Mīlēt sevi

Reitings 53
Reģ: 02.12.2009
Jap, kārtējā diskusija par šo tēmu, bet man tiešām jau ir apnicis, ka nespēju sevi tā pa īstam iemīlēt. Šī vienmēr ir bijusi mana lielākā dzīves problēma - nespēja sevi mīlēt, novērtēt, pieņemt. Un nav jēgas ieslīgt sīkumos, kāpēc tā - jā, morālie pāridarījumi agrā bērnībā, bet šis nebūs gadiem ilgs psihologa kurss, tāpēc par to nav vajadzības runāt.
Man ir reāli apnicis, ka sevi vsp nenovērtēju, ka nespēju sev saskatīt skaistu nākotni, ka neticu, ka cilvēkiem patīku, jo laikam jau pati sev nemaz nepatīku. Un pat nav tā, ka nepatīku vispār. Laikam vienkārši nepatīk pietiekoši. Bet galvenais, man šķiet, ka citiem nepatikšu nemaz, kas liek man juties nedrošai un baidīties pat komunicēt ar cilvēkiem.
Gribētu dzirdēt no meitenēm, kam bija tāda pati problēma, bet kas to pārvarēja - kā? Jo es vnk esmu apjukusi un nezinu ar ko lai sāk. I'm clueless.
Un lūdzu ne tos ''pārgudros komentārus'' kā ''vnk iemīli sevi''. Pareizi, kāpēc gan es to jau agrāk neiedomājos?
17.09.2012 23:27 |

Reitings 70
Reģ: 26.03.2010
Es pariis gadus atpakal nokrasoju tumsus matus, saku izteiktak piekopt sevi, un visu laiku redzeju sava nakotne teelu - kada velos izskatities un kada velos but. Pashai nepamanot, atskatoties atpakalj un tagadne - esmu kluvusi par to ko velejos but.

Meginaju sevi piebremzeet uz to kas velos but kadu laiku, jo cilveks tads bija blakus. Draudzene. Kura izradas vienkarsi nevareja sadzivot ar mani tadu kada es esmu, lidz ar to pasai nemanot es mainijos atpakal uz to kada biju, tikai lai paturetu draudzeni un nesapinatu vinju.

Tagad pec gada, atrodos apmeram turpat kur biju gadu atpakalj, kautgan pa vidam biju mainijusies, un shii ''draudzene'' ar skalu blikski ir izgajusi no manas dzives - un zini, ja man vajadzetu pardziivot par to visu, ka tagad pazaudeju draudzeni utt.. es jutos otradak - es jutos, laba, skaista un gudra atkal. Nevienam neprasu padomu, un neviena nav jaklausas cik daudz ko esmu izdariusi nepareizi un ka man vajadzeja no sakuma miljons reizes visu pardomat. Pec dabas esmu atrs cilveks - no sakuma izdaru un tad domaju (ne vienmer tas ir labi, bet lielakoties, ja pa daudz doma, tad nekas ari nesanaks ) . Vienu bridi jutos tieshi tapat ka Tu, nepilnvertiga un emocionala, un vispar nekada... Tagad - ir pagajis apmeram menesis - un es atkal esmu atpakalj uz pekam, ja atskaita ka jau otro nedleju slimoju :D

Vardu sakot - varbut tev vienkarsi ir jaiestajas dzive TAM klikshkjim, lai viss mainiitos un Tu pati arii :)
18.09.2012 00:23 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
Izklausas, ka vajpratigi mazvertibas kompleksi, tadēļ arī šāda diagnoze.. Es varētu dot vēl kādu padomu (piemēram, sasniedz kaut ko karjerā, pati ar sevi leposies) bet dāmai labāks liekas padoms par vēstules rakstīšanu sev (man no sevis kauns paliktu, ja kko tadu daritu) vai labo īpašibu izcelšana. WTF?? kā tad izcelsi īpašības? visiem darīsi labu?? diez vai no tā kaut kas maiinīsies dzīvē.drīzāk nodirs visus un sāks tevī cilvēki klausīties, nevis turpinās uzskatīt par bezviedokļa lupatu.
18.09.2012 00:27 |

Reitings 659
Reģ: 15.04.2009
vsjo:( mutere aizdzinusi gulēt, mani padomi nosūtās kosmosam... :(
18.09.2012 00:28 |

