Uztriniet mēslu dakšas!

Reitings 218
Reģ: 20.09.2012
Jau trīs gadus esmu precēta vīrieša mīļākā. Jā, apzinos, cik tas ir nožēlojami, jo es neesmu no tās šlakas, kuras vienkārši bauda mirkli vai vismaz pasaulei stāsta, ka bauda mirkli, lai foršāk no malas izklausās, es savos 24 esmu absolūti emocionāli "pielīmējusies" šim vīrietim.

Pakaļ es viņam esmu skrējusi tieši nevienu reizi, kaklā kārusies neesmu, raudājusi, lūgusies, manipulējusi arī neesmu. Nē, nē, es neesmu baltā meitiņa-peciņa, jo laikam jau tādas ar precētajiem nemaz nepinas, tomēr fakts paliek fakts – vīrietis vienmēr ir meklējis mani, man tikai ķīseļa raksturs, tāpēc esmu atsaukusies.

Pa šiem gadiem esmu mēģinājusi no viņa šķirties daudzkārt. Vienmēr gan bijis tā, ka noturos amplitūdā no trim dienām līdz divām nedēļām, tad atkal atbildu uz vienu zvanu, otru, pieņemu ciemos (nu kā gan es tā varu viņu ar visiem lakstiem pasūtīt uz ķemertiņu, vai ne?) un tad aidā, viss atkal vecajās sliedēs.

Šobrīd es ceru, ka ir pienākusi pēdējā izrāde, pēc kuras neviens uz bis ne viņu, ne mani neizsauks. Esmu nedēļu diezgan pieklājīgi noturējusies, ignorējot viņa personu, BET vakar viņš pēc darba sagaidīja mani pie namdurvīm. Nu, parastais komplekts – vainīga suņa paskats, asaras acīs, ūētētē. Ieaicināju šamo iekšā, centos runāt par nebūtiskām lietām, viņš tikai slapjām suņa acīm blenž. Stāstu viņam kaut ko par darbu, viņš ņem un nometas zemē, apķeras man ap kājām un sāk tās mīļot un bučot. Jutos neveikli, ļoti neveikli, bet teikšu atklāti – tas mani atkal darīja vāju. Rezultātā – jumtu noraujošs sekss tobrīd bez mazākās nožēlas. Šodien cenšos būt tikpat stipra un oficiāla kā pirms vakardienas vakara, viņam, protams, šoks, jo domāja, ka viss pa vecam, bet, kad es šodien uz viņa zvanu (trešo, ja gribam būt precīzi) atbildēju pieklājīgi, bet vēsi, viņa "Čau, manu mīļum!", šķiet, iesprūda kaut kur rīklē.

Ko es ar šo gribēju teikt? Es jūtos diezgan nesaprotami – kad vakar viņš izgāja pa manām durvīm, es jutu atvieglojumu, goda vārds! Piepildījumu un atvieglojumu, lai cik mauciski tas neizklausītos. Tajā pašā laikā tas nenozīmē, ka šodien man atkal kādā brīdī kaut ko atceroties neizstiepās ģīmis kā skumīgs gurķis un nevilka uz ņuņņām. Vilka, vilka.

Tad nu, bēdu māsas, kuras nebaidās atklāti dalīties pieredzē, kā un kur jūs atradāt burvju podziņu, kas palīdzēja šitādu bardaku no dzīves kancelēt vai vismaz ar godu atstāt aiz muguras?
20.09.2012 17:07 |

Reitings 218
Hmm, kā lai to pasaka tā, lai vesela orda nemestos man pārgrauzt rīkli... Lai nenosauktu lietas precīzi īstajos vārdos, teikšu, ka viņa sievai jau ilgu laiku ir "aizraušanās", kuru viņa atklātā tekstā ir nosaukusi par svarīgāko savā dzīvē, tikai aiz tās seko ģimene, bērni, vīrs. ?Ja tā padomā, aptiesībā drosmīgi, man viņas gados nebūtu dūšas svaidīt tik krasus apgalvojumus. Ko saka, vai, pareizāk sakot, teica? Nezinu un negribu zināt.
21.09.2012 10:54 |

Reitings 3022
Reģ: 29.01.2009
Nenosodīšu tevi, jo dzīvē nekas nav tikai melns vai balts.

Drīzāk tas vīrietis ar visu savu sievu, kura viņu nepadzen, ir dīvains.

