Apcepju vistas filejas gabaliņus - paralēli apcepju sīpolus, papriku, ķiplociņus un to visu bagātīgi pārkaisu ar " Fajita spice mix" , asām garšvielam. Tad, kad gan vistas fileja apcepusies, gan dārzeņi, lieku vienā pannā gan vistu gan dārzeņus, pieleju vislabāko tomātu kečupu, biezo, augstas kvalitātes, un pielieku bundžiņu ar pupiņām (kuras ir želejā, želeju gan pirms tam rūpīgi noskalo) un kādas 5 min pasautēju. Kopumā kečups ir jāliek tik daudz, lai masa nebūtu par biezu vai par šķidru. Tad kad viss atdziest, smērējam uz lavaša kādu no Dipi mērcītēm, kura jau sataisīta ar krējumu, vieglā kārtā - un pa virsu liekam vistas filejas un dārzeņkečuppupiņmasu :D
Garšo fantastiski, it īpaši vīrietim :)