Tā nu esmu uzzinājusi, ka manējais šajā nedēļas nogalē, kamēr es strādāju, bet viņš tusējās, ir ATKAL visu vakaru nopļāpājis (un gan jau arī, ka pakoļījis, tas ir viņa dabā) vienu skuķeni, ar kuru jau iepriekš bija to darījis! Kronis vēl tam, ka izmaksājis dzērienus, ko iepriekš nekad nebija darījis, knapi man tusiņos nopērk kaut ko. Pirms tā pasākuma, es viņam vēl teicu, lai nevāra sūdus un neiet uz to klubu, pasēž pie draugiem un miers, bet nē. Es tiešām jūtos apkaunota, man ir MILZĪGS kauns no visiem draugiem, paziņām, kas to redzēja un stāstīja man. Arī dusmas, bet jūtu, ka esmu jau "apradusi" ar viņa šo niķi, jo iepriekš arī viņam nagi niez uzturēties meiteņu kompānijās, līst klāt utt. Pat nezinu ko gribu no jums dzirdēt. Tas ir normāli? Vai man vienīgajai liekas, ka tas nav pieņemami un esmu izsmiekls un lupata?! Atvainošanās no viņa puses bija tikai pēc tam, kad pavaicāju vai viņš to negrasās man lūgt. "Nu jā, piedod!" aptuveni tā. Uz jautājumu kāpēc viņš tā dara, atbilde izsmeļoša - "Es nezinu."