atbildiet ludzu

Reitings 17
Reģ: 30.05.2010
Sveiki meitenes! es velejos uzzinat kadu klingerisu tinkturu japerk ieksejai lietosanai(saprotu ka bistami, bet loti vajag) un cik ta pudelite maksa? vai ir tada klingerisu tinktura kuru var uzvarit ka teju ieksejai lietosanai ?
01.10.2012 14:00 |

Reitings 374
Reģ: 13.07.2012
_paris es jau sapratu tak! uz šīs diskusijas nopietnā fona taisni sasmējos par tavu "pamācību" :D
01.10.2012 15:44 |

10 gadi
Reitings 1396
Reģ: 18.03.2012
Man mājās stāv mammas paštaisīta klinģerīšu tinktūra, viņa man to atšķaidītu ieteica dzert katru dienu, lai uzlabotu intīmo veselību! Es te tagad lasu un šokējos. Es viņu gan nedzeru, jo vienmēr aizmirstu, bet tagad es tiešām nošokējos par to, ko te par viņu visas raksta....
01.10.2012 15:51 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es neticu, ka meitene izvarota. man šķiet, ja esi izvarota, tad tas pārdzīvojums tik milzīgs, ka automātiski kādam izstāsti, kaut vai mammai, draudzenei. un tad jau var atrast risinājumu, ja paliek stāvoklī. Te izklausās pēc skolnieces bailēm atzīties vecākiem, ka ir stāvoklī, pašai savas naudas droši vien arī nav.
diskusijas autorei - nedari muļķības, nekur nav teikts, ka šādas metodes tiešām palīdz atbrīvoties no bērna. šādu soli ar sabeigtu veselību visu mūžu nožēlosi. ja par izvarošanu ir taisnība, vērsies kādā no krīzes centriem - meklē REĀLU palīdzību un iespēju veikt abortu, nevis tērē laiku šādām muļķībām, jo laiks, kamēr vēl vari atbrīvoties no bērna, nestāv uz vietas
01.10.2012 16:47 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Šarlote, Tu kādreiz esi izvarota, lai zinātu, ko tādā situācijā gribas? Izkratīt sirdi vai nolīst stūrī un nevienam nestāstīt? Personīgi man, paldies dieviem, nekas pat līdzīgs nav gadījies, un ceru, ka nekad nezināšu, kā tas ir.
Var jau būt, ka tā ir tīne, kas vnk "iekritusi" un palikusi stāvoklī, bet varbūt tiešām cilvēks IR izvarots. Un tādā gadījumā šādi "es Tev neticu, ka izvaroja, droši vien pati esi pie grūtniecības vainīga" nebūt nemudinās meiteni iet kādam par notikušo uzticēties, un meklēt oficiālus risinājumus.
01.10.2012 17:00 |

Reitings 4343
Kas attiecas uz stāstīšanu par izvarošanu, iešanu uz policiju utt. - izvarošanas upuri nejūtas ērti un visbiežāk par izvarošanu kaunās. (Lai gan tā nav bijusi viņu vaina, ka viņi kļuvuši par upuriem).
01.10.2012 17:05 |

Reitings 4343
Ā, un julia - tiešām nekādas tinktūras dzert nevajag. Varbūt vienīgi mazliet nerviem, lai satraukumā nepieņemtu nepareizus lēmumus.
Kas ar to kumelīšu tinktūru notiks - savu veselību sad****i pilnīgi noteikti, no augļa tiksi vaļā tikai varbūt. Un tas ir ļoooti sīciņš "varbūt".
Un tiešām vai nu maini ārstu, vai neļauj ietekmēties no esošā personīgā viedokļa, uzstāj, ka vēlies abortu, un tā arī pasaki, ka jau gandrīz indi sadzēries, jo nezināji, ko iesākt - lai taču dara savu darbu profesionāli, nevis uzspiež pacientēm kaut kādu savu subjektīvo viedokli (ka auglis jāsaglabā).
01.10.2012 17:13 |

Reitings 453
Reģ: 29.01.2009
Dzerot klinģerīšu tinktūru ir ļoti maza iespēja izraisīt abortu, jo šī tinktūra nonāk kuņģī , nevis pie augli.
Es ļoti ceru, ka situācija nav izdomāta, jo ar tādām lietam normāli domājošs cilvēks nejoko.
Vērsies pie profesionāļu palīdzības .
01.10.2012 17:20 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Tiešām šķiet, ka raksta iekritusi pusaudze, kurai bail par to stāstīt vecākiem. A, ko teiksi, kad gulēsi slimnīcā un turpmāko dzīvi rīsi putriņas? Diezgan naivi domāt, ka, ja tā tinktūra var nonāvēt bērniņu, tad ar taviem orgāniem pēc tam viss būs ok.
01.10.2012 17:28 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Man liekas, ka dzerot visādas indes pirmām kārtām smagi sačakarēsi savu veselību un otrām kārtām ja nesanāks spontānais, tad diez gan smagi iedragāsi mazuļa veselību, un viņš var piedzimt ar kroplībām...
01.10.2012 17:39 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Un vispār man liekas, ka šādās diskusijās vajadzētu reaģēt foruma galvenajiem un dzēst šāda tipa diskusijas! Lai meitenes nemācām muļķības!!!
01.10.2012 17:43 |

Reitings 198
Reģ: 14.03.2011
Ja šis viss ir nopietni,tad vnk nomaini savu ārsti. Ar šitām lietām nejokojies!
Mana draudzene ir ārste un viņa ir stāstijusi ar visādiem trakajiem,kuri sadzerās visādus šķīdumus un atlikušo dzīvi staigā pa slimnīcām,ēd kkādas putriņas (labākajā gadījumā)....
Man pašai ir sabeigts kuņģis,bet tas jau no nepareiza,neregulāra uztura...un man jau liekas,ka tas ir murgs....

p.s. varu iedot draudzenes e-pastu, vrb aprunājies ar cilvēku,kurš zina ko runā!
01.10.2012 20:26 |

Reitings 473
Reģ: 16.07.2012
Da labi, kooo? Es lasu un nespēju vien nobrīnīties, kā vispār kaut ko tādu var izdomāt!
01.10.2012 21:07 |

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
Ne tādas vien muļķības ļaudis mēdz strādāt. Skat, te meitene veselu buteli izlakusi, lai tik pasteidzinātu MR.

http://www.atceries.lv/lv/diskusijos.zinutes/3896
01.10.2012 21:18 |

Reitings 895
Reģ: 29.01.2009
Kaut kāds vājprāts. Pilnīgi slikti paliek šitādas dumjības lasot.
Piekrītu tām, kuras šaubās par to izvarošanu. Tādas lietas tā nedara. tas vien norāda uz to, ka cilvēks ir nenobriedis, vēl bērns. Gan jau, ka skolniecīte. Jebkurā gadījumā - nāc pie prāta, meitēn, lūdzu! Tiešām negribas lasīt TvNetā vai Delfos par grūtnieci, kas saindējusies ar klinģerīšu tinktūru. Vieglāk ir pateikt vecākiem, varbūt tevi atbalstīt un pati pārdomāsi un nedarīsi tādas muļķības.
01.10.2012 22:50 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Ja tas viss tiešām ir pa īstam,noteikti dikti baidies un tā,bet tiešām nevajag to darīt ar tik ekstrēmiem paņēmieniem. Iespējams tiksi pie efekta,bet līdz ar to būsi sabojājusi sev veselību visam atlikušajam mūžam,kas arī atgādinās par pāri darījumu tev. Aizņemies to pašu ātro kredītu vai no draugiem. Normāli cilvēki vienmēr būs saprotoši
01.10.2012 22:56 |

Reitings 729
Reģ: 07.06.2012
Man arī liekas,ka nekāda izvarošana nav bijusi... Drausmas cik tālu cilvēki ir gatavi iet,lai panāktu savu.
02.10.2012 00:16 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
Ak, jē cik gudras visas un nosodošas!
Mazums tā ir bijis, ka bērniņš ir ieņemts vardarbīgā ceļā un viņai nav kur iet un nav kam palīdzību prasīt?

Varbūt tad labāk katra pa 2 Ls noziedotu viņai, lai sanāk abortam un nemaitā veselību? Mums tie būtu tikai 2 Ls, bet varbūt mēs izglābtu cilvēki, kas ir problēmās? Ko sakāt?
02.10.2012 00:42 |

Reitings 103
Reģ: 23.05.2010
Julia , uzraksti man uz meilu:)
[email protected]
02.10.2012 00:44 |

Reitings 4343
Naudu es gan tam neziedotu, jo, man šķiet, ka taču izvarošanas gadījumā valstij vajadzēja par to lietu parūpēties, vai tad nē?
Bet citādi piekrītu Harmony.
Protams, es nezinu, kas ir noticis ar juliu. Taču, ja cilvēks ir izvarots (un neviena taču te nevar droši pateikt, ka tā nav), tad liela daļa šīs diskusijas dalībnieču tikai vēl vairāk vieš nedrošību un uzkrauj nosodījumu cilvēkam, kas jau tā ir cietis. Kam tad lai viņa vispār iet un izstāsta to, ja - šeit izstāstīja, bet saskārās ar attieksmi, ka viņas teiktais ir meli un izdomājumi, kaut kādas muļķīgas tīņa kaprīzes?
Cilvēks jau tāpat noteikti jūtas drausmīgi, acīmredzot, viņam nav, kur griezties un pie kā meklēt palīdzību (nu varbūt nav to draudzeņu, un varbūt ģimenē attiecības nav tās labākās, vai vienkārši cilvēks nevēlas šo šausmīgo notikumu uzlikt vēl savai ģimenei, kas tad viņu žēlotu, justos slikti, nezinātu, kā palīdzēt). Viņa pasaka šeit, kas ir noticis - bet saņem pārmetumus... par ko? par to, ka viņa ir kļuvusi par upuri? par to, ka kāds cits pret viņas gribu ir bijis vardarbīgs pret meiteni?
Daži cilvēki šeit ir ļoti neiejūtīgi. Pieņem to, ka "droši vien izvarošanas nav bijis" - bet vai tad jūs tiešām varat tik droši zināt, ka tagad neiespļaujat dvēselē cilvēkam, kam jau tā ir nepaveicies? (Tik ļoti gribas patēlot gudras un pieķert kādu melos? Es labāk izvēlētos, ka mani 10X šādi apmāna, nekā 1X pašai kļūdīties un nodarīt pāri cilvēkam, kas jau tāpat jūtas reāli draņķīgi un ir izmisumā).
02.10.2012 09:01 |

Reitings 4343
Ak, jā, un nevar tā pateikt, ka lai iet pie vecākiem, tie sapratīs. Jūsu mammas saprastu, bet ne jau visiem ir tādas ģimenes. Citas varbūt nosodītu. Galu galā, ir arī ģimenes, tieši kurās šī seksuālā vardarbība notiek, un visiem par to ir zināms - un tie nav izdomāti šausmu stāsti, tādi gadījumi reāli ir. Es, protams, ļoti ceru, ka julias ģimene ir saprotoša, mīloša un atbalstoša, tomēr, acīmredzot, viņai ir savi iemesli, kādēļ cenšas radušos problēmu risināt pati saviem spēkiem. Iespējams, ka tā nav pati labākā izvēle. Bet šeit to neviens nevar zināt, tikai pati julia.
02.10.2012 09:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits