Garakas sievietes.

Reitings 343
Reģ: 01.09.2012
Sveiki!
Sezu un saaku domat, ka jus skataaties uz to, ka sieviete, satiekas ar iisaku (domaaju, redzami iisaku) viirieti?
Es satikos ar vienu, vins, gan nebija daudz iisaks, bet bija mana auguma, tad kad nevalkaju augstus papeezus(naacas skirties no kurpem uz platformas). :D Visu laiku jutos, kaut ka neerti.
Ka ir jums? Tas jus uztrauc, vai pilniigi preteji?
21.09.2012 16:08 |

Reitings 265
Reģ: 03.09.2012
bij draugs, kurš bij apmēram mana auguma ~1,70cm, ja uzvilktu augstpapēžu kurpes būtu garāka, tpc centos pārsvarā vilkt bezpapēžu apavus, jo man likās, ka viņš justos neērti, ja es būtu kādus 15cm garāka.
09.10.2012 15:36 |

Reitings 1571
Reģ: 29.01.2009
Par apkārtējiem pāriem nedomāju, vēl jo mazāk- nosodu! Tad jau vēl tieši papriecājos, ka- re, kādi forši cilvēki bez kompleksiem!
Un papriecājos es tādēļ, ka pati tā diez vai varētu. Es arī no garā gala- viens draugs bija kādu cm īsāks... par papēžiem uz to laiku biju vispār aizmirsusi. Citi gan bijuši garāki. Pašreizējais mīļotais ir stiiiiiipri garāks... :) Tas ir ļoti forši!
Bija man viens smieklīgs gadījums (nu, vismaz man bija smieklīgi). Ballīte. Es sēžu. Pienāk puisis. Nu, ļoti neliela auguma. Uzaicina uz deju. Es pieceļos. Un, man pieceļoties, viņa acis vienkārši izbrīnā un šokā ieplešas... :D Pats jau samulsa ļoti, bet vienu deju tomēr drosmīgi nodejoja. Viņa deguns atradās apmēram manu krūšu rajonā :D Jā, lūk, ar tik maza auguma puisi man noteikti nebūtu attiecību, lai cik kolosāls un izskatīgs viņš nebūtu! :D
09.10.2012 16:04 |

Reitings 244
Reģ: 18.09.2012
Es esmu 1,57 un būt kopā ar īsāku džeku- :D:D:D nē paldies, pati jūtos kā liliputs, tapēc blakus gribu lielu(garu) vīrieti.
Visi bijuši vienmēr garāki par mani.
Sen atpakal bija puisis 2m....lieki teikt,kā mēs kopā izskatījāmies :D Visiem bija lielie prieki, kad biju bez papēžiem, bet pārsvarā desoju blakām augstās papēdenēs.
Viens gan bija labi, kad pārdzēru jēgu, šis pārmeta mani pāri plecam un aizstiepa uz mājām, vismaz pašai nebija jāklumpačo :D
09.10.2012 16:12 |

Reitings 848
Reģ: 14.04.2010
Hmmm,esmu garā sieviete 1.80, bijuši vienmēr blakus tādas būtnes, kad varu uzvilkt papēdi un nebūt milzu žirafe :D

Bet tajā pašā laikā tiešām paziņas,lieliski puiši tikai kādus 5-7 cm īsāki par mani...
Bet es nevarētu būt kopā ar vīrieti kurš ir mazāks par mani...
09.10.2012 19:33 |

Reitings 355
Reģ: 20.06.2012
ļoti īsu laiku satikos ar puisi, kurš bija nedaudz īsāks par mani un jau tad jutos neērti, ne savā ādā :D
tagad saprotu, ka nespētu ar tādu satikties ;)
09.10.2012 19:36 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
baigi daudzas te piemin drošības sajūtu un aizsargātību, ko nejūt, esot kopā ar īsāku vīrieti. Bet no kā tad jūs jāsargā? :D
09.10.2012 19:39 |

Reitings 45
Reģ: 29.01.2009
Es arī gara. :) nejustos komfortabli blakus īsākam/viena auguma/ nedaudz garākam vīrietim. Bez tam nēsāju arī apavus ar papēžiem, ne ar tiem zemākajiem :)
09.10.2012 19:40 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
Samaara-no pūķa baisuļa :)
09.10.2012 19:40 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Man ir vienalga ar cik gariem vīriešiem satiekas man apkārt esošās sievietes, bet par sevi varu teikt, ka man nav nekādu problēmu, jo neesmu gara un lielākā daļa vīriešu ir par mani garāki. Tā kā man viss forši :D
09.10.2012 19:51 |

Reitings 96
Reģ: 07.11.2010
Tagadējais draugs ir tikai kādus 7cm apmēram garāks par mani, tādēļ kad iekāpju papēžos esmu nedaudz garāka par viņu. Viņam par to pilnīgi vienalga, vairāk pati kaut ko sadomājos, bet tas vairāk atkarīgs no garastāvokļa, citreiz pilnīgi par to nospļauties. Iepriekšējais draugs bija stipri garāks, ap 2m, bet nu nemainītu viņu atpakaļ pret savu tagadējo tikai garā auguma pēc :D Vairāk nepatīk, ka draudzenes, kas ir īsākas par mani un nestaigā ar papēžiem, man iekāpjot papēžos vnm saka- wow, Tu gara! Nu nevajag mums garākajām katru reizi par to atgādinājumu.. ;)
09.10.2012 20:16 |

Reitings 571
Reģ: 03.03.2012
Manuprāt, vīrieša garums un mana drošības sajūta nav saistīti jēdzieni, tāpēc es nepievēršu tam uzmanību. Šaubos, ka man kaimiņos dzīvojošais, gandrīz divmetrīgais cacuks varētu mani aizstāvēt vai radīt man drošības sajūtu, lai gan viņš ir vismaz 20 cm garāks par mani.
Draudzene satiekas ar vīrieti, kurš ir par viņu īsāks, taču viņš ir inteliģents, interesants, ar savu viedokli. Viņa nevienā minūtē nav atteikusies no papēžiem - tas laikam ir pašapziņas jautājums. Latvijas sabiedrībā viņai nākas sastapties ar aprunāšanu aiz muguras un lūrēšanu uz ielas, taču ārzemēs, cik viņa stāstījusi, uz viņiem vispār neviens neblenž.
09.10.2012 20:20 |

Reitings 439
Reģ: 02.10.2011
man 190, viņam 187... ideali...par uzmanības trūkumu nesūdzos un kompelksu nav, dzīvoju pilnvērtīgu dzīvi.. papēžu nevelku jo nav ērta staigāšana.. (pēdu īpatnības ne auguma) un zinu vēl 4 pārus kur pat vīrs ir sievai līdz padusēm.. un super kopā... tie kas izaug no tā saucamajām tīņu attiecībām - arī tukli, tievi, īsi, šauri, mazi, resni, gari , veci, jauni , taisni un līki cilvēki ir cilvēki ar kuriem veido attiecības.. un kā saka mīlestību nemēra cm un gados... un mīlestībā nav standartu.. :) kaut kā tā :)
09.10.2012 20:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)