tām kam vīrieši netīra māju: pieradiniet viņu spie tīrības un perfektas kārtība sun tad vienā brīdī to pātrauciet, redzesiet paši sāks rosīties jo būs jau pierasts ka vis tād sskaists un tīrs.. vismaz es tā savu otro pusi esmu izaudzinājusi līdz tam ka man tagad palīdz visos darbos un ja pats erdz ka kaut kas nav ok, izdara to manā vietā... galvenais nevajag abāzt acīs un komandet bet pieradinat ar to ko viņs redz, vari vnk uzsvērt. redz sakārtoju istabu, smuka ne? liec viņam novērtēt, nevis saki: skat es sakārtoju istabu, Tu ar tā varētu, tagad tu kārtosi vai vēl kaut kādu komandu, vīriesi uzreiz no tā bēg :D
bet nākamajā dienā viņsieies tajaistabā un pats sapartīš ka nav tik smuki kā bija, paravrēs savu slinkumu kas ir galvenais iemesls viņu nedarīšanai un izdarīs ;) rociņas divas, glviņa gudra tikai slinkums viņiem :)
un ja pēc tam uzslavēsi.. tici man atkārtosies viņam tā kārtošanas un tīrīšanas vēļme.. ne tik biezi kā mums meitenēm gribas, bet reizi nedēļā viņš savāks aiz sevis :)
Ir pat tagad bijis tā ka aizejot ciemos pie kāda viņs novērtē to cik mājās pašiem viss sakopts un tīrs...