Ja godīgi, es lasu un redzu sevi. Man bija pilnīgi tas pats, manējais babņiks = mēs sākām satikties, bet šis nemaz negribēja mani, nu, tikai seksu un es maza naiva meitene samīlējos un biju ar viņu un pie viņa VIENMĒR. Tātas turpinājās kādu gadu un es domāju, ka viņam kaut kas ir pret mani. Jo vienmēr, kad viņšbija kaut kur patusējies un nakti brauca mājās - zvanīja man un sauca pie sevis. Tā stulbi, bet es braucu. Tagad liekas diezgan smieklīgi, ka visu to laiku biju ar viņu, bet lai arī kā mēs esam jprojām kopā. Un es zinu, ka viņš pa visu šo laiku ir mani iemīlējis, jo es biju ar viņu vienmēr., Un biju klāt pašos smagākajos brīžos. Pēc 4gadu "kopābūšanas" mēs sākām dzīvot kopā, bet pirms tam gadu nebijām redzējušies, jo viņšbija citāvalstī. Un tad, kad sākām dzīvot kopā, viņš rakstījās ar citām meitenēm, tikās, flirtēja, utt, bet es vairs nebiju t ā pati - es taisīju nenormālas scēnas (kas viņam bija šoks, jo viņšbija pieradis, ka es klusēju, pat tad, kad manā acu priekšā uz atvadām klubāviņu nobučo cita meitene).Pēc tam bija vēl reize, kad viņš mani pameta, lai atrastu meiteni, tā teikt - kabāku par mani. Un es neko neteicu. Ja gribi - ej meklē. Es pēc nedēļas aizbraucu pēc mantām - smaidīga, starojoša, labā garstāvoklī (kaut iekšā sirds daudzījās, jo es viņu ļoti stipri mīlēju) un viņš stāv bēdīgs. Aizgājām kopā uz Rīgas Svētkiem, kā draugi :D un beigās viņš neizturēja - teica, ka ir idiots, mīl mani un saprata, ka labākas par mani nav, jo es viņu pieņemu tādu kāds viņš ir. viņam nav manā priekšā jāizvēlas. Un tagad, pēc 2gadiem, esmu ļoti laimīga ar viņu, redzu kāviņs mani mīl, jūtu to, un esmu 100% pārliecināta, ka ir uzticīgs. UN ZINI KĀPĒC? JO ES SĀKU MĪLĒT SEVI.
Tas tā, uzrakstīju, jo lasīju komentus, ka babņiki nemainās.
Sorry par kļūdām, man kkas ar tastatūru. :D