Labrīt! Esmu jau augšā un plkst. vēl nav 7,nāk vēl miedziņš bet jābrauc pie māsas pieskatīt mazo. Kā Jūs pavadījāt brīvdienas? Kādi plāni šodienai? :-)
Starpcitu,kāda nezin kur var iegādāties skaistas,tumši brūnas lēcas? Tās,kas tīri smukumam domātas? :D
ak, šaize. Vajag biežāk palasīt Becky blogu, būtu paateikusi pareizi, kura ir dārgi sazīmētā seja :D tagad palasīšu tukšās taras dienu un lēnām gatavošos uz darbu. Gan jau tur būs laiks un palasīšu, ko kura ir darījusi pa nedēļas nogali, tas ir interesanti :)
Lakshmi, skaidrs, paldies! :) Man tagad sanaaca tik daudz iet pie gjimenes aarsta, ka pilniigi neerti veelreiz pierakstiities, bet laikam tad aizskrieshu saakumaa pie vinjas. Vispaar septembris/oktobris ir aarstu ziimee - slikti paliek iedomaajoties, cik daudz veel buus jaapmeklee.
Man darba tagad cits dators, kurā nav google chrome, bet tikai internet explorer un viņš nevelk tavu blogu, becky, bildes nerāda, kad uzspiež :( Neraža! :)
Sveiciens Līī un Ļaunuma saknei svētkos! :)) LAi saule sveicina jūsu dienā! :))
šodien lekciju nav un es arī kūkoju pa māju.. Gribēju šodien iet palasīt vairāk kastaņus ar ko izdekorēt palodzi, bet ārā ik pa laikam līst :(
Brīdienas bija foršas, atbrauca drauga tētis un mums bija ģimenes dienas. Vakar bijām Depo un atradu tur pa 0,49santīmiem sev pamatu maketam, savādāk baltijas papīrā par tādu kaku kursabiedri atstāj pāri 10ls..