Pirmkārt, objektīvi jāizsver - KO ES ĒDU, jo liela daļa vaino tabletes, kaut gan stūķē iekšā sliktas lietas, un otrs - jo vecākas paliekam, jo palēnām palēninās mūsu vielmaiņa. Diemžēl, ņemot vērā mūsu ēdienkarti un dzīvesveidu, virs 25 gadiem lielai daļai jau parādas lieki tauciņi, puncītis. Tas - vai tieši tabletes ir vainojamas, ir individuāli. Un to sieviešu procents arī nebūsl iels, kas liekot roku uz sirds varētu pateikt - es dzīvoju uz salātlapiņām un man uzaudzis svars, neesmu ēdusi nekādu fast food, šokolādes, cepumus utt.
Atkarīgs arī kā jūsu organisms uzņem tos hormonus. Ja jums ir kaut kāda tiesme uz apvelšanos, iedzimta vai ne, tabletes sekmēs, jo tur ir šie sievišķie hormoni. Man ir yasminelle kopš 18 gadu vecuma. Izvēlējos, jo šīs ir tā kā '''jaunākās paaudzes OK'', maigākas. Nav itin nekādu sūdzību, pazudušas pumpas, mr regulāras un nesāpīgas. Tā kā bēbjus vēl ilgi neplānoju, uzskato šo par vislabāko metodi sev. Kāpēc nemēģiniet ok ar mazāku hormonu devu, yasminelle salīdzinoši nav tik niknas. Protams, tas individuāli bet nu tomēr, nevajag nikno OK..