padomu ludzu :(

Reitings 14
Reģ: 18.07.2012
Sveikas ..
Man tadad ir tada problema .. Es esmu loti greissirdiga un es dusmojos uz ikvienu sievieti kas paskatas vai paruna ar manu virieti.
Man skiet kad tas ir del to kad katik sagajam kopa mans draugs stastija ka vinam bija ar savam bijusajam gulta u.t.t man vslaik domas tik par vina bijusajam un nez ktvai vins saka kad vinam vienalga par tam bijusam kad vins mil tik mani.. Bet es katru dienu domaju tikai par to ko vins ir teicis u.t.t nezinu es nevaru ta talak beet tagad esmu vel stavokli un grutak bus aiziet.. Mes jau esam kopa 2 gadus nu jaa ta jau man ir 2 gadus bet pedeja laika man jau sak likties kad saku jukt prata .. ko man dariit meitenes :(
01.10.2012 21:54 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
ar to es gribēju arī pateikt, ka tevis pieminētie sapuvušie pamati ne tuvu nav izskats. izskats ir tikai mājas glītā apdare. pamati ir smadzenes
01.10.2012 22:47 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
tāpēc es uzskatu, ka nav ko lieki vienam otram stāstīt par bijušajiem un bijušajām. kas bijis, bijis. jo mazāk zini, jo mierīgāk guli :D
diskusijas autorei - ja tavs vīrietis ar tevi kopā jau ir divus gadus un redz kopīgu nākotni, tad tu viņam esi vienīgā un vislabākā. tās pārējās tātad bija sliktākas par tevi, jo nu jau viņam ir bijušās.
mazāk domā par citām sievietēm sava vīrieša dzīvē, kuras turklāt jau ir pagātne - galu galā, domām piemīt spēks
01.10.2012 22:47 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
citiem vīriešiem patīk atklātība un stāsta savām jaunajām otrajām pusītēm par bijušajām, nezinu, es laikam arī ne pārāk patīkami justos, it sevišķi, ja piem., būtu stāvoklī, tad par resnumu un vēl nez kādas domas, ka nepatiks, un sex varbūt arī vairs nevar būt tik aktīvs.
aizej tiešām pie psihologa. nrm jau tas nav. pat, ja viņš tev nebūtu stāstījis par bijušajām, tu būtu tāda pati.
vnk beidz domāt par viņām ,un atrodi sev nodarbošanos. ja sēdēsi mājāsm, ne tas vien nāks galvā
02.10.2012 08:16 |

Reitings 31
Reģ: 02.10.2012
Mans vīrietis ir treneris, vecenes viņam līmējas klāt katru dienu, plus vēl pamatā sieviešu kolektīvs apkārt :D Tākā es labprātāk sadzīvotu ar klīstošām leģendām par kk bijušajām, kas ir sen un vairs nav taisnība, nekā ar to, kas ir reālajā dzīvē :D
02.10.2012 17:08 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man patiik ,ka mans viirietis patiik citaam sievieteem-tas noziimee,ka kaut kas vinaa ir taads...!:)
Domaaju ,ka arii tas ,ka vinam patiik smukas ,sarmantas, interesantas sievietes tikai liecina par to ,ka vinam ir laba gaume! Vins ir izveeleejies mani par sievu ,tad tas noziimee,ka esmu iipasa!:)
Padomaa par to-vins ir izveeleejies tevi!Piekriitu ,ka gruutnieciibas laikaa sievietes ir daudz juutiigaakas ,bet tu nevari tagad stressot par siikumiem!Turies!:)
02.10.2012 17:25 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Cīnies ar problēmu, nevis ar sekām! Tiec galā ar sevi un savu pašapziņu, internetsir pilns ar visādiem padomiem, kā to dabūt gatavu. Kad tu būsi laimīga pati ar sevi, tad būsi laimīga arī ar vīrieti, nebūs nekādu greizsirdību.
Darbs ar sevi, nekas vairāk. Pie tam, ļoti apņēmīgs un grūts darbs, bet ja gribi tikt vaļā no šīs problēmas, tad varēsi sevi piespiest kaut ko mainīt sevis pašas attieksmē pret evi un dzīvi!
02.10.2012 17:46 |

Reitings 1519
Reģ: 30.04.2010
Nu neskrien jau uzreiz prom. Ja jau krāpis nav, tad viss ok.
Kur visas valodnieces???
02.10.2012 17:56 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Man liekas pashapzinju taa pa iistam var paliidzeet pacelt tikai psihologs. Ir lasiitas graamatas, skatiits interntets, straadaats ar sevi, bet taapat es sevi ieniistu un riebjos sev joprojaam. Laikam tad tikai psihologs vareetu paliidzeet. Centies par taam ex nedomaat. Atrodi kaut ko pilniigi citu, ar ko aizpildiit galvu. Un nu varbuut tev sanaak pashrociigi pacelt pashapzinju, tas buutu vislabaakais, protams.
02.10.2012 18:01 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man laikam buutu probleema ,ja taas ex buutu taadas izteikti neinteresantas ,negliitas sievietes!:D
Meegini centreeties tagad uz naakotni,domaa par savu beerninu-meegini domaat pozitiivi :)
02.10.2012 18:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits