Arprats, man tadas dusmas rauj lasot tadas diskusijas!:D Kamooon! 5 menesi kopaa un vins grib pie bijusas! Tu ko doma?! Lasies prom, jo ja bijusi vinam dos zalo gaismu, vins pats tevi vel izlidinas no majas (nu saks dirsties un liks noprast ka tev japazud)! kada tur milestiba?! Cik tev gadu johaidi!
Man vienai pazinai bija looti lidzigs gadijums. dzivoja ar draugu, saka strideties un sis saka kkadas skukenes vest majas, teica ka tas ir draugam draudzenes, bet pats ar vinam tuseja. Nu si painteresejas kur var dabut istabu, sarunaja ar saimniekiem, ka depozitu samaksas velak, izstastija savu situaciju un saimniece atlava ievakties. aizgaja pieregistreties agentura, pateica, ka steidzami vajag darbu, un jau nakamaja diena vinu pasauca uz darbu. Ta nu viss nokartojas, pec 2 nedelam sanema algu, samaksaja par istabu utt., pec tam iepazinas ar dazam meitenem no sava darba un visas kopa parvacas uz citu pilsetu, ire vienu maju. Meitene tagad loti laimiga, strada, tusejas, ar draudzenem brauc brivdienas uz arzemem utt. A tas draugs bijusais, tagad viens pats, jo ta meica ar kuru vins salaida vinu pasutija cita del. dots devejam atdodas.:) Nu katra zina es tev novelu to pasu. Un ja nu galigi nav naudas, vari panemt "provident" aiznemumu. "provident" aizdod naudu gandriz visiem, pirmaja aiznemuma var dabut lidz 200 paundiem. ta ka nav tik traki