Čāā visām! Nesen iepazinos ar puisi. Viņš ar mani uzturēja kontaktus caur dr.lv un skype,parunājāmies,viņš neatlaidīgi,uzstāja tikties. No sākuma aizbildinājos ar kaut ko,bet beigās noriskēju,tikāmies.Viņš man atbrauca pakaļ,mēs forši parunājāmies un tā.. beigās notika,tā,ka sākām skūpstīties,gandrīz nonācām līdz seksam,līdz viņš man pateica "Es tā nevaru,man patīk vēl viena cita meitene!" Es biju šokā vienkārši.. Galvā bija tāds "Da nafig,tad mani aicināji laukā,un tik forši rakstījies,ja jau patīk vēl cita?!".
Tad paliku nerunīga.. Viņš teica,tu tikai neapvainojies,bet es jau vēl tevi tā nepazīstu,lai kaut ko spriestu,vai lai domātu,ka būsim kopā. Es teicu, "Es nemaz par to nedomāju,tiekoties ar tevi".
Visā visumā,vakara sākums,bija labs,bet beigās,es nezināju,ko domāt,jo man bija tāds maindšits. Domāju,vairs netiksimies,bet viņš man rakstīja,tikāmies vēlreiz. Tad viņš bija ļoti atraisīts,es arī viss bija forši,vienīgais man bija jaauzin,ka viņš man ir melojis,par to,ka netiek ārā,lai gan tika,un bija ar saviem draugiem,bet tajā pašā laikā man meloja,ka ir slims. Man tagad galvā ir visādas domas,un viena no tām ir- nebūt trešajai liekajai,or arī cīnīties par viņu,un skatīties,kas notiek tālāk,vai arī vaina ir tajā,ka es pati neko viņam neuzrakstu,un izrādu vēsu attieksmi.. varbūt Jums ir,kāds padoms?! Paldies,jau iepriekš.