Jūsu dīvainības?

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Aizdomājos, šodien kārtojot skapi.....kādas ir jūsu dīvainības?

Katru reizi,kad mani kāds tuvs cilvēks sāpina, liek vilties vai aizkaitina es eju uz apakšveļas veikalu un nopērku sev ko skaistu :) Rezultātā man ir četras atvilknes ar apakšveļu, protams ne jau visa veļiņa ir pirkta aiz dusmām, ir arī pirkts kad man gribās pārsteigt savu vīrieti :)
Bet kā viņš redz ka es nāku mājās ar kārtējo apakšveļas maisiņu, tā pirmais jautājums ir - nu kurš tev šoreiz nodarīja pāri? :D nevis-parādi ko nopirki :D
Vīrietis jau protams priecājās par mani dīvainību, un es arī par sevi smejos, bet kaut kādā ziņā tas man palīdz visu sagremot, paskatīties uz lietām no cita skatu punkta un izvēdināt galvu :)
Nu tā lūk, gribēju, lai pastāstat varbūt jus arī ir kāda dīvaina lieta, ko darat tieši pie noteiktiem apstākļiem?
23.09.2012 15:31 |

Reitings 3273
Reģ: 16.06.2012
Nevaru aizmigt, ja kājās nav zeķes, ja aizkari nav aizvilkti ciet, ja kaut kur mirgo gaismiņas un ja līst lietus.
Ir dienas, kad uznāk tādas kā tīrības dienas, tad to vien daru kā uzkopju māju.
Ja man pašai patīk, kā es izskatos, tad diena ir izdevusies uz visiem 100%, neatkarīgi no tā, ko apkārtējie domā.
Neciešu runāt pa telefonu, rakstu labāk sms.
Nespēju normāli padzīvot, ja ir netīri mati vai nolupusi nagulaka.
Visas savas neglītās bildes cenšos izdzēst, lai vairs nekad neredzētu.
Uznāk dienas, kad man muti nevar aizvērt, es tik runāju un runāju. Smejos par mazāko joku un liekas,ka labāk vairs nevar būt.
Katru (!) reizi, kā ieeju drogās, tā nopērku nagulaku.
23.09.2012 16:39 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
*Man vienmēr vajag,lai telpā, kurā es guļu, tikšķ pulkstenis. Man ir vienalga, vai tas pulkstenis rāda pareizu laiku vai nē. Man vnk vajag to tikšķēšanas skaņu, ja tās nav, tad es nevaru aizmigt.
*Nepatīk zvanīt svešiem cilvēkiem, jo man uzreiz ir sajūta, ka uzbāžos viņiem un traucēju. Kaut arī man ir teikts, lai piezvanu, vienalga neērti, jo liekas, ka tieši tad, kad zvanīšu, tas cilvēks darīs ko svarīgu un es iztraucēšu.
23.09.2012 16:49 |

Reitings 102
Reģ: 09.04.2012
Pēc dušas/vannas nepatīk slaucīties, neslaukos, aptinos ar dvieli un gaidu, kad nožūšu. Kad smēķēju cigaretes, turu cigareti ar kreiso roku, bet esmu labroce. Bieži vien apmaldos zināmās vietās, aizmirstas, kur bija jāiet. Nevaru aizmigt neapķērusi savu plīša sirsniņu :D Gulta izplešos, traucē, kad kāds guļ blakus.
23.09.2012 16:51 |

Reitings 289
Reģ: 22.04.2012
Kad jutos sarugtinata, vai ar kadu sastridos, vai viss neiet ka vajag, vienmer dodos iepirkties. Lielakoties tas ir kurpes.

Pedeja laika gulju gulta viena, vai otra malinja, bet tiesi malinja.Un nekustos kamer neesmu aizmigusi,pat ja ir neerti.

Nevaru iemigt ja netalu ruc kompis vai ieslegts televizors vai muzika.

smiekligi, bet tiesi otradak ka kisskissmjau - nevaru aizmigt, ja kajas IR zekes :D

Un ari ka K - pec dusas, vannas neslaukos - pa taisno ietinos halata vai dvieli un prom uz izstabu.

