Palīdziet ar padomu

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
sveikas,man jums jājautā nopietna man tēma,
år vīrieti satiekos mēnesi,taču viņš vēl nezina to ka man ir dēls..gribeju pateikt jau iepriekš viņam,aizskāru to tēmu,bet viņš pateica ka negribetu meiteni ar bērnu,un tur man ar viss tai reizē aprāvās un nepateicu,kaut gan viņš saka ka ļoti patīku viņam kā neviena līdz šim un arī pazistami viņam teica ka viņš ir nopietni domājošs un ja pieķeras tad pieķeras ar sirdi..tad kā viņam maigak pateikt to ka man ir bērns? sagatavot vakariņas,mierigaa gaisotnē? KĀ?:(
02.10.2012 09:59 |

10 gadi
Reitings 620
last song.
paldies veiksme man tiešām noderēs...
02.10.2012 10:22 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
domāju, ka pret vīrieti ir tikai godīgi pateikt šādu faktu pēc iespējas ātrāk, nevis kaut ko vilkt garumā. arī pašai mazāk sāpēs, ja viņam tas būs traucēklis. jo patīk mums tas vai nē, bet ļoti daudziem, arī normāliem vīriešiem, sievietes ar bagāžu tomēr nepatīk.
02.10.2012 10:27 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Šarlote, nepatīk, kāmēr paši neiepazīstās ar foršu sievieti, kurai ir bērns. un tad tas vairs nav šķērslis ;)
02.10.2012 10:38 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
driizaak apdraudi attieciibas ar to, ka sleep kaut ko tik svariigu, nevis ar to, ka tev ir beerns. ja man tiktu nokluseets kaut kas tik svariigs ilgaaku laiku, diez vai cilveekam speetu uzticeeties peec tam.
02.10.2012 10:43 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Kā filmā - Life happens ! :)
02.10.2012 10:51 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Manā draugu lokā ir divi puiši, kas iemīlējuši meitenes, kurām jau bijuši bērniņi. Viens dzīvo ar meiteni, kam jau bija trīsgadīgs dēliņš, otras ar sievieti, kam bija jau trīs bērni un tad kopā audzina arī ceturto.
Pats interesantākais, ka pirms tam abi arī teica, ka negribētu meiteni, kam jau ir bērns, bet re, kā dzēvē iegrozās. Šī ir viena no situācijām, kurās ir ļoti grūti paredzēt, kā būtu, ja būtu, tāpēc vienkārši izstāsti vīrietim par savu bērnu un tad tālāk, lai viņš pats izlemj, ko darīt un kā rīkoties. Nu galu galā tiešām ir tieši tā, kā meitenes teica - ja viņš negribēs, tad labāk vismaz uzzināt to tagad nekā vēlāk, jo mazo tāpat ilgi nenoslēpsi un arī nevajag. Turklāt tu diez vai gribētu (un diez vai vajag) veidot attiecības ar cilvēku, kas nespēj pieņemt tavu bērnu.
Ja šis aizies, nāks cits, kas iemīlēs jūs abus :)
02.10.2012 11:03 |

10 gadi
Reitings 620
es visu saprotu un tā ir pareizi,bet es vislai raustos-pateikšu šodien,nesatikšu vairs viņu rīt..:( man tā neviens nav paticis kā viņš un man bail zaudēt..:(
02.10.2012 11:14 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Es domāju, ka neviens tevi nepametīs tā dēļ, ka tev ir mazais. Vienkārši, ja arī man tagad jautātu, vai gribu bezbērnu vīrieti, vai ar mazo, es, protams, teiktu, ka bez bērniem un tā, TAČU, ja man būtu iepaticies vīrietis, kuram ir mazais, es domāju, ka tas nebūtu šķērslis...
02.10.2012 11:22 |

