Kaa uzturiet savas dreebes?

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Iepatikaas Salomee teiktais par dreebeem!Es iedomaajos tiesi to pasu,kaapeec iisaa laikaa dreebes ir taada stadijaa,ka jaamet aaraa?Vai visu mazgaajiet velas masiinaa?Vispaar interesanti,cik seit ir sievietes,kuras mazgaa savas dreebes ar rokaam?!Noteikti ir pavisam maz taas ,kuras gludina!
16.09.2012 17:48 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
nuu, man tiešām ļoti reti ir tā, ka pēc dažām mazgāšanām kaut kas būtu izmetams. parasti visas drēbes mazgāju aukstā ūdenī. ar rokām - tikai ļoti smalkus vai kašmira apģērbus.
un es gludinu :D
17.09.2012 12:19 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Lielākoties mazgāju veļas mašīnā. Zinu, kuras drēbes nekrāso un meto kopā visu gaišo un tumšo. Ar rokām tikai kādu īpaši trauslu lietu, piemēram, mezģīnes, kaut ko izšūtu ar pērlītēm, glaunāku apakšvelu. Lieku veļas mašīnā uz 30 grādiem, lieku klāt veļas pulveri vai arī kaut ko Kastaņa veidīgu trauslākām lietam. Gludinu tikai to, kas citādi ir nevelkams - tādas ir tikai pāris blūzes.

Jā, kāpēc te viena izteicāk, ka nelieto veļas mīkstinātajus? Pēc atbildēm skatījos, ka tikpat kā netiek pieminēts mīkstinātajs. Es vienmēr lieku, jo šķiet, ka bez viņa drēbes tik ļoti nesmaržo pēc mazgāšanas...
17.09.2012 13:08 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Es visu mazgāju ar rokām, man drēbes nesavācas kaudzēs. Tiklīdz viens krekls/bikses/žakete ir netīrs, tajā pašā dienā arī izmagāju. Aizņem 10 minūtes. Veļasmašīnā ar pārējo ģimeni nelieku, jo neviens taču trīs drēbju gabalus nemazgās, bet man riebjas gaidīt, kamēr drēbes marinējas veļas grozā. Tās drēbes, kas nav nosmērētas vispār nav jāmazgā - ielieku pamērcēties ūdenī ar pulveri un veļas mīkstinātāju, izskaloju un viss, smaržo pēc tīrības un svaiguma. Lieku reizi neko berzt nevēlos, jo mazgāšana noteikti drēbes bojā visvairāk. Jo piemēram, visi mani guļamkrekli ir sabojājušies mazgājot, jo 3 dienas tajos paguļu un lieku veļasmašīnā un tā visu laiku, tad nu protams, ka sabojājās. Kvalitāte tiem bija laba, jo lielākoties tie bija mūzikas grupu T-krekli, kas pirkti koncertos, bet apnika tos nēsāt.
17.09.2012 13:27 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ok, nu cik nu laba kvalitāte ir tiem koncertkrekliem, tikai gribēju piezīmēt, ka tie nebija New Yorkera krekli pa 5.50, jo tāds man reiz viens bija un pēc pāris mazgāšanas reizēm izskatījās kā lupata. :D
17.09.2012 13:28 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Gandrīz visu mazgāju veļasmašīnā, retu reizi kaut ko ar rokām, bet nu labāk baigi sevi nepiepūlēju. Ja kaut kas trauslāks, tad lieku saudzīgākā režīmā. Lietoju gan pulveri, gan mīkstinātāju, baltajām drēbēm dažreiz balinātāju.

Reti gludinu, jo pērku pārsvarā drēbes, kas neburzās.
17.09.2012 13:35 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Frambuesa, es nelietoju mīkstinātājus, jo kāpēc apģērbā, kurš piekļausies manai ādai, grūst iekšā lieku ķīmiju?
Izvēlos pēc iespējas nesmaržīgākus un ekoloģiskākus mazgāšanas līdzekļus. Perfekti, ja pēc veļas žāvēšanas ārā un gludināšanas veļa smaržo tikai pēc svaiguma un "vēja", tik tīri. :)
17.09.2012 14:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits