Vīrietis mani apkauno

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Tā nu esmu uzzinājusi, ka manējais šajā nedēļas nogalē, kamēr es strādāju, bet viņš tusējās, ir ATKAL visu vakaru nopļāpājis (un gan jau arī, ka pakoļījis, tas ir viņa dabā) vienu skuķeni, ar kuru jau iepriekš bija to darījis! Kronis vēl tam, ka izmaksājis dzērienus, ko iepriekš nekad nebija darījis, knapi man tusiņos nopērk kaut ko. Pirms tā pasākuma, es viņam vēl teicu, lai nevāra sūdus un neiet uz to klubu, pasēž pie draugiem un miers, bet nē. Es tiešām jūtos apkaunota, man ir MILZĪGS kauns no visiem draugiem, paziņām, kas to redzēja un stāstīja man. Arī dusmas, bet jūtu, ka esmu jau "apradusi" ar viņa šo niķi, jo iepriekš arī viņam nagi niez uzturēties meiteņu kompānijās, līst klāt utt. Pat nezinu ko gribu no jums dzirdēt. Tas ir normāli? Vai man vienīgajai liekas, ka tas nav pieņemami un esmu izsmiekls un lupata?! Atvainošanās no viņa puses bija tikai pēc tam, kad pavaicāju vai viņš to negrasās man lūgt. "Nu jā, piedod!" aptuveni tā. Uz jautājumu kāpēc viņš tā dara, atbilde izsmeļoša - "Es nezinu."
24.09.2012 16:20 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ko tad tu gribi no mums, ja esi ar mieru, ka pret tevi slauka kājas?
24.09.2012 16:53 |

Reitings 1052
Reģ: 29.01.2009
mans ex darījās ļoti līdzīgi. es, protams, varoni tēlodama un piesaukdama jūtas to visu pacietu teju 5 gadus. pēc tam mēs izšķīrāmies, jo nekas taču nemainījās, lai kā arī šis solītos laboties. un, paldies dievam, ka tā, jo tagad manus sānus jau vairākus gadus silda cits vīrietis, kurš ir absolūts pretstats manam bijušajam.

Reitings 1761
Es nesaprotu, ko isti vins ir izdarijis? Plapaja kluba ar citu meiteni un izmaksaja vinai dazus dzerienus? Bet kas tur tads?! Neba viniem bija romantiskas vakarinas tete a tete.
Vai tad tiesam attiecibas cilvekam jabut ka buri un ne ar vienu citu preteja dzimuma parstavi kontakteties nevar??
Un kluba tas tacu ir normali, ka viriesi izmaksa dzerienus! Kad es izeju ar draugiem bez sava viriesa, bez problemam pienemu dzerienus un uzkodas, ja reiz esmu aicinata. Un tas neko nenozime.

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Cataleya,

izlasi vēlreiz.
24.09.2012 16:59 |

10 gadi
Reitings 563
Man iekrita acīs tas,ka viņš citām izmaksā,bet Tev ar grūtībām, tad iznāk,ka priekš Tevis viņam žēl,vai arī tipa Tu tāpat esi pati par sevi saprotama,tipa kur liksies, nav sevišķi jāpūlas. Tas par daudz ko liecina,ja vīrietim ir žēl dot.

Reitings 8272
vēl kas , tu jau tgd esi VIENA. kas tad mainītos, ja dzīvosi patiešām viena?
es tav varu pastāstīt. tu varēsi iet uz randiņiem, tusēties ar draudzenēm. jums gan jau ka sex arī ir reti?un kas par to?vari taču dabūt citu viņa vietā (tikai ar prātu) sexam. tev nebūs viņam jātaisa ēst un jādara bieži to, ko viņš grib darīt. nebūs jāčakarē nervi, kamēr viņš tusē ar citām un pie citām. nu un tad, ka tu viņu ikdienā neredzēsi? tev nederdzas pašlaik uz viņu skatīties?
+ tām, kas saka, ka visu mūžu jau nebūsi viena. aizej uz veikalu iepērc jaunas lupatas, nomaini frizūru un matu krāsu uz to, kas tev piestāv un dur dzīvē. sakrāj naudu un brauc ceļojumā ar draudzenēm. nu vismaz ej iztusēties un piemēram ēst ārpus mājas, ej uz kino, dejo vai apmeklē vienalgo ko, kas tevi attīsta. vēljovairak, ja tev nav mazu bērnu, tad vsp nav par ko stresot. nakts dzīve tevi gaida! aizej uz kādu masāžu vai aizbrauc uz SPA. tik daudz iespēju tev pašai sev!

