Sveikas!
Kādus vitamīnus jūs dzerat? Un vai kāda dzer vitamīnu C tajās ripās,kas jāizšķaida ūdenī? Jums no viņa dulla galva nepaliek? Acis neasaro?
Un vai lietojot savus vitaminus uzlabojumi ir? Matiem, ādai, nagiem?
Es uz vasaru biju pārtraukusi dzert jebkādus vitamīnus,jo vienkārši biju par slinku. Bet tagad esmu atsākusi dzert zivju eļļu, nakstsveču eļļu, biotin, un arī C vitamīnu '' Tajās ripās'' :D
Pagaidām nekādus dižos uzlabojumus nemanu :)
Matiem aadai un nagiem es dzeru "Biotin"!Tas tiesam ir labs!Dzeru katru dienu C vitamiinu arii!Iesaku visiem parasti lietot trieciendevaa,ja juut ,ka ir saaugsteejusies !:)
man no šķīstošā C vitamīna nekādu blakusefektu nav, nekad arī nav bijuši! parasti dzeru to ar apelsīnu garšu :D
nesen beidzu SOLVITALE Beauty concept vitamīnu kursu, ziemas beigās/pavasarī dzēru Naktssveces eļļas kapsulas, Neurorubine!
nesen sāku dzert Carioace kapsulas!
vitamīnus dzeru regulāri, par ādas, matu, nagu stāvokli nevaru sūdzēties, arī visādi citādi esmu un jūtos vesela! :)
mmm man patik dzert skistoso c vitaminu. Pat kad esmu apaukstejusies, tas ir mans vieniigais glabins. Bet tagad esmu sakusi lietot c vitaminu tabletes, un man patik, nagi stingraki palikusi un pasai labaka passajuta :)
Dzeru multivitamīnus, zivju eļļu, naktssveces eļļu, glikozamīnu (jo ir nelielas problēmiņas ar locītavām), karnitīnu, C, vitamīnu (ne šķīstošo), A vitamīnu. Protams, to visu ne vienlaicīgi un ne pastāvīgi, bet kursu veidā :)
Man ir multivitamīni, kurus kad atceros iedzeru, vispār neticu šiem tablešu vitmīniem... bet esmu iherb pasūtijusi vitamīnus matiem un nagiem, kā arī dzelzi :D nu man likās , ka man to visu vajag... :D
Es pirms "slimošanas sezonas" izdzeru 1-1,5 litrus smilts ērkšķu sulas. Katru diezu dzeru 1- 2 glāzes.
tagad vēl lietoju 5HTP.
Man no vitamīniem parasti vispār ir jocīgas reakcijas, tāpēc mēģinu labāk lietot pilnvērtīg uzturu vai dabas līdzekļus imunitātes uzlabošanai un kopējai organisma uzturēšanai.
Starp citu, smiltsērkšķu sula tiešām ir baigi laba lieta, es arī vienmēr slimošanas sezonā cenšos viņu dzert pēc iespējas vairāk, it īpaši kad jūtu, ka esmu apslimusi :)
C vit, bet ne to šķīstošo. Nakts sveces eļļu un drīz sākšu arī multivitamīnus. Pašlaik no rītiem izdzeru pirms ēšanas glāzi ūdens ar 1/2 citrona izspiestas sulas