Mans uzskats par šitādām lietām ir līdzīgs manu kolēģu - vīriešu viedoklim: ja kko tādu dari, tad tā lai otra puse neuzzin.
21.09.2012 10:56 |

Reitings 3022
Ariadne,
tad kāpēc viņi dzīvo kopā? :D
21.09.2012 10:57 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Man ir bijis līdzīgi - tikai pie manis viņš dzīvojās vairāk, kā savās mājās - labi ja 1-2 naktis bija tur - no sērijas, paliekot tur tikai bērnu dēļ. Tur stāstīja, ka strādā, guļ mašīnā - nezinu vai tā sieviete izlikās vai tiešām bija naiva. Bija miljons solījumi, kuri atlikās, atlikās... N-tās reizes triecu ratā, tad atkal pieņēmu atpakaļ utt... Kad satiku citu vīrieti, šim pateicu - viss, mums nekas vairs nebūs. Un tikai tad sākās - negribu to visu pat vairs atcerēties, bet vēl tagad viņš ik pa brīdim uzrodas ar saviem mīlas apliecinājumiem, solījumiem. Tagad piedāvājas būt man par mīļāko, lai tikai varētu būt kopā.
21.09.2012 10:58 |

Reitings 218
Roze, šis jautājums laikam tā arī paliks neatbildams un neatbildēts. :)
21.09.2012 11:01 |

Reitings 543
Ļoti patīk tavs rakstības stils - tev vajadzētu strādāt kādā žurnālā..tiēšām forši māki izteikties :)
21.09.2012 11:15 |

Reitings 150
Es vnk šito visu lasu un šausminos.Tu esi laimīga kopā ar vīrieti, kurš apzināti dzīvo dubultdzīvi??
Man ļoti grūti iedomāties, kā realitātē tas ir iespējams.
21.09.2012 11:16 |

Reitings 1846
Reģ: 06.03.2011
Musu smadzenes un brivaa griba ir taa, kas kontrolee musu izveles savaa dzivee.

Es vispar neuzticos virieshiem, kuri chakaree savas sievas/draudzenes.
Cik lasits, vinju nikji atkartojas - chakaree vienu, chakares ari nakosho pec gadiem, jo redz kaut kaa pietrukst - uzmanibas, milestibas, romantikas. Tikai pashi par to nerupejas un nejedz pagadat.

Pie visa vainigs sievieshu vajais mugurkauls un ne-maksla pateikt NĒ katram vecim, kas neprot uznjemties atbildibu par to, ko ir paveicis / savlaik izvelejies savaa dzivee.

Vel par teemu - diemzhel eksistee "atdosanas - nemsanas" likums dabaa.
Ko kadam reiz atdodam, to pashi sanemam pretii muzha laikaa.

Uz pozitivaas nots - tev piemit rakstnieces talants.
Lai veicas atrast savu milestibu - to muzhigo, kas piederes vienmer tikai TEV!
21.09.2012 11:18 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Man patika izteiksmes veids. Par siuāciju, ko tur teikt? Ja neesi laimīga, pārtrauc, ja esi, turpini, ko vēl, lai saka?
21.09.2012 11:20 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
pastāsti sievai un, tad arī būs liels trekns punks jūsu romānam. izskatās, ka jums ir kkāda atkarība vienam no otra, droši vien jau
jumtu noraujošs sekss
dēļ.
21.09.2012 11:23 |

10 gadi
Reitings 374
Pa ilgiem laikiem saturīgi un interesanti uzrakstīta problēma, un tikpat saturīgi komentāri, kas neaprobežojas vien ar otra "noriešanu".

Ieteikt diemžēl neko nevaru, jo aizvien esmu pārliecināta, ka katram pašam ir jānonāk situācijā, kas liks tam saņemties, nelīdzēs te tas, ka sveši kratīs ar pirkstu - cik slikta Tu, kā Tu tā vari. Turklāt neatkāpjos arī no tā, ka nevienam nav tiesības otru nosodīt un mācīt tam dzīvot.

Bet grrr, kāpēc Tu esi tik pārliecināta, ka dabā tiešām pastāv šis "atdošanas - ņemšanas" likums? Nē, es negribu strīdēties, jo agrāk arī es tā uzskatīju, tomēr saskaroties ar dažādām situācijām nonācu pie secinājuma, ka nekas nav "akmenī kalts" un mēs nevaram zināt, kā tur dabā patiesībā viss ir iekārtots..
21.09.2012 11:36 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tikai jaunas attiecibas,un cilveks, kuru tu patiesi iemilesi spes tevi apstadiat.
tak visus savus skaistakos gadus nevelti vinam!tas nav ta vertsd!
un atbildi sev godigi-vai tu velies but si cilveka sieva? dzivot ar vinu kopa?
ja velies, tad pieprasi no vina to, nevis periodiski gulies apaksa!
p.s man ir zel ta viriesa sievas!
21.09.2012 12:37 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
...a tu tak apzinies to, ka vins gul ar savu sievu ari?
21.09.2012 12:47 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
izlasīju visu tavu stāstu arī komentāros. man nav vārdu, tiešām slimi!
21.09.2012 13:05 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Piekrītu meitenēm par to atkarību. Un par to, ka risinājums ir pateikt NĒ, kam par iemeslu visdrīzāk būs tikai jauna vīrieša ierašanās Tavā dzīvē.
Es savukārt gaidu, kad mana "atkarība" uzsāks nopietnas attiecības un apprecēsies. Cilvēks redz un zina, ka viņš ir mana vājība, bet nemaz nekaunās būt tepat tuvumā. Viņš neciena mani, jo es jau necienu pati sevi.

Такая жизнь, такая я.
21.09.2012 13:05 |

Reitings 5119
Ari velejos uzslavet rakstibas stilu, patiikami lasit!
21.09.2012 13:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits