another ēst taisīšanas diskusija...

Reitings 6676
Reģ: 07.02.2009
Iespaidojoties no diksuisjas par kopdživi ar vīrieti un ēst taisīšanas mācēšanu man radās jautājums...

Vai jums šķiet normāli tas ka sievietei ir jāstāv pie plīts?? Protams es nerunāju par tām kurām no sirds patīk gatavot un kuras dara to prieka pēc ne pienākuma....

Pastāstīšu standart situāciju, kura man nešķiet normāla, bet kāda pastāv daudzās ģimenēs, jo tā vienkārši ir izsenis iegājies...

Tātad... Vīrs ar sievu, abiem no rīta jābrauc uz darbu ( abiem standart stundu darbadienu darbs), sieva pieceļas agrāk, visai ģimenei sataisa brokastis uzvāra kafijas utt.. tad skrien dušā, ģērbjas un dodas uz darbu, vīrs paguļ maliet ilgāk, paēd sataisītās brokastis, ieiet dušā apģērbjas un dodas uz darbu.....

vakarā.. abi kopā atgriežas no darba... sieva atkal iekšā virtuvē gatavo vaakriņas, cep un vāra, vīrs tikmēr vēderu gaisā guļ pie TV...

JUMS TAS ŠĶIET NORMĀLI???

Un šādi notiek daudzās ģimenēs, it īpaši pāri kuriem ir pāri 40 ( kaut kāds padomju standartiņš). Kāpēc sievietes sev ļauj tā kāpt uz galvas??? Taisa ēst 'šrubē māju, strādā algotu darbu, bet vīrieši ir traki noguruši un bezspēcīgi atnākot TIKAI no darba....
02.10.2012 13:15 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Taisa ēst tas,kuram pirmajam sagribas ēst.
Katrā ziņā nepiekrītu apgalvojumam,ka ja abi strādā,tad sievietei jātaisa ēst,jo saņem mazāku algu.
Speciāli celties augšā,lai uzceptu olu, vai arī pagatavot sviestmaizīti būtu par traku.
Ilemon! Cik reize gadā,kaut kas salūst,jālabo??? 2? ēst jāgatavo katru dienu ,katru otro, trauki jāmazgā katru dienu, dzīvoklis jātīra, jākārto , jāmazgā vismaz 1x nedēļā,ja ne biežāk. Man nemaz nešķistu godīgi,ja vīrietis pateiktu -Tu visu gadu mazgā traukus, tīri dzīvokli, dari visus sieviešu darbus, bet es 1x gadā salabošu ledusskapi, 2x gadā pārbīdīšu skapi.
02.10.2012 19:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits