Sveiki meitenes! es velejos uzzinat kadu klingerisu tinkturu japerk ieksejai lietosanai(saprotu ka bistami, bet loti vajag) un cik ta pudelite maksa? vai ir tada klingerisu tinktura kuru var uzvarit ka teju ieksejai lietosanai ?
Man šķiet, ka bērnībā man vecmāmiņa ar to tinktūru iezieda, kad odi bija sakoduši, bet dzert? Vel pusaudžu gados klīda runas, ka varot sadzerties to tinktūru un būs spontanais aborts(kāds brīnums? :D) Murgs vārdsakot. Vismaz es nezinu tādu, kuru var dzert.
muļķe sirds.
1x man ellīgi sāpēja zobs..nu nenormāli,ka es varēju pa sienām staigāt un ōme ieteica uz vatītes uzlikt kliņģerīšu tinktūru un pielikt pie zoba.
protams,ka paklusīju un man visa lūpa un viss vaigs iekšpusē atmira un palika balts. āda visa bija "noēsta" un es tiku pie jēlām lūpām,tā,ka neesi muļķe un padomā pirms dari muļķības. uz savu galvu nedakterējies.vēl kātus atstiepsi.
aij nu. Tava veselība- tava darīšana. Vispār, ja nemalods, tavā gadījumā cancel ir bez maksas, vajag tik painteresēties. Otrkārt ir kredīti, treškārt nav jāguļ slimnīcā, ir arī citi veidi....
Julia, Tev ir jāmeklē speciālistu palīdzība. Vai tiešām Tu domā, ka šeit būs cilvēki, kuri Tev sniegs padomus kā atbrīvoties no bērna? Tas, ko Tu gribi darīt ir ļoti bīstami, bet domāju, ka nav jēgas skalot Tev smadzenes, jo tāpat rīkosies pa savam.