Citreiz uznak tirishanas lekme - varu sakt desmitos, vienpadsmitos vakara (pat pec darba,vai pasedesanam) un tiiriit liidz 4-5 no riita. un tad ir ta kad ta ir generaltirishana. tiek sakartots PILNIGI viss. Sakot ar plauktinjiem, skapjiem, beidzot ar vismazakajiem sturishiem.
23.09.2012 17:00 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Nevaru sākt gatavot ēst, ja izlietnē ir netīri trauki. Nevaru aizmigt, ja skapim durvis vaļā. Vairākas reizes pirms gulētiešanas pārbaudu, vai durvis aizslēgtas. Neklausos mūziku.
23.09.2012 17:16 |

Reitings 1111
Reģ: 29.01.2009
arī neciešu zvanīt pa telefonu- izņēmums ir mamma. pārējiem labāk sūtu sms, vai nekontaktējos vispār :D

nekad tēju vai kafiju neizdzeru līdz galam, jo liekas, ka pašā apakšā ir kaut kas negaršīgs :D

pārējais pašai neliekas dīvains un citi arī nav aizrādījuši.
23.09.2012 17:33 |

Reitings 1103
Reģ: 07.10.2011
Es un mani draugi ir pilni smieklīgu dīvainību. Tomēr ir viena lieta, kas telpā neatstāj nevienu vienaldzīgu- man garšo ēst šokolādi ar čipšiem jeb sāļajiem krekeriem. Patīk saldā un sāļā mikslis.
Vēl draugs vienmēr iesmej kā es ēdu picas, tostermaizītes,bulciņas, pīrādziņus. Es apgraužu maliņas/ garoziņas pirmās un viducīti vienmēr atstāju ēdiena īstajai baudīšanai.
Kad es skatos filmas un seriālus, emocijas ir sejā redzamas- ļoti koncentrējos uz ekrānu un 'dzīvoju' līdzi ekrānā notiekošajam :D
23.09.2012 17:37 |

Reitings 143
Reģ: 21.01.2012
neciešu, kad tējā, zupā vai jebkurā karstā šķidrumā, pasniedzot ieliek karotīti iekšā..
23.09.2012 17:41 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
katevate
kad ielienu gultā un gatavojos gulēšanai, kustinu pēdas... neesmu nekad nevienu citu redzējusi, kas tā darītu. Sakumā draugs arībija neizpratnē, ko es tāda nemierīga, bet pieradis jau.

es daru tāpat..draugs saka,ka pēdiņas ar viņu runājoties, jo tā kustoties...:D
mana dīvainība,kas man ir, cik nu sevi pazīstu - nevaru iemigt,ja es neaiztieku aukstu austiņu. savējo, vai drauga, vai kaķa, bet man vajag auksstu austiņu aiztikt..kā miega zāles.
23.09.2012 17:54 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
ak,jā..un manā gultā palags nevar būt saņurcīts..ne krunku, ne atlocījušās malas...jābūt gludam. tā,kā draugs guļ gana nemierīgi, tad es gandrīz katru nakti ceļos,lai sakārtotu palagu,ko viņš ir sajaucis.
23.09.2012 17:56 |

Reitings 15
Reģ: 18.05.2012
Nazīc - man par tiem spilveniem tas pats- daudz spilvenu, bet gulju tikai uz viena, kā arī par tām telefonsarunām sabiedriskās vietās, liekas stulbi skaļi runāt tā, ka visi dzird un arī dažreiz pat sajūtos neēŗti to cilvēku vietā, kas , piemēŗam, pa visu autobusu vai sabiedriskajā skaļi runā pa telefonu tā ka visi klusē un klausās, ko viņš tur runā :D
23.09.2012 17:59 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Tizlums ir divainiba? :D Es visu daru tizli, neveikli, viss krit no rokam, neko nemaku normali izdarit. Gulot ik pa laikam murraju, pikstu un snacu, ta vismaz draugs saka :D A un es nepanesu karstumu, bet kad gulu vienmer salstu, gulu pidzamma, halata un 3 segas.

Gruti jau saprast, kas skaitas normals, katram ir savas divainibas
23.09.2012 18:03 |

Reitings 115
Reģ: 23.08.2012
Bieži sarkstu, nekad neizdzeru visu līdz krūzes vai glāzes dibenam, nevaru aizmigtne pie Tv, ne pie mūzikas, esmu mazliet apmāta ar sarkano krāsu :D
23.09.2012 18:18 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man ir vairaakas diivainiibas,bet peedeejaa laikaa ieveeroju ,ka loti patiik skatiities,varbuut vareetu teikt - klausiities vienu un to pasu filmu vairaakas reizes peec kaartas!Liekas ,gribu atcereeties no galvas!:D
23.09.2012 18:19 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Ēdot jebkuru ēdienu, es sākumā apēdu to, kas man liekas mazāk garšīgs un garšīgāko sastāvdaļu atstāju uz beigām. Tā laikam nav dīvainība, bet man ir vājība uz bantēm - kleitas ar bantēm, matu rotas ar bantēm, kurpes ar bantēm. Ja bantes nav, es to piemeistaroju klāt pati. Un man ir viena grāmata - dumja bez gala - kuru ik pa laikam pārlasu, kaut arī zinu jau gandrīz no galvas.
23.09.2012 18:52 |

10 gadi
Reitings 1757
Reģ: 24.08.2011
1. kad eju guleet, ljoti biezhi paberzeeju vienu peedu pret otru. taa vieglaak aizmigt.
2. nevaru aizmigt, ja istabaa ir iesleegta muuzika, televizors vai jeb kas cits, kas izdvesh skanju. man patiik klusums un vienmeer varu aizmigt tikai klusumaa. /iznjeemums bija 36h brauciens jo tad bija vienalga ir klusums vai nav/
3. man gandriiz vienmeer ir auksti, tapeec gulju ar zekjem.
4. kad gulju, tad spogulim ir jaabuut paveerstam taa, lai es tajaa sevi neredzeetu. taas pat ir sava veida bailes laikam naktii kaut ko tur ieraudziit.
5. traucee ka spiid kaut kaadas lampinjas vai gaisminjas vai jeb kas cits, kad eju guleet. vienu reizi pieceelos un uzmetu uz televizora dzemperi, jo tur apakshaa dega gaisminja kas trauceeja man guleet :D
6. ja gribu padzerties uudeni, tad pielieshu pilnu glaazi bet padzershos tikai bikinj un paareejo izlieshu laukaa :D
7. es arii vasaraa varu uzvilkt cimdus :D
23.09.2012 19:04 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
VIsu, ko varu, ēdu ar mazo dakšiņu (to, kas paredzēta kūkām). Nespēju aizmigt, ja fona neskan filma, ja skan mūzika, tad aizmigt nevaru, jo bail, ka tās dēļ modinātāju nedzirdēšu. Pēc kurpju sasiešanas, pušķīšus vienmēr ielieku apavu sānos, jo kaitina, ka tie tur ļeperējas. Ļoti patīk būt vienai savā istabā, kad dzīvokļa biedrenes ir mājās, taču, kad viņas ir prom un esmu viena dzīvoklī, tad jūtos vientuļi. Patīk no rīa piecelties 1-2h agrāk nekā vajadzīgs tikai lai izokšķerētu, kas jauns internetā. Nepatīk, ka istabas durvis atstāj pusvirus- ja vaļā, tad līdz galam, ja ciet, tad bez jebkādām šķirbām. Neuzsāku sarunu pirmā ar cilvēkiem, kuri, man ienākot telpā, nesasveicinās, jo šķiet, ka esmu tiem kaut ko nodarījusi un viņi ar mani negrib runāt + pavadu daudz laika mēģinot saprast, kas ir tas, ko es ne tā esmu izdarījusi.
Zinu, ka ir vēl ļõõõti daudz, bet šobrīd nespēju atcerēties.
23.09.2012 19:06 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Ā, vēl tas, ka, ejot gulēt, uzvelku zeķes, bet, kad esmu pavadījusi aptuveni 10 min gultā, zeķes tiek novilktas bez roku palīdzības(kaut kā strīķēju vienu kāju gar otru, līdz zeķu vairs nav), jo man patīk tā sajūta, kāda ir pēc zeķu novilkšanas.
Nespēju pagulēt istabā, kurā tikšķ pulkstens. Reiz pēc ballītes mani iedalīja istabā, kurā bija tikšķošs pulkstens. Leiki piebilst, ka otrā rītā tas tika atrasts aiz durvīm.
Kaitina, ka cilvēki lieto "viņš", "viņa", kad vajadzētu lietot "tas".
23.09.2012 19:10 |

Reitings 515
Reģ: 01.08.2011
lasot šo diskusiju - sapratu ka man arī ir dažādas dīvainības - mums ar draugu guļamistabā ir milzīga gulta - bet es vienmēr guļu tieši pa vidu - lai gan manā pusē paliek ļoti daudz brīvas vietas, bet draugs sūdzās ka viņš krīt no gultas ārā.
*nevaru aizmigt ja jāguļ vienai - puss nakti nenāk miegs.
* Vienmēr kad sēžu uz poda - tīru ausis ar auss tīrāmajiem kociņiem :D kaut vai 10 reizes dienā :D
* Patīk ēst svaigus gurķus ar cukuru :D
* Neciešu mājās pulskteņus - tāds mājās ir viens un viņam nekad nav baterijas :)
* Patīk spiest draugam uz sejas pumpiņas - pat ja tās nemaz īsti nav :D ( tas viņu kaitina) :D
* Patīk ja sēžu pie TV kasīt, vai čubināt draugu - viņš reizēm saka ka sakasīšu viņu sarkanu :D

Laikam īsumā viss - sapratu - esmu dīvaina :D :D :D
23.09.2012 19:16 |

Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
Kad ģērbjos nost,nu tieši bikses,es no sākuma tās noslidinu līdz potītēm un tad izkāpju ārā,pagriežos,paceļu,smuki salieku un ielieku skapī :D pati nebiju pamanījusi,ka tā daru,bet draudzene ievēroja :D

un vēl guļot obligāti celi vajag atspiest pret sienu!
23.09.2012 19:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits