Izdomāju, ka brīvdienās gribu aizbraukt ar savējo uz Siguldu vai kaut kur baudīt rudeni. A viņš atbild, ka brauks skatīties rudeni un bildēs vienu skuķi :( Nu blin un kad būs laiks man? Esmu reāli dusmīga :( :( :( Jautājums laikam te nekāds, vienkārši nezinu, kā izlādēties
Es varbūt neko neteiktu,ja tas būtu viņa darbs, par ko attiecīgi mājās tiktu nesta nauda,bet,ja hobijs un vēl draudzeni nevar paņemt līdzi..Nu atzīsti,ka mazliet jau aizdomīgi ir!
man liekas,ka tagad fofogrāfē katrs otraus kaimiņu Toļiks un sauc sevi par fotogrāfu..ziniet, dāmas...es part ar savu veco, pārvewlkoamo fočiku,kur jābāž acs fočikā - varu daudz smukākas bildes staisīt un saukt sevi par fotogrāfi..un tad savam puisim aizbildināties ar savu 'talantu" un pavedināt svešus veču,jo ar savējo tak nav interesanti. mans krutais fočiks ir pārāk kruts..:D
nu tad kāda jēga? ja jau sabiedrībā pazīstams cilvēks, tātad vajadzētu naudu penīt ar to fočēšanu, nevis priecāties par to,ka draugos,kāds tās bildes komentē...
Mans puisis arī fotografē. Neteikšu, ka viņš ir ļoti slavens, bet noteiktās aprindās, piemēram, modes fotogrāfu vidū, viņš ir zināms.
Taču tas arī ir viņa hobijs un naudu ar to nepelna.