10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
teikshu no savas puses. man arii ir puisis un, kad eju tuseeties man patiik uzmaniiba no puishiem, flirteeju, dejoju ar skaistuljiem, bet tik un taa nekad neiedomaatos ne ar vienu no vienjiem, lai cik apburoshi vinji buutu, buchoties vai guleet, jo cienu savu puisi.
nepieljauj iespeeju, ka vinjsh tikai meegjina labi bavadiit laiku bez nekaadiem citiem ljuaniem noluukiem? celt pashapzinju, jo ir arii citas meitenes, kas pieveersh vinjam uzmaniibu.. un, ka vinjsh arii pats driikst izlemt ko dariit un, ko nee?!
24.09.2012 17:02 |

Reitings 1761
Queen, bet es lasu " noplapaja ar vienu meiteni un kronis visam- izmaksaja dzerienus"! Nu bet kas tur taaads??? Un ari tas, ka patik meitenu kompanija- es teiktu, ka puisis ir gejs, ja nepatiktu!
Problema butu, ja vins patiesam iepazistinatu draugus ar citu ka savu dudinu vai butu redzets milinamies , skupstamies vai kaut kas tml.!
24.09.2012 17:04 |

10 gadi
Reitings 532
Visas te raksta,ka momentā pamestu utt..
Realitātē ir 100 reizes grūtāk pēc piem., 5 gadiem pateikt "chau" dēļ dzēriena dēļ.Vai tāpēc,ka puisis izklaidējas NE viens. Protams, sūdīga sajūta, bet neticu,ka 99% uzreiz pusis pamestu!
24.09.2012 17:06 |

10 gadi
Reitings 532
tb - puisi pamestu..
Piekrītu Cataleya..
24.09.2012 17:07 |

Reitings 142
Reģ: 07.06.2012
Ja katru reizi flirta objekts ir viena un tā pati meitene, tad nav ok. Turklāt, ja tā bija tikai runāšanās, tad kāpēc autorei visi nāk un to stāta?! Acīmredzot, ir bijis kas vairāk.
24.09.2012 17:12 |

Reitings 251
Man sitācija liekas, ok....nu patiešām tā takš tikai saruna bija un viņš uzvedās kā džentlmenis piedāvājot dzeramo.....Jautājums vai Tu māki viņam likt tā justies, ka viņš par Tevi parūpejas tā pat?
Pats briesmīgākais šajā situācijā ir tas, ka Tu centies pārkāpt sev pāri un pieņemt lietas, kas Tev neliekas pieņemamas....kāpēc? Un ja Tu pati sevi necieni, kāpēc lai to darītu citi?
šonedēļ, pirms ej uz darbu parupējies, lai draugs īpaši sagludināts, kurpes nospodrinātās....mēs ar meitenēm ejam izklaidēties, mazums gribēsim ar viņu papļāpāt,bet mēs bik piekasīgas !:D:D
24.09.2012 17:19 |

Reitings 8272
Ja es darītu kā Dream Cream, tad man jau sen vairs nebūtu mana drauga. esot attiecības, ir tomēr jārēķinās ar otru. vēl kas, dažas meitenes neizlasīja papilds tam visam, ka ikdiena arī nav tik rožaina, kā arī citās diskusijās autore minēja, ka viņai netiek pievērsta uzmanība, ne mīlestības apliecinājumi izteikti ne vārdos ne darbos. sūds par to naudu. man arī draugs tā naudu nedod, jo es pati strādāju un es pati sev varu nopirkt ko vajaga. dzīvojot kopā būtu smieklīgi, ja tgd klubā viņš nepārtraukti man izmaksātu. tā ir mūsu nauda, un arī es kādu reizi mums varu nopirkt dzērienus. vai arī viņš pērk dzērienus, bet es samaksāju par taxi. bet, ja man būtu jāpiedzīvo, ka man gandrīz neko, bet citām izmaksā, zini, es jau tur vairāk nestāvētu un nākošajā dienā ja vēl nebūtu sakrāvājusi mantas, tad izturētos pret viņu kā pret tukšu vietu.
un atbilde nav nezinu, iesaku auotrei tad vismaz sapurināt vi;nu un lai pasaka patiesību, ja nevari aiziet. to vismaz tu vari izdarīt?
24.09.2012 17:20 |

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
Kā viņš pret Tevi tā Tu pret viņu...

man ir bijusi situācijas , viņš " cipa " neapzinoties koķetēja ar manām draudzenēm, es teicu : varbūt izbeigsi vienreiz koķetēt.. viņš protams teica,ka es pārpratu,tā nau bijis...
nu labi...nākošā reizē es runāju uzvedos pret viņa draugiem,kā viņš pret manām draudzenēm..
beigās es protams paliku vainīga, ka es koķetēju ar viņa draugiem :D
es ieskaidroju,ka darīju visu to pašu,kā viņš pret manām druškām...sēdēja domāja un beigās vien piekrita un izrunājām,ka nākošā reizē domāsim ko sakam citiem draugiem...lai nesāpinātu viens otru.

un tagad,es daru vienmēr to pašu,kā viņš pret mani...

piemērs vēl : viņš par kko apvainojies sēž , nesaka kas noticis, a es labā garastāvoklī kutinu viņu, bučoju...un redzu,ka nepalīdz...tad pēc min 20 es daru tāpat,kā viņš , sēžu , nekustos , bez lieka iemesla nerunāju ar viņu nemaz neskatos uz viņa.. paiet dažas minūtes un viņš man prasa,kas man notika utt...

nu vispār tas jau atgādina manu rīcību,kā mazam bērnam :D , bet starpcitu palīdz dažreiz vienam otru izprast tādos brīžos,kad nekas cits nelīdz...

iesaku Tev izdarīt līdzīgi kā viņš, ja viņam patiešām būsi nozīmīga, viņš nepieļaus tādas situacijas ne dzērumā ne skaidrā prāta..
vajag no malas parādīt viņa uzvedību ;) , savādāk viņš nesaprot, ko nodara Tev ar savu rīcību ;)
24.09.2012 17:22 |

Reitings 3966
Kamer esi jauna mekle citu dzheku, pec tam bus gruti atrast, un tad tik tiesham busi viena, jo visiem jau buus beebji :D
24.09.2012 17:42 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Ja nevēlies nelaimīgu dzīvi, necīnies par cilveku, kurš Tevi acīmredzami neciena.... un iespejams arī nemīl.... Bet varbūt domā, ka mīl..... Varbūt, viņa ir ērti ar Tevi.... tādēļ ir kopā....

Kaut kur ir kāds, kas Tevi uz rokām nēsātu un lutinātu....

Un ja Tev dara pāri, neterē laiku par to domājot vai pārdzīvojot, bet izmanto to lietderīgi, iepriecini pati sevi ar visu, kas Tev patīk un iepriecina..... Mīli un cieni galu galā pati sevi....

Te dzejolītis.....

"Viņa necieš sniegu.
Viņš to dievina.
Viņa bija sapņotāja.
Viņš neticēja pasakām.
Viņa mīlēja debesis.
Viņš teica, ka tas ir banāli.
Viņai patika sēdēt naktī uz sola un skatīties zvaigznēs.
Viņš labāk skatījās TV ekrānā.
Viņa domāja, ka viņš ir tas, kurš viņai vajadzīgs.
Viņš uzskatīja viņu par mazu meiteni.
Viņai viņš bija viss.
Viņam viņa bija kārtējā rotaļlieta.
Viņa skuma.
Viņš ironiski smaidīja.
Viņa raudāja.
Viņš klusēja.
Viņa cieta.
Viņš tam nepievērsa uzmanību.
Viņa nogura, gribēja mainīties.
Viņš domāja, ka viņa tam ir par vāju.
Viņa bija arvien tālāka no viņa.
Viņš negribēja to atzīt.
Viņa gandrīz aizmirsa viņa vārdu.
Viņš sāka biežāk domāt par viņu.
Viņa mainījās.
Viņa nesēdēja naktī uz soliņa un nesapņoja, jo viņa domāja, ka tas ir bērnišķīgi.
Viņa vairs nesmējās, jo teica ka tas ir naivi.
Viņa iemīlēja auksto sniegu.
Viņa pārvērtās par tādu, kādu gribēja viņš.
Bet viņam pietrūka tās mazās, sapņainās meitenes ar mirdzošo smaidu un mīlošām acīm.
Viņa skatijās uz viņu ar bezdomīgu skatienu.
Viņš saprata, ka viņa viņam ir pati svarīgākā.
Viņš gribēja viņu atgriezt.
Bet viņa vairs netic mīlestībai...."

Nu tas tā, ar daļu patiesības..... :D
24.09.2012 17:45 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tas nav normali. bins regulari koli ctas meitenes...un ja tas meitenes vinam atbildetu ar to pasu...sanaktu tak sekss.
fui. tas virietis tevi nemil un neciena, un tapec tu esi lupata, jo pielauj ko tadu!!
24.09.2012 17:55 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
Man slikti no sevis paliek, bet tikpat slikti man paliek iedomājoties, ka es būšu viena...

TU JAU ESI VIENA!!!!!!!!!!!!!!!!pati uzturi attiecibas, pati pardzivo, vecim po!
24.09.2012 17:58 |

Reitings 84
Reģ: 13.08.2012
Kad lasu Martas komentārus liekas,ka vienmēr jūtu ar kādu agresivitāti raksta viņa :D
24.09.2012 18:00 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
ja vinjsh buutu dzentlmenja tips, kursh uzskata par savu pienaakumu izmaksaat sievietei, ar kuru sarunaajaas bez jebkaada noluuka, taa buutu cita lieta.
savukaart sitenii situaacijaa vinjsh savai draudzenei prakstiski nekad neizmaksaa, bet gan citaam sievieteem un par to ir jaaraizeejaas. vai nu vinjsh maksaa tikai, lai ieedinaatu sievieti, vai arii vinjsh karamelli diemzeel neuzskata par taa veertu, lai vinjaa ieguldiitu naudu.
24.09.2012 18:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits