiktu - sakombinēt no esošā drēbju skapī kaut ko elegantu kā to izdarīju pati- kaut vai pieliekot tērpam kādu pērļu kaklarotu klāt utt. ja nav iespējas uzreiz iegādāties vakartērpu