KeiKei - Veseļojies :) es tagad esmu šķietami labā pozīcijā, lai mainītos, jo apkārt man nav nekā, kas atgādinātu par neizdevušos pagātni. Bet tāpat jau pārdzīvojumi seko man līdzi. Bet labāk uz nekādu klikšķi negaidīšu, pati ķeršos pie lietas.
Kendruci - tavas ''diagnozes'' ir ar diezgan aplamas. Svars varbūt ir vienīgā lieta par ko es nekompleksoju. Un karjeru, šķiet, nekur neminēju, jo arī tur es sāku lēnām soļot uz priekšu. ''Rakstura īpašību izcelšana'' nebūt nav muļķīga doma, jo lielākie kompleksi man ir par savu raksturu un to kā komunicēju ar cilvēkiem, kādu sevi rādu pasaulei, tāpēc nostiprināt un vsp apzināties, ka manī ir kkas labs, arī ir prātīga doma. Un jau gaidu kādu tavu bezemociju joku raidīt šai idejai.
cherryevi - esmu zem tā vecuma, bet zini, visbailīgākais šajā visā ir tas, ka ja nav parliecības par sevi, tad nav nekādas pārliecības un ticības, ka nākotnē kkas labs varētu notikt. Jā, varbūt atradīšu labu darbu, bet tas man nekad nav bijis galvenais. Lai arī man ir bail un nekomfortabli komunicēt ar cilvēkiem, attiecības ar tiem man šā vai tā vnm ir bijušas primārās - draudzības, romantika. Es patiesībā esmu tik vienkārša un ar tik pieticīgām un vienkāršām vēlmēm, bet sarežģītais raksturs stāv tām ceļā :)