Kā viņš pret Tevi tā Tu pret viņu...
man ir bijusi situācijas , viņš " cipa " neapzinoties koķetēja ar manām draudzenēm, es teicu : varbūt izbeigsi vienreiz koķetēt.. viņš protams teica,ka es pārpratu,tā nau bijis...
nu labi...nākošā reizē es runāju uzvedos pret viņa draugiem,kā viņš pret manām draudzenēm..
beigās es protams paliku vainīga, ka es koķetēju ar viņa draugiem :D
es ieskaidroju,ka darīju visu to pašu,kā viņš pret manām druškām...sēdēja domāja un beigās vien piekrita un izrunājām,ka nākošā reizē domāsim ko sakam citiem draugiem...lai nesāpinātu viens otru.
un tagad,es daru vienmēr to pašu,kā viņš pret mani...
piemērs vēl : viņš par kko apvainojies sēž , nesaka kas noticis, a es labā garastāvoklī kutinu viņu, bučoju...un redzu,ka nepalīdz...tad pēc min 20 es daru tāpat,kā viņš , sēžu , nekustos , bez lieka iemesla nerunāju ar viņu nemaz neskatos uz viņa.. paiet dažas minūtes un viņš man prasa,kas man notika utt...
nu vispār tas jau atgādina manu rīcību,kā mazam bērnam :D , bet starpcitu palīdz dažreiz vienam otru izprast tādos brīžos,kad nekas cits nelīdz...
iesaku Tev izdarīt līdzīgi kā viņš, ja viņam patiešām būsi nozīmīga, viņš nepieļaus tādas situacijas ne dzērumā ne skaidrā prāta..
vajag no malas parādīt viņa uzvedību ;) , savādāk viņš nesaprot, ko nodara Tev ar savu rīcību ;)