Sveikas!
Mana sarežģītā situācija - sāku tikties ar puisi, kas ir ārzemnieks un šeit strādāja. nu jau ir pagājuši pāris mēneši kopš viņš ir atpakaļ savā zemē, dažādu apstākļu rezultātā doties atpakaļ uz šejieni viņam nav plānos. uzturam nemitīgi kontaktu, katru dienu runājoties, sazvanoties audio un video versijās utt. abi ilgojamies viens pēc otra un gribam satikt viens otru vēlreiz. nav viegli. ar puisi runājām par atkalsatikšanos un viņš man atklāja, ka vēlas jau pirms manas došanās informēt mani, ka viņš pazīst sevi un baidās, kā būs pēc tam, kad aizbraukšu no ciemošanās atpakaļ. viņš negrib mani sāpināt, tādēļ man jau pirms braukšanas, kas tika plānota drīzumā, saka, ka viņš, sevi pazīstot, zina, ka nespēs uzturēt attāluma attiecības pēc tam, lai zinu jau laicīgi, ar ko rēķināties. esmu apjukusi. kā rīkotos jūs - zinot, ka nākotne attiecībām nebūs, brauktu tomēr ciemos un izbaudītu tos mirkļus kopā, ļaujoties mirklim, vai tomēr nebrauktu vispār, cenšoties izvairīties no tā, lai pēc tam sevi nesāpinātu vēl vairāk?
varbūt muļķīgi, bet labprāt lasītu jūsu domas!