n-to reizi paēst :D tas bija labi teikts :D tgd cilvēks pat nevarēst paēst? un kāpēc viņam pusi dienas būtu jārunā ar tevi? gribi pavadīt tik daudz laika ar viņu - brauc ciemos. darbs ar klientiem un tās braukāšanas , starp citu, ļoti nogurdina. tu uztver to, ka tā viņam ir atpūta un pēc tam visu laiku var veltīt tikai tev? protams, ja jūs sarunājāties 2 min, ir par traku, bet, ja kādas 15 min - 30 min , tad priekš kam vēl ilgāk murkšķēt pa tel? viņš tā jau ir noguris, runājoties ar visiem, bet tev vēl nav miera.
tas, ka viņš oateica, ka sazināsieties nākošnedēļ, viņš novilka robežu. man arī tā ir gribējies teikt, un starp citu, līdzīgi arī man tika teikts. diemžēl es tad arī par varītēm gribēju runāties un rakstīt sms visu laiku, bet viņš nē. sākumā gan bija pretēji. nu mūsu attiecības tā arī beidzās. tev ir jārada pašai interese, lai viņš tev zvanītu , nevis tu viņam. tas nav tikai randiņu sākumperiodā. protams, ir ļoti jauki, ka tu arī kādreiz piezvani un uzraksti, bet ļauj viņam sailgoties un pašam tev uzrakstīt. tu nedod viņam izrādīt iniciatīvu.
mēs ar draugu, lai arī dzīvojam kopā, vismaz 1reiz dienā sazināmies pa tel- vai caur sms vai piezvanam. bet mēs ilgi nerunājam- kādas 5 min un viss. arī, kad vēl nedzīvojām kopā, cittreiz, lai arī viņš bija mājās, mēs nerunājām katru dienu pa tel. bija reizes, kad citrreiz tikai sarakstījāmies.un nevienu reizi neko nepārmetu, citrreiz pašai bija tā, ka gribējās vnk tv skatīties , nevis pusstundu pļāpāt pa tv vai dienas visu pagulēt. un tad es arī pati dažreiz nerakstīju, gaidīju no viņa pacietīgi, un nemaz tik ilgi nebija jāgaida