Sveikas meitenes!
Griezhos pie jums ar savu saapi, jo tieshaam nezinu ko dariit...
Staasts sekojosh.. ar draugu dziivojam kopaa, un viss it kaa ir labi, tachu bijaam skjirti uz meenesi. Es LV vinjsh UK. Vinja skolai bija salidojums, un vinjsh atbrauca uz LV. Satikaamies uz 2 dienaam, un vinjsh aizlidoja atpakalj. Peec 11 dienaam arii es atlidoju shurp.
Vienu dienu, kad vinjsh bija darbaa ieraudziiju vinja telefonu, kas bija palicis maajaas un noleemu iemest aci /ak shii meitenju nolaadeetaa zinjkaariiba/ un ko es redzu? Sarakstiijies ar bijusho meiteni, ka gribot sho pamiiciit, apspriedushi muusu gultas dziivi utt... man sabruka pamats zem kaajaam! Cilveeks kuram uzticeejos un devu ko vien speeju shajaas attieciibaas mieriigi grib pamiiciit bijusho.. uztaisiiju taadu skandaalu.. biju gatava doties prom uz sitiena. Bet kaut kaa vinjsh mani pierunaaja, un es piekritu dot iespeeju VEEL VIENU. Dievojaas man, ka taa nekad vairs nebuus, ka taa esot kljuuda utt.
Shodien jau atkal panjeemu vinja telefonu, bet lai pastiitos bildiites un ko es tur redzu? Bildes ar bijusho kopaa!!!! 2 bildes redzeeju, izraava man telefonu no rokaam un teica, lai beidzot taa dariit. Es mieriigaa balsii pateicu, lai dzeesh aaraa, bet vinjsh- negribu.
Ok, nav pieklaajiigi rakaaties pa telefoniem, saprotu, bet vai tieshaam man tikai liekas, vai vinjam ir veel juutas pret vinju?
Ko dariit?