Laiks,ko velta jums

Reitings 2329
Reģ: 25.02.2011
Šovakar nedaudz sadusmojos!
Tās,kuras nedzīvo kopā ar saviem puišiem,jūs bieži sazināties un veltāt laiku viens otram?
Manējais mani nokaitināja...nedēļu nesazinājāmies,jo viņam tāds darbs,ka mētājas pa visādām pilsētām.Ok,viss saprotams un darbs ir darbs.Sazināmies arī tad,bet nu pavisam īsi.Tagad nu bija iespēja,ka varam ilgāk tagad parunāties,jo rīt atkal brauc projām uz nedēļu,bet nekā!!!Gribot jau ento reizi paēst un kādu filmu noskatīties...tas man iedūra sirdī!
Jā,teiksat,ka uzvedos kā maza meitene (arī no viņa saņēmu līdzīgu komentāru,ka esmu palikusi ietiepīga),bet man tomēr ir svarīga tā sazināšanās arī plašākā mērogā,kā tikai,kā iet,ko dari!Vienu dienu nevar tam noziedot?
Jā,teikšu godīgi,sāku apšaubīt šīs savas attiecības...vienai ir apnicis censties!
18.09.2012 22:46 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
n-to reizi paēst :D tas bija labi teikts :D tgd cilvēks pat nevarēst paēst? un kāpēc viņam pusi dienas būtu jārunā ar tevi? gribi pavadīt tik daudz laika ar viņu - brauc ciemos. darbs ar klientiem un tās braukāšanas , starp citu, ļoti nogurdina. tu uztver to, ka tā viņam ir atpūta un pēc tam visu laiku var veltīt tikai tev? protams, ja jūs sarunājāties 2 min, ir par traku, bet, ja kādas 15 min - 30 min , tad priekš kam vēl ilgāk murkšķēt pa tel? viņš tā jau ir noguris, runājoties ar visiem, bet tev vēl nav miera.
tas, ka viņš oateica, ka sazināsieties nākošnedēļ, viņš novilka robežu. man arī tā ir gribējies teikt, un starp citu, līdzīgi arī man tika teikts. diemžēl es tad arī par varītēm gribēju runāties un rakstīt sms visu laiku, bet viņš nē. sākumā gan bija pretēji. nu mūsu attiecības tā arī beidzās. tev ir jārada pašai interese, lai viņš tev zvanītu , nevis tu viņam. tas nav tikai randiņu sākumperiodā. protams, ir ļoti jauki, ka tu arī kādreiz piezvani un uzraksti, bet ļauj viņam sailgoties un pašam tev uzrakstīt. tu nedod viņam izrādīt iniciatīvu.
mēs ar draugu, lai arī dzīvojam kopā, vismaz 1reiz dienā sazināmies pa tel- vai caur sms vai piezvanam. bet mēs ilgi nerunājam- kādas 5 min un viss. arī, kad vēl nedzīvojām kopā, cittreiz, lai arī viņš bija mājās, mēs nerunājām katru dienu pa tel. bija reizes, kad citrreiz tikai sarakstījāmies.un nevienu reizi neko nepārmetu, citrreiz pašai bija tā, ka gribējās vnk tv skatīties , nevis pusstundu pļāpāt pa tv vai dienas visu pagulēt. un tad es arī pati dažreiz nerakstīju, gaidīju no viņa pacietīgi, un nemaz tik ilgi nebija jāgaida
19.09.2012 08:16 |

Reitings 106
Reģ: 19.06.2012
Oponēšu tām, kuras apgalvo, ka vīriešiem čubināšanās patīk mazāk kā sievietēm. Manējam patīk daudz mīļoties, citreiz .

Pa tēmu- pēc apraksta šķiet, ka Tavam puisim ir cita. Manuprāt, tad, kad mīl un ir šķirti uz ilgāku laiku, tad ir jābūt vēlmei pēc iespējas ilgāk būt kopā vienam ar otru. Vajag mēģināt aprunāties.
19.09.2012 08:54 |

Reitings 2258
Kārtējo reizi varu eiteikt palasīt šo :
https://docs.google.com/file/d/0Byx9CXJUx6ltdU5oRjNvTDJMbDg/edit
19.09.2012 08:56 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Vienmēr galvā skan šī frāze, ko man teica kāds dzīvesgudrs, vecāks cilvēks - ja otram esi svarīga, viņš vienmēr atradīs laiku, lai ar tevi sazinātos. Tas arī dzīvē pierādījies gan savā, gan citu pieredzē.

Kaut 1 sms/zvans dienā vai ik pārdienas neprasa lielu piepūli un laiku. Nedēļa ir ļoti par daudz. Domāju, ka secinājumus pati esi izdarījusi pareizā virzienā...
19.09.2012 09:02 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Neizšķied savu laiku, ja neesi laimīga, šķiries, nopietni! Nekas nav tā vērts, lai tērētu jaunību attiecībās, kurās neesi piepildīta un apmierināta. Protams, protams, vispirms ir jāmēģina tā problēma risināt, bet ja nekā - tad nafig. UN principā, ja šaubies par viņa jūtām, tad "es gribu šķirties" tēma varētu likt viņam padomāt, ja nē, tad jau viss skaidrs.
19.09.2012 09:52 |

Reitings 2329
Bet tā taču ir - viņš var ik pēc pāris minūtēm ēst.
Nesaku,ka viņš nevar ēst vai skatīties filmas,bet var taču man atvēlēt vairāk laika par 2 min dienā un tad filmas atlikt uz savām darba dienas beigām,ko viņš arī dara.Tā viena sms dienā vai ik pārdienu-ir man pa maz.Beigās man tik vēl pārmet-tu jau esi pieradusi,ka es ar tevi ilgi sarunājos netā vai pa telefonu un tagad dusmojies par nezin ko!Tomēr iemesls ir gan man...
Tagad tiešām ilgi par viņu nelikšos ne zinis un esmu apņēmusies šīs attiecības pārtraukt,kad viņš izdomās mani uzmeklēt un tāpat vien aprunāties!Esmu no šī visa nogurusi.Ja nevaram būt fiziski kopā,tad gribas vismaz to virtuālo saikni!
19.09.2012 10:46 |

Reitings 286
Tapēc ir jāievieš arī citi vīrieškārtas draugi, ar ko var parunāties, sarakstīties, saņemt uzmanību, komlimentus un tā tālāk. Savējais jau tiešam katru dienu neucināsies. Bet citi puiši, kuriem tu neesi pieradums, bet esi ekstra - tie gan veltīs vajadzīgo uzmanību ;)
19.09.2012 10:51 |

Reitings 2329
Vīrieškārtas pielūdzēji un vnk draugi man netrūkst,bet tomēr puisis ir 1.vietā un tad pārējie.Bet drīz tā vairs nebūs...
Vakar viens otram sabraucām augumā,ka vispār vairs nerunājam...domāju,ka varbūt atvainoties,bet pārdomāju!
19.09.2012 10:53 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Ja viņš nedēļu nevar tev padot ziņu, kas tās par attiecībām? Viņam pie kājas kopt jūsu attiecības, viņš domā tikai par sevi.
19.09.2012 10:54 |

Reitings 2329
maybe', tāpēc saprotu,ka viņš ir palicis egoists un darbaholiķis!Vienreiz jau ar darbaholiķi sasējos,vairs tādu man negribās,lai vai kāds cilvēks!
19.09.2012 10:56 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tādam cilvēkam darbs ir 1. vietā, un kaut kāda tur draudzenīte tikai traucē strādāt.
19.09.2012 11:05 |

Reitings 2329
Jā,vēl pie reizes ar draugiem ir nenormāli jāiztusējas,tik pēc tam klausos visu ko!
Devāt man vēl lielāku pārliecību,ka šīm attiecībām nav nākotnes..ja man vēl jāklausās pārmetumi,ka man vajadzīga uzmanība un par nez ko uzvelkos,tad vispār-***!
19.09.2012 11:11 |

Reitings 8272
piekrītu tam, ka ar vienu sms dienā par maz, bet palieku pie sava, ka tā pusstunda pa tel 1reiz nedēļā arī nav labi. vai nu viņam ir cita vai tiešām tevi pārstājis vnk mīlēt..neraksti viņam un paskaties, kas notiek no viņa puses. bet tavā vietā noslietos uz to, ka šīs attiecības ir beigušās
19.09.2012 14:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits