UV/gēla manikīra seti EBAY

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Tā, izdomāju, ka varbūt lētāk ir pašai pasūtīt gēla nagu uzpariktes Ebayā un taisīt nadziņus sev mājās. Kā ir ar šīm visām lietām ebay - tās želejas jeb gēli, UV lampas, līmes? Ir vērts sūtīt? Vai tomēr tie visi ir pēdējie mēsli un nekas labs nesanāks?

Ja kādai ir pozitīva pieredze un labi materiāli- lieciet linkus, ja slikta - arī lieciet linkus! :D
01.10.2012 13:47 |

Reitings 1784
Reģ: 18.06.2009
Nu īsi līdz kaulam arī nav nedz ērti, ne praktiski :D diemžēl :(
03.10.2012 16:56 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Nepiekrītu, ka pašam nekas nesanāk. Paziņa pašmācības ceļā sāka likt, sapirka materiālus un tie jau atmaksājās pašā sākumā, salika meitenēm nagus un vēl nopelnīja pa virsu (gēls kvalitatīvs). Tagad liek pati sev un ja tīkas, tad vēl kādai. Arī tikai priekš sevis gādāja visu. Ļoti forši sanāk, ne šķībi, ne greizi, kabatas neveidojas, man nagi turas 4 nedēļas, jāpārliek tikai dēļ tā, ka izaug, cits nekas. Lieku uz saviem dabīgajiem nagiem. Pirmajā reizē man bija paīsi, nācas nedadz pieaudzēt gēlu, bet viss turējās perfekti. At tipšiem man ir slikta pieredze, liku pie speciālista, nekas neturējās, materiāli it kā bija kvalitatīvi, bet 4 nagi visu laiku leca nost. Beigās pati novīlēju visu.
23.02.2015 13:24 |

Reitings 634
Reģ: 04.10.2010
Tēma paveca, bet gribējās pacelT. Pati gribu sūtīt gēlu, bet kurš ir tas labākais variants? Lasīju, ka IBD esot normāls, tā ir?
23.02.2015 13:25 |

Reitings 116
Reģ: 23.08.2011
Pēc pieredzes, lampas no ebay (36w) ir normālas, man kalpo jau kādu gadu. No gēla lakām iesaku Bluesky firmas lakas, ļoti labi turās. Un no builder gēliem pati izmantoju IBD, ļoti labs, esmu redzējusi arī vairākos salonos, ka izmanto tieši šo.. Ir dārgāks, viena burciņa ap 20-25 EUR, bet kalpo ilgam laikam, ja gribi tikai sev likt.
Sākumā pasūtīju lētos ķīniešu sū.. nu pilnīgi garām, pat nedēļu citreiz normāli nevar nostaigāt, bet iesākumā priekš trenēšanās bija ok. Tipši ebayā vairāk kā vajag.
23.02.2015 13:48 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Pati visu sapirku sākot ar ebay, beidzot ar normālākām lietām...Slikums rakstīt, jo esmu jau uzrakstījusi miljons reizes te, bet pa lielam es esmu tas pozitīvais piemērs :-D Pati sev lieku nu jau gadu, pusotru, viennozīmīgi.
23.02.2015 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits