Tikai komentāra pēc vēlējos piebilst. Man, piemēram, ir šaubas par to vai daru pareizi un vai ar citu cilvēku nebūtu savādak... būtu jau. Tieši tādēļ es ar 100% pārliecību zinu, ka mans īstais tiešām ir man Īstais! Gadu atpakaļ viņu satiku un jau esmu aprecējusi- tas viennozīmīgi bija un būs liktenis, kas mūs vienmēr saved kopā.
Par spīti tam, ka reizēm joprojām ļaujos sapņiem par citu- es zinu, ka šo dzīvi es pavadīšu ar vienīgo, kurš mani mīl tieši tā kā es Viņu!
Diemžēl esmu vīru krāpusi.. vairākas reizes un arī viņam esmu par to pateikusi uzreiz pēc nodarītā un iespējams tieši tas, ka viņš spēja man piedot, lika saprast, ka šīs attiecības ir spēcīgas un īpašas. Arī viņš ir teicis ļaunus vārdus, bet spēja saprast un piedot mūs savieno uz mūžu. Esam pārcietuši pat laāko draugu nodevību (uzmākšanos) un novērtējuši uzticību mūsu starpā. Šobrīd zinu, ka visam ir sava jēga, pat tiem lielajiem strīdiem. Jo lielākām problēmām pāris iziet cauri, jo spēcīgaks tas kļūst. Nelaimes mūs padara stipākus par kārdinājumu ielaisties afērās.
Interesanti kādi mēs būsim pec gadiem 10 ? Varbūt šķīrušies, varbūt audzināsim bērnus... to neviens nezin. Zinu tikai to, ka lai kādi izaicinājumi mūs gaidītu- mēs tiksim tiem pāri.