Lancaster, es domāju, ka celt pašapziņu vajag ar to, ka jāieskatās spogulī un jāspēj sev pateikt, ka tev patīk tas, ko tu redzi un mīli sevi, ka esi pietiekami laba, ka esi skaista un labāka par citām meitenēm, ne velti esi kopā ar konkrēto vīrieti.
Es nenoliedzu variantu, ka šeit autore pati sevi ir ievedusi greizsirdības scēnās un sevi noniecinājusi līdz šim līmenim, ka uz visiem jābūt greizsirdīgiem, vienkāršo pajautājot vīrietim, `nu, pastāsti par savām bijušajām` un soli pa solim vīrietis arī ir stāstījis to, ko autore gribēja dzirdēt. Protams, varbūt tomēr vīrietis arī ir bijis netaktisks un vienkārši izvēmis savus vārdus par katru bijušo un to, kāda viņa bija gultā, bet nav arī minēts, vai viņš ir teicis, ka tā un tā bija labāka par autori vai arī `es gribu, lai tu dari tā, kā bijusī to un to`, kas noved pie tā, ka autore pati nespēj sevi novērtēt un šeit atkal atgriežamies pie pašpārliecinātības un kompleksiem, kas liek uzvesties tik muļķīgi. Un neapšaubāmi grūtnieču hormoni, bet tas nedod tiesības savas bailes un problēmas izgāzt uz vīrieti, dusmoties uz visām sievietēm un bendēt sevi.