Reitings 4775
ja es satiktos ar vīrieti, kuram ir bērns, es gribētu, lai viņš to pasaka pēc iespējas ātrāk. Domāju, ka tev ir laiks jau pateikt. Jo vairāk tu raustīsies, jo vairāk vīrietis prātos, kāpēc nepateici uzreiz, kāpēc slēpi. un beigās aiz spītības var pārtraukt attiecības tikai tāpēc, ka juties vazāts aiz deguna. tā tomēr ir nopietna lieta, kas skar arī viņu, turklāt šobrīd sāk izskatīties, ka tu bez maz vai kaunies no sava bērna. sorry par tik skarbiem vārdiem, bet tomēr vīrieši ir kā tramvajs, aizies šis, atnāks nākamais, bet mazais ir un paliek tavs. esi godīga pret savu vīrieti un savu bērnu - tāda slēpšana arī ir diezgan pazemojoša.
02.10.2012 11:31 |

Reitings 895
Pieņemu, ka viņš vienkārši nezina, kā tas ir, kad ir bērns. Un no tā baidās. Pasaki, ilgi to nenoslēpsi! Varbūt, kad iepazīs tavu bebuli tuvāk, pats nesapratīs, kā izmainīsies viņa viedoklis! :)
02.10.2012 11:32 |

Reitings 895
Nu, jā - protams, ja viņš nebūs spējīgs to pieņemt, tu tur neko neizmainīsi. Bez tam padomā, vai gribi ar tādu cilvēku būt kopā? Es negribētu.
02.10.2012 11:33 |

Reitings 1202
Kā tu vispār tik ilgi to noslēpi? Vai tad jūs nerunājat par ikdienas gaitām? Bet pareizi meitenes saka - mūžīgi tak bērnu pie mammas neatstāsi, tāpat viņam tas reiz būs jāuzzina. Vai tu pati gribētu, lai mīļotais tikai pēc pamatīga laika ieminas, ka dzīvo kopā ar savu bērnu?
02.10.2012 11:36 |

Reitings 8272
nu tgd muļķigi vainot, ka nepateica garāk, bet jādomā risinājums tagad, ko darīt.
nu ko-pēc iespējas ātrāk to pasaki. ja viņš gribēs būt ar tevi, tad arī to darīs.
ja pametīs, nu ko-atradīsi citu. mūžīg taču to nenoslēpsi. domā, ka jo ilgāk novilksi, jo lielāka iespēja, ka viņš tevi nepametīs?drīzāk jau viņš jau pašā sākumā būs zaudējis spēju tev uzticēties, ka tik tu vēl ko neesi svarīgu pateikusi. netaisi īpašas vakariņas, bet, lai sevi sagatavotu un pati neizpruktu sveikā cauri ,piem., kad jūs sarunājat satikties, pasaki, ka tev ar viņu būs nopietna saruna.
un vēl- tas ir tikai mēnesis. varbūt jums nesaskanēs vps. tad, ka tev vi''ns tik šausmīgi patīk, nenozīmē, ka tu viņam patīc tikpat ļoti. varbūt vēl pēc mēneša tu viņu vai viņš tevi pametīs citu iemeslu dēļ. tas ir TIKAI mēnesis, bet šajā laikā tev vajadzēja viņu informēt. neizfantazē ar viņu jau kopīgu nākotni pirms vsp tev nav ne jausms par viņa uzskatiem un plāniem. varbūt vinš ir parasts bruņču mednieks
02.10.2012 14:37 |

Reitings 8272
vēl kas- autores iedrošināšanai- vīrietis pateica tikai , ka negribētu sievieti ar bērnu, nevis, ka nekad nebūtu kopā ar sievieti, kurai ir bērns.
pat, ja viņš neteiktu noraidoši....mana viena draudzene sapazinās ar puisi. viņai arī bija bērns. viņam nebiju pretenziju, bija priecīgs utt.. līdz brīdim, kad viņi sāka dzīvot trijatā un bija pašiem jāpieskata bērns. neviens cits īpaši nevarēja palīdzēt. nu ko -notika tā, ka viņš pateica, ka tā ir pārāk liela atbildība viņam un blāaa blāaa blāaa...šis gadījums jau ir ļaunāks par tavējo.
02.10.2012 14:42 |

Reitings 13628
Es dusmotos par to, ka tik ilgi ir noklusēta tik svarīga informācija. Uzskatu, ka mēnesis ir ļoti daudz šajā situācijā un kas tāds ir jāapstāsta jau attiecību veidošanās sākumā, lai vīrietis var pieņemt lēmumu, vai viņam tas ir pieņemami, bet sieviete lai lieki nepieķeras šim vīrietim un attiecībām.
02.10.2012 14:47 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Pagatavo vakariņas un pasaki visu mierīgā gaisotnē. Viņam ir tiesības zināt un tev pašai arī labāk to ilgāk nenovilcināt. Padomā otrādu situāciju - tu taču arī gribētu, lai vīrietis jau sākumā būtu pateicis, ka viņam ir bērns no citām attiecībām utt. Vispār esmu pārsteigta, ka veselu mēnesi tev izdevies to noklusēt. Tiesa, ja viņš izvēlēsies šķirties kad to uzzinās, tad tu viņam īsti neko pārmest nevarēsi, jo viņš savu nostāju bija paudis. Ja uzzinot viņš vienalga paliks ar tevi kopā, tad, protams, varēsi tikai priecāties, jo acīmredzot, viņš ir gatavs samierināties un ir mainījis savas domas.
02.10.2012 14:49 |

Reitings 84
Reģ: 11.06.2012
Nu manuprāt par bērnu ir jāpasaka 2-3 randiņā, jo tas ir svarīgs dzives moments! Tu man atstāj vieglas uzvedības meitenes iespaidu.... Bērns sievietei ir pats svarīgākais un tās ir tavas asinis, un miesa. Kas Tu kaunies no sava bērna? Tāda sajūta, ka dzenies pakal vecim un vecis tev ir Nr. 1 pēc tam esi Tu un tad kaut kur tālāk tavs bērns.... Pieļauju ka Tavs Vīrietis Tev arī zvana, kad atrodies mājās, un kad Tavs mazais mājās. Bērni ir bērni un mēdz tā paskaļāk uzvesties, ka otrs telefona klausulē var saprast, ka blakus ir bērns. Kas Tu bērnam muti turi ciet, kad tev vecis zvana? vai skrien ārā no mājās, lai tik vins nesaprastu, ka tev ir bērns?
Vīrieši nāk un iet bet bērni paliek!!!!!
02.10.2012 15:53 |

Reitings 3376
Pagatavo vakariņas un pasaki viņam visu to pašu, ko šeit esi rakstījusi. Pasaki, ka tev ir žēl, ka nepateici to uzreiz, jo baidījies viņu pazaudēt. Saki, ka sapratīsi, ja viņš nevēlēsies vairs tikties. Neizdari spiedienu un neliec izvēlēties.
02.10.2012 15:57 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Šādā situācijā es darītu tā: sarunātu ar vīrieti kopīgas vakariņas un piebilstu, ka vakariņu laikā vēlos pateikt kaut ko nozīmīgu. Šādi viņš tiks psiholoģiski sagatavots tādiem jaunumiem, pats jau būs apdomājis variantus, ko es varētu pateikt. Un tad vakariņu laikā arī pateiktu visu kā ir.
02.10.2012 16:02 |

Reitings 31
Reģ: 02.10.2012
Nesatraucies tik ļoti :) Ir loģiski, ka neviens nesapņo par partneri ar svešu bērnu, tomēr visi tam tiek pāri un iemīl arī otra mazo. Tākā vnk pasaki to. Un iespējams viņam būs pāris dienu šoks, taču tad, ja tiešām esi viņam svarīga, pieņems to par esošu :)
02.10.2012 16:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)