Reitings 77
Reģ: 24.09.2011
roslyn, nezinu, cik Tev gadu, bet man šķiet, ka ar laiku tas mainās, es tikai pavisam nesen sāku apjēgt (24- 25) g.vecumā, ka sevi ir jāmīl cik vien iespējams..es arī ilgi nespēju pieņemt sevi tādu kāda esmu, lai gan apkārtējie mūžigi izteica komplimentus, līdz mirklim, kad sapratu, ka dzīve ir tik īsa..
18.09.2012 00:32 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
kendruci bet tieviem cilvekiem ari tachu var but kompleksi :D piemeram, par viriesiem,jo nevienam vecim jau nepatik ka olas pret kauliem sitas :D
18.09.2012 00:35 |

Reitings 53
Reģ: 02.12.2009
KeiKei - Veseļojies :) es tagad esmu šķietami labā pozīcijā, lai mainītos, jo apkārt man nav nekā, kas atgādinātu par neizdevušos pagātni. Bet tāpat jau pārdzīvojumi seko man līdzi. Bet labāk uz nekādu klikšķi negaidīšu, pati ķeršos pie lietas.
Kendruci - tavas ''diagnozes'' ir ar diezgan aplamas. Svars varbūt ir vienīgā lieta par ko es nekompleksoju. Un karjeru, šķiet, nekur neminēju, jo arī tur es sāku lēnām soļot uz priekšu. ''Rakstura īpašību izcelšana'' nebūt nav muļķīga doma, jo lielākie kompleksi man ir par savu raksturu un to kā komunicēju ar cilvēkiem, kādu sevi rādu pasaulei, tāpēc nostiprināt un vsp apzināties, ka manī ir kkas labs, arī ir prātīga doma. Un jau gaidu kādu tavu bezemociju joku raidīt šai idejai.
cherryevi - esmu zem tā vecuma, bet zini, visbailīgākais šajā visā ir tas, ka ja nav parliecības par sevi, tad nav nekādas pārliecības un ticības, ka nākotnē kkas labs varētu notikt. Jā, varbūt atradīšu labu darbu, bet tas man nekad nav bijis galvenais. Lai arī man ir bail un nekomfortabli komunicēt ar cilvēkiem, attiecības ar tiem man šā vai tā vnm ir bijušas primārās - draudzības, romantika. Es patiesībā esmu tik vienkārša un ar tik pieticīgām un vienkāršām vēlmēm, bet sarežģītais raksturs stāv tām ceļā :)
18.09.2012 00:54 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
pec laika padalies ka izdodas
18.09.2012 01:10 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Komplimentus gan jau esi saņēmusi daudz, bet ja arī tas nepalīdz, tad grūti ko ieteikt. Ko tu darītu, ja tev cilvēki sejā teiktu daudz negatīvu lietu un par sevi nevienu pozitīvu atsauksmi nekad dzīvē nedzirdētu? Bet tai pat laikā apjaustu, ka ir jācīnās...
18.09.2012 01:49 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Mani sad tad parnem lidzigas izjutas. Nepatik ka izpauzu sevi, ka komuniceju ar cilvekiem, kad uznak melnie :D . Vienigas zales ir ciena pret sevi, to izjust sevi, lidz ar to ari varesi darit ko un ka velies bez liekiem sidsapzinas parmetumiem. Ja cienisi pati sevi, tad spesi ar cienu iztureties pret citiem un to pasu sanemsi ari atpakal. Kaut ka ir jamegina sevi rast stabilu parliecibu par sevi. Megini apzinaties savas vajas vietas un tas pilnveidot velamaja virziena, tas ari palidzes. Runajot par flirtesanu ar viriesiem, ja jutisi sevi parliecibu, tad tas naks dabiski. Tas vienkarsi ir ielikts katra sieviete tiri instinktivi :) . Atceries, ka neverbals flirts bus tikpat efektivs, cik verbals, jo galvenais ir kermena valoda, kas parada galvenos signalus, kurus sieviete raida virietim, kurs iepaticies. Velu veiksmi :) !
18.09.2012 02:17 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Tiešām-mazāk domā vairāk dari.:)
Sākot domāt kā nu būs, un vai viņam patiks/nepatiks, likšos tāda varbūt tāda, tu nojauc tā viegluma burvību.Saspringtību un nepārliecību ir viegli sajust.
Citreiz man arī uznāk dienas, kad liekas, ka izskatos pēc pilnīga krokodila, bet tad es tā kritiski novērtēju tās, kuras liek draugos tās super skaisti uzlabotās bildes, un paskatos uz viņām dzīvajā.Protams,ļauni, bet man ap sirdi paliek labāk :D
18.09.2012 08